canım benimde adetlerim çok düzensizdi geçen ay laboqick ovulasyon testlerini kullandım ve işe yaradı şimdi hamileyim :) adetin bittikten 1 hafta sonra başladım ve 16.günümde çift çizgiyi gördüm ve değerlendirdim.
ay cok sevındım hayırısıyla kucagına al inşallah ne kadar zamanda hamile kaldın canımmerhaba arkadaşlar,bu siteyi sürekli takip etmeme rağmen ilk kez mesaj yazıyorum,mayıs ayında 40 adet ovulasyon testi ve 20adet gebelik testi almıştım,ancak o ay hamile kaldığımı öğrendim:),darısı isteyen tüm arkadaşların başına,eğer istiyorsanız bana mesaj atın,gg dan satma istiyorum,ancak daha önce hiç ürün satmadım,aldığımdan çok daha uygun bir fiyata satışa çıkaracağım,öncelikle size sormak istedim,hakkınızı ödeyemem sayenizde çok bilgiler edindim
Test yumurta catlamadan 24 36 saat önce çift çizgi gösteriyor. Yani çift çizgi gördükten sonra 2 3 günü değerlendirebilirsiniz. Ben çift çizgi günü ve ertesi günü değerlendirerek hamile kaldimCanm tebrikler birsey sormak istiyorum; cift çizgiyi gördükten sonrami iliskiye daha cok onem verdin yoksa silik çıktığı gunlerdede dikkat etmis miydin ve doktor yumurta catlamadan once spermle bulusmasi gerek diyor fakat bu testler yumurta catladiktan sonra gösteriyormus. Kafam karıştı ondan bilgi verirsen sevinirim
Test yumurta catlamadan 24 36 saat önce çift çizgi gösteriyor. Yani çift çizgi gördükten sonra 2 3 günü değerlendirebilirsiniz. Ben çift çizgi günü ve ertesi günü değerlendirerek hamile kaldim[/QUOTE
Anladim canm cok Sağol denicez bakalim bu ay adetim bitsin insAllah, doktorun biri demis nette okudumda cift çizgiyi gördükten sonraki iki günü degerlendirin diye, bende kararsiz kaldim napsam die, cift çizgiyi gördüğüm gun ve sonraki gunler degerlendireim ozaman toplamda uc gun... ins tutar. . Peki iliskiden sonra hemen kalktin mi cnaim yoksa bi sure yattin mı ?
merhabalar bende dün laboquick ovulasyon testinden aldım bugün yada yarın elimde olur ne zaman başlanmalı bü teste içinde kullanımı hakkında bilgi yazıyor mu acaba ?
Merhaba cnm ,
Ben de yaklaşık 10 aydır hamile kalmayı deniyordum, laboquick ovulasyon testinden sipariş vermiştim senin gibi ve ilk ay iyi haberi aldım çok şükür, ikinci ay da hediye ettim çocuk sahibi olmak isteyen arkadaşlarıma..
Adet döngüm 28-29 günde birdi,bu nedenle tahmini 14. veya 15.gün yumurtlama günü olmalıydı hesaplarıma göre.
Garanti olması için 12-13.gün başladım sen 12. gün başla mesela elinde 10-12 test var ise..
12. gün 1 tane yaptım; 13.gün 2 tane yaptım sabah akşam, 14. ve 15.günler devam ettim ,çizgi koyulaşmaya başlayınca o günleri değerlendirmen lazım ...
İnşallah mutlu haberler alırsın
Merhaba cnm ,
Ben de yaklaşık 10 aydır hamile kalmayı deniyordum, laboquick ovulasyon testinden sipariş vermiştim senin gibi ve ilk ay ii aldım çok şükür, ikinci ay da hediye ettim çocuk sahibi olmak isteyen arkadaşlarıma..
Adet döngüm 28-29 günde birdi,bu nedenle tahmini 14. veya 15.gün yumurtlama günü olmalıydı hesaplarıma göre.
Garanti olması için 12-13.gün başladım sen 12. gün başla mesela elinde 10-12 test var ise..
12. gün 1 tane yaptım; 13.gün 2 tane yaptım sabah akşam, 14. ve 15.günler devam ettim ,çizgi koyulaşmaya başlayınca o günleri değerlendirmen lazım ...
İnşallah mutlu haberler alırsın
Canım kaç günde bi adet oluyordun??Herkese merhaba arkadaşlar.. Hamile kalmaya çalıştığım süre boyunca o kadar çok ziyaret ettim ki buraları.. Ve ovulasyon testi de kadınlar kulübünün bana verdiği en parlak fikirlerden biri oldu.. Düzensiz adet gördüğüm için yumurtlama günümü klasik yöntemlerle bulmaya çalışmak işimi zorlaştıracaktı ve ben de laboquick ovulasyon testi ile takip ettim.. Gerçekten o ay sağlıklı bir yumurtlama gerçekleştiyse kıpkırmızı iki çizgi göreceksiniz arkadaşlar.. İşte o günden itibaren 3 gün üst üste ilişkiye girdik eşimle ve Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki şu an hamileyim.. Testte pozitifi gördükten tam 14 gün sonra da hamilelik testinde pozitifi gördüm.. Şu an 6 haftalık hamileyim ve bugün miniğimin kalp atışlarını duyduk.. Allah isteyen herkese bu duyguyu ve Devamında da tabii ki sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
MerhabaCanım kaç günde bi adet oluyordun??
Merhaba canımMerhaba
Ben Ovulasyon Hakkı'nda bilgi öğrenmeye çalışıyorum cvp verdiğin için teşekkür ederim adet düzensizliğim var bu testi kullanmak istiyorum ama hiç bişey bilmiyorum yardımcı olabilirmisin Can'ımMerhaba canım
Tabiki canımBen Ovulasyon Hakkı'nda bilgi öğrenmeye çalışıyorum cvp verdiğin için teşekkür ederim adet düzensizliğim var bu testi kullanmak istiyorum ama hiç bişey bilmiyorum yardımcı olabilirmisin Can'ım
Allh razı olsun Can'ım en azından anlattın ben senin kafanı şişircem biraz :)sende işe yaradımı belirleyebildinmi hiç gününü ve günde bi keremi yapıyorsun bu testiTabiki canımbende de var adet düzensizliği maalesef öncelikle testi ilk idrarınla kullanmıcaksın hiçbizaman. Adet düzensizliğin olduğu için bence adetin biter bitmez kullanmaya başla ki ben öyle yapıyorum. Hergün aynı saatte yyapmaya çalış ve gece 10 a kadar yapmış olman öneriliyor. Bide test yapmadan en az 2 saat önce sıvı şeyler içmeyi bırak. İdrarını damlattıktan sonraki ilk 5 dk da çıkan sonuç geçerli. Eğer 2 çizgi de aynı koyulukta çıkarsa çıktığı gün de dahil 3 gün ilişki gebelik şansını arttırıcaktır. Çünkü 2 çizgide koyuysa yumurta 24-36 saat içinde çatlayacak demektir ve yumurtanın ömrü 24 saattir. Şimdiden kolay gelsin tatlım umarım anlatabilmişimdir
Olurmu tatlım ne istiyosan sorabilirsin.Canım işe yaradı. ovulasyon gününde zaten kasık ağrısı göğüste hassasiyet ve yumurta akı kıvamında akıntını da kontrol ederek belirleyebilirsin. Ben günde 1 tane yaptım. Ama mesela sabah yaptın çift çizgiyi gördün akşamına yine yap çift çizgi kaybolmuşsa yumurtan çatlamış demektir. 24 saat vaktin var ancak 24 saat canlı kalıyo çatlayan yumurta.ama çift çizgiyi gördükten sonra 3 gün birlikte olun gün kaçırmamış olursunAllh razı olsun Can'ım en azından anlattın ben senin kafanı şişircem biraz :)sende işe yaradımı belirleyebildinmi hiç gününü ve günde bi keremi yapıyorsun bu testi
Su ya inşallah bende de işe yarar Can'ım ya senin varmı bebişOlurmu tatlım ne istiyosan sorabilirsin.Canım işe yaradı. ovulasyon gününde zaten kasık ağrısı göğüste hassasiyet ve yumurta akı kıvamında akıntını da kontrol ederek belirleyebilirsin. Ben günde 1 tane yaptım. Ama mesela sabah yaptın çift çizgiyi gördün akşamına yine yap çift çizgi kaybolmuşsa yumurtan çatlamış demektir. 24 saat vaktin var ancak 24 saat canlı kalıyo çatlayan yumurta.ama çift çizgiyi gördükten sonra 3 gün birlikte olun gün kaçırmamış olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?