laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Canm tebrikler birsey sormak istiyorum; cift çizgiyi gördükten sonrami iliskiye daha cok onem verdin yoksa silik çıktığı gunlerdede dikkat etmis miydin ve doktor yumurta catlamadan once spermle bulusmasi gerek diyor fakat bu testler yumurta catladiktan sonra gösteriyormus. Kafam karıştı ondan bilgi verirsen sevinirim

merhaba arkadaşlar,bu siteyi sürekli takip etmeme rağmen ilk kez mesaj yazıyorum,mayıs ayında 40 adet ovulasyon testi ve 20adet gebelik testi almıştım,ancak o ay hamile kaldığımı öğrendim:),darısı isteyen tüm arkadaşların başına,eğer istiyorsanız bana mesaj atın,gg dan satma istiyorum,ancak daha önce hiç ürün satmadım,aldığımdan çok daha uygun bir fiyata satışa çıkaracağım,öncelikle size sormak istedim,hakkınızı ödeyemem sayenizde çok bilgiler edindim

ay cok sevındım hayırısıyla kucagına al inşallah ne kadar zamanda hamile kaldın canım

Bu arada arkadaslar laboquıck marka ovü testinde yumurtlama sonrası bile bende 3 gun ust uste cıft çizgi çıktı nedenini anlamadım hemde belirgin koyuluktaydı

Test yumurta catlamadan 24 36 saat önce çift çizgi gösteriyor. Yani çift çizgi gördükten sonra 2 3 günü değerlendirebilirsiniz. Ben çift çizgi günü ve ertesi günü değerlendirerek hamile kaldim

ay sizi hep okurken yazışmak ne güzel,mutlu oldum gerçekten,Rabbim kimseyi aratmasın, mayıs ayında kaldım şuan 3 aylık filan,ama erken gebelik testleri sayesinde o kadar erken öğrendim ki,sevincimizi paylaşamadık,sustuk bekledik tutsun dış gebelik kimyasal gebelik olmasın diye 2 hafta filan

Hemen kalkmadim ama çokta yatmadim. Yani ayaklarimi diktim hatta eşime bacaklsrimdan tutup yukarı cektirdim 5 dakika kadarda ayaklarım havada yattim

merhabalar bende dün laboquick ovulasyon testinden aldım bugün yada yarın elimde olur ne zaman başlanmalı bü teste içinde kullanımı hakkında bilgi yazıyor mu acaba ?

merhabalar bende dün laboquick ovulasyon testinden aldım bugün yada yarın elimde olur ne zaman başlanmalı bü teste içinde kullanımı hakkında bilgi yazıyor mu acaba ?

Merhaba cnm ,
Ben de yaklaşık 10 aydır hamile kalmayı deniyordum, laboquick ovulasyon testinden sipariş vermiştim senin gibi ve ilk ay iyi haberi aldım çok şükür, ikinci ay da hediye ettim çocuk sahibi olmak isteyen arkadaşlarıma..
Adet döngüm 28-29 günde birdi,bu nedenle tahmini 14. veya 15.gün yumurtlama günü olmalıydı hesaplarıma göre.
Garanti olması için 12-13.gün başladım sen 12. gün başla mesela elinde 10-12 test var ise..
12. gün 1 tane yaptım; 13.gün 2 tane yaptım sabah akşam, 14. ve 15.günler devam ettim ,çizgi koyulaşmaya başlayınca o günleri değerlendirmen lazım ...
İnşallah mutlu haberler alırsın

5 yıldır neredeyse çocuk istiyoruz doktorlara gitmemize rağmen hiç bir sebep bulunamadı eşim dede bende de hiç bir sorun yok bu ay da böyle birşeye karar verelim dedik aldık bakalım çok teşekkür ederim benimde 27-28 günde adet döngüm neredeyse aynı 50 adet olandan aldım inşallah işime yarar bakalım seninde hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağınada alırsın..

Canm selam bende ayni ovulasyon testinden aldim bu ay adetin dordunxu.gununden beri hep silik ciGi cikiyor ama az silik tabi bugun adetin 12.gunu koyuya yakin cizgi cikti ama tam koyu degil silik ciktigo zamanalrdadami iliskiyw dikkat ettiniz gerci bizde dikkat edioruz ama koyu cizgi ciktigi zamandansonraki gunler onemli ya ondan sordum :)

Canım kaç günde bi adet oluyordun??

Ben Ovulasyon Hakkı'nda bilgi öğrenmeye çalışıyorum cvp verdiğin için teşekkür ederim adet düzensizliğim var bu testi kullanmak istiyorum ama hiç bişey bilmiyorum yardımcı olabilirmisin Can'ım
Tabiki canım bende de var adet düzensizliği maalesef öncelikle testi ilk idrarınla kullanmıcaksın hiçbizaman. Adet düzensizliğin olduğu için bence adetin biter bitmez kullanmaya başla ki ben öyle yapıyorum. Hergün aynı saatte yyapmaya çalış ve gece 10 a kadar yapmış olman öneriliyor. Bide test yapmadan en az 2 saat önce sıvı şeyler içmeyi bırak. İdrarını damlattıktan sonraki ilk 5 dk da çıkan sonuç geçerli. Eğer 2 çizgi de aynı koyulukta çıkarsa çıktığı gün de dahil 3 gün ilişki gebelik şansını arttırıcaktır. Çünkü 2 çizgide koyuysa yumurta 24-36 saat içinde çatlayacak demektir ve yumurtanın ömrü 24 saattir. Şimdiden kolay gelsin tatlım umarım anlatabilmişimdir

Allh razı olsun Can'ım en azından anlattın ben senin kafanı şişircem biraz :)sende işe yaradımı belirleyebildinmi hiç gününü ve günde bi keremi yapıyorsun bu testi

Allh razı olsun Can'ım en azından anlattın ben senin kafanı şişircem biraz :)sende işe yaradımı belirleyebildinmi hiç gününü ve günde bi keremi yapıyorsun bu testi
Olurmu tatlım ne istiyosan sorabilirsin.Canım işe yaradı. ovulasyon gününde zaten kasık ağrısı göğüste hassasiyet ve yumurta akı kıvamında akıntını da kontrol ederek belirleyebilirsin. Ben günde 1 tane yaptım. Ama mesela sabah yaptın çift çizgiyi gördün akşamına yine yap çift çizgi kaybolmuşsa yumurtan çatlamış demektir. 24 saat vaktin var ancak 24 saat canlı kalıyo çatlayan yumurta.ama çift çizgiyi gördükten sonra 3 gün birlikte olun gün kaçırmamış olursun

Su ya inşallah bende de işe yarar Can'ım ya senin varmı bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…