Canım ne yaptın merak ettim seni?Aminn canım.. Gülüm benim adetim 10. Gün bitti ve 14. Gün sancılandım yumurtalıklarım gerçekten çok şiddetli battı ve iki gün böyle devam etti. Ve ben böyle hiç hissetmemiştim.. O günleri değerlendirdik işte.. Ondan sonra 4~5 ağustos itibari kasıklarımda ağrılar başladı yani önce böyle çekilme hissi gibi sonrasında daha çok sancılanma ama bu ağrılara şuan da sahibim ayakta fazla duramıyorum sıkıntı o ondan dolayı adet olacağımı düşünüyordum ve hala da öyle bir endişem mevcut.. Ve göğüslerim anormal bir şekilde şişti.. Bunun üstüne de 5 gündür Tansıyonum düşük.. Yalnız evde test vardı ve sabah midem bir garip oldu bende yine kuruntu yapıyorum ama yinede bir gebelik testi yapayım dedim sonuç bildiğin gibi.. Hatta sen sormustun ilişki sırasında ağrı batma oldu mu diye evet oldu şuan mümkün değil olmuyor.. Yani rahatsız edip ağrı veriyor.. Şuan tabi bu bendeki olan işaretler herkesin ki farklı yada böyle ağrı olacak diye bir şey yok onun için ona odaklanma sen.. Hem daha gününe var .. Sadece soğan kürü demek ki adeti düzenlemiş yoksa 32. Gün pozitif bir test sonucu beklemiyordum.. Hep 40-55~60 gidiyordum sadece geçen ay 35. Gün olmuştum..
Rabbimden dilerim ki sende önümüzdeki günlerde çok güzel haberler verirsin.. Ben kendim icin yine de tereddütlü ve biraz dikkatliyim.. Hayırlısı..
Canım ne yaptın merak ettim seni?
Kızlar size fotoları yollamıstım ovu testlerinin bugunde yaptım giderek yok oluyor cizgi galiba 10 unda yumurtladm cnkü en koyu o zamandı ama normal mi ya ben cok geç adet oluyorum of kafam karıstııı
İster istemez stres oluyorum ya 10 aydır deniyoruz tık yok eşimde cok istiyor kafama takmıyım dyorum elimde değil
Denedim ama o da olmadı
Bi hafta içtim. Doktora gittim bütün tahliller temiz eşimdede sorun yok polikistik over vardı ama kıstlerim kaybolmustu. Bir kere klomenle yumurtamı buyutup çatlattı tutmadı ama bidaha da denemedi hatta karnımdan girip ufak bi ameliyat bse falan dedi de 1500 tl istedi paragöz. Bende bu ay ovu testi aldım işte ama olmazsa yine doktor değişicem
Cok sagol canımİnşallah güzel haberlerimizide veririz
Adet ağrılarım hala başlamadı bugün 33. Günüm gebelik testi yaptım negatif..dün de ovu. Testi yaptım silik çıktı hala çatlamadı sanırım..ama ben adet olmak istiyorum bu ay da olmadı...adet söktürücü mü içsem..ya da doktora giderim..çörekotu bal tarçın yaptı bunu yoksa düzenli oluyodumBende sana yazacaktım gittim bu sabah ağrılarım var diye .. Hemen ultrasonla baktı tabi ki de bir şey görmedi.. İki hafta sonra gel dedi.. Kan bile almadı.. Benimde halim yoktu çekip gittim.. Sadece ağrıların ve tansiyon dusuklugunün normal olduğunu söyledi. . Sen ne yaptın canım kendini nasıl hissediyorsun ? Ağrıların var mı? Yani şuan hala bir şey yok gibi hissediyorum.. Beklemediğim içinde afalladım .. Sadece yine test yaptım bu sefer daha koyu çıktı. .
Adet ağrılarım hala başlamadı bugün 33. Günüm gebelik testi yaptım negatif..dün de ovu. Testi yaptım silik çıktı hala çatlamadı sanırım..ama ben adet olmak istiyorum bu ay da olmadı...adet söktürücü mü içsem..ya da doktora giderim..çörekotu bal tarçın yaptı bunu yoksa düzenli oluyodum
Yani şöyleydi bebeğim:geçen aydan önceki aylar 32. Gün oluyodum geçen ay çörekotu bal tarçın kullandım geç yumurtladım 35. Gün adet oldum ama 4-5 gün öncesinden adet ağrılarım başlamıştı..bu ay da bu karışımı kullandım eğer o çizgiyi kabul ediyorsak ovu. teste göre 18. Gün çatlamış oluyo..bugün de adetimin 33. Günü...şuan kasıklarımdan bacaklarıma doğru hafif bi ağrı oluyo ama adet sancım yok..Gülüm bence seninki çatladı.. Senin testin benimkinden daha koyu çıkmıştı.. Adet söktürücü falan da sakın içme! Tamamen düzeni bozuyor benden söylemesi. Biraz daha sabret olur mu ? Normalde senin döngün 35 gün değil miydi ?
ben yaptım kop koyu çizgiyi yakaldık ve değerlendirdik. bugun bat günüm ama adet olmadım henüz inşallah kırmızıları görmemOvulasyon testi yapan arkadaşlar şuanki durumlar nedir?hamiş misiniz:)
ben yaptım kop koyu çizgiyi yakaldık ve değerlendirdik. bugun bat günüm ama adet olmadım henüz inşallah kırmızıları görmem
test yapmayada korkuyorum 4 gün önce yaptığımda negatifti çünkü
nasıl yani canım ovü testindede hamileliğe bakılıyor mu?Acelesi yok yapmasan da olur yada evde ovulasyon testi varsa bir ona baksana merak ettim şimdi sende de benimki gibi koyu çıkacak mı.. inş güzel haberler verirsin korkma ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?