- 6 Mayıs 2016
- 41
- 16
- 88
Kızlar adet takvimine göre yüksek yumurtlama tarihim 6-7 ağustos 8 ağustosta yumurtlama günü sizce ovulasyon teslerim nasıl Adetimin 9. gününden itibaren 4 günlük teslerim bugün de saat 6 da yapacam. Dün değerlendirdik ama sizce çok yaklaşılmış mıdır.
Kızlar adet takvimine göre yüksek yumurtlama tarihim 6-7 ağustos 8 ağustosta yumurtlama günü sizce ovulasyon teslerim nasıl Adetimin 9. gününden itibaren 4 günlük teslerim bugün de saat 6 da yapacam. Dün değerlendirdik ama sizce çok yaklaşılmış mıdır.
yesa Canım benim bugün o yumurta akı akıntı geldi acaba daha yeni mi yumurtlagacagim ben ?
Evet olabilir canım yumurta akindan sonra yumurtlama gerçekleşiyor
öncesinde iki koyu çizgi kesin gorduysen ikinci KEz yumurtlamada olabilir forumda örnekler çok fazla
çift çizgi olan gün mü hamile kaldınız ?
Hamile değilim canım. Yani daha doğrusu daha adetime var.
Belki tutar diye takvim koyup totem yaptım :)
Ama bu aydan umutluyum.
:)) ben de cumartesi ovulasyon testini sorup nsıl hamılelık oldugunu anlamaya calsııyordum :)) inşallah tutar..
Teşekkürler canım benim sen bakmıştın gerçi 29-30 ama tam c gibi mor olmamıştı ama bayağı koyulaşmıştı.. o zaman ovulasyon testinde yine iki çizgi çıkar öyle bir durumda değil mi ? Hadi hayırlısı.. Bugün yine hafif adet sancısı gibi bir ağrılarım var ve göğüslerim aşırı şişti ve ağrıyor..
Aynen canım akşam 20 gibi test yap mantik en koyu çıkması lazim
Canım inşallah yazacağım mutlaka burdan :) Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahCanım spermler 2 3 gün yaşıyor
O yüzden ayin 2sindeki deneme inşallah dollenmeyi gerceklestirmistir:)
Güzel haberini de aliriZ ins:)
çok hoşuma gitti takvimin canım sonuçta herkes bu evreyi yaşayacak yada yaşıyor bende yapmaya çalıştım bari böyle avutayım kendimi diye ama yapamadım :)))Hamile değilim canım. Yani daha doğrusu daha adetime var.
Belki tutar diye takvim koyup totem yaptım :)
Ama bu aydan umutluyum.
çok hoşuma gitti takvimin canım sonuçta herkes bu evreyi yaşayacak yada yaşıyor bende yapmaya çalıştım bari böyle avutayım kendimi diye ama yapamadım :)))
Canım benim bildiğim o şekilde oluyo..Kızlar yumurtladıktan sonra hep mi 14 gün sonra adet olunuyor ? Yoksa değişiyor mu ?
Canım benim bildiğim o şekilde oluyo..
Kızlar yumurtladıktan sonra hep mi 14 gün sonra adet olunuyor ? Yoksa değişiyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?