Cok kiymetli kk uyeleri ovl testlerim hakkinda yardim istiyorum simdi benim yumurtlama zamanim gectimi yoksa hala zamanim varmi ama nasil foto yukleyecegimi bilmiyorum yardimci olabilirmisiniz
10. Günü yumurtlama olmuş sanırım gördüğüm kadarıyla koyulaşmışCok kiymetli kk uyeleri ovl testlerim hakkinda yardim istiyorum simdi benim yumurtlama zamanim gectimi yoksa hala zamanim varmi ama nasil foto yukleyecegimi bilmiyorum yardimci olabilirmisiniz
Paylasimin icin sagol bu bilgiler onemli demek ki ne ogrendik erken gebelik testleri falan yanlis illa bat beklemek gerekiyo bide ovl testleri herkesde farkli gorunuyo galiba t cizgisi c den hic koyu olmamis ama basarmissin tebriklerMerhaba arkadaşlar. Belki faydası olur diye deneyimimi paylaşmak istedim. 8 haftalık gebeyim. 6 aydır deniyorduk olmuyordu ilk defa ovulasyon testi kullandım ve hamile kaldım. Herkese en az 1-2 ay kullanmasını öneririm. Ben yumurtlama günümü bildiğimi sanıyordum ama adet döngümün değişken olduğunu farkettim.
Sat: 1 Ağustostu.
Genellikle 26 günde bir adet olduğumdan (yani ovulasyon günümün 12. gün olduğunu düşünüyordum) 9. gün testi yapmaya başladım.
Eki Görüntüle 1889702 Eki Görüntüle 1889703 Eki Görüntüle 1889705
En koyu olduğu gün 16. günün akşamıydı. Görüldüğü gibi hiç tam olarak koyulaşmadı. Diğer belirtilerle birlikte (kasık ağrısı, şişkinlik, gaz) sanırım 16. Günün akşamı yumurtladım. Yıldız olanlar ilişki günlerimiz. Sadece 17. gündeki ilişki sabah oldu.
Herhangi bir belirtim olmadı. Adet öncesi hep göğüs ağrısı yaşardım. Bu seferki sadece daha erken başladı. İlk gebelik testini yumurtlamadan 7 gün sonra yaptım. (Ultra erken gebelik testiydi, ilişkiden 5 gün sonra gösterir yazıyordu). Silik bile çıkmadı.
3 gün sonra tekrar yaptım yani Bat’a 4 gün kala. Silik bir çizgi çıktı. Burada okumuştum yumurtlama testi de koyulaşıyor diye, onu da yaptım. Elimde olduğu için merakımdan birkaç gün sonra tekrar yaptım, kontrol çizgisinden daha koyuydu.
Eki Görüntüle 1889707 Eki Görüntüle 1889708
Adet günümde kahverengi akıntım oldu. Benim adetim böyle başladığı için adet oluyorum sandım 2-3 gün günde 3-5 damla hep kahverengi akıntım oldu. Aynı zamanda sol yan ağrım, bel ağrım ve hafif kasık ağrım oldu. Adeti 5 gün geçe doktora gittim, bhcg 6000di, keseyi gördük, araya bayram tatili girdi 6+6 da da kalp atışını gördük.
Ne kadar zor, ne kadar yıpratıcı bir süreç olduğunu biliyorum. Umarım hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alabiliriz.
Ovulasyon testiniz hangi marka ...hayirli olsun gebeliginizMerhaba arkadaşlar. Belki faydası olur diye deneyimimi paylaşmak istedim. 8 haftalık gebeyim. 6 aydır deniyorduk olmuyordu ilk defa ovulasyon testi kullandım ve hamile kaldım. Herkese en az 1-2 ay kullanmasını öneririm. Ben yumurtlama günümü bildiğimi sanıyordum ama adet döngümün değişken olduğunu farkettim.
Sat: 1 Ağustostu.
Genellikle 26 günde bir adet olduğumdan (yani ovulasyon günümün 12. gün olduğunu düşünüyordum) 9. gün testi yapmaya başladım.
Eki Görüntüle 1889702 Eki Görüntüle 1889703 Eki Görüntüle 1889705
En koyu olduğu gün 16. günün akşamıydı. Görüldüğü gibi hiç tam olarak koyulaşmadı. Diğer belirtilerle birlikte (kasık ağrısı, şişkinlik, gaz) sanırım 16. Günün akşamı yumurtladım. Yıldız olanlar ilişki günlerimiz. Sadece 17. gündeki ilişki sabah oldu.
Herhangi bir belirtim olmadı. Adet öncesi hep göğüs ağrısı yaşardım. Bu seferki sadece daha erken başladı. İlk gebelik testini yumurtlamadan 7 gün sonra yaptım. (Ultra erken gebelik testiydi, ilişkiden 5 gün sonra gösterir yazıyordu). Silik bile çıkmadı.
3 gün sonra tekrar yaptım yani Bat’a 4 gün kala. Silik bir çizgi çıktı. Burada okumuştum yumurtlama testi de koyulaşıyor diye, onu da yaptım. Elimde olduğu için merakımdan birkaç gün sonra tekrar yaptım, kontrol çizgisinden daha koyuydu.
Eki Görüntüle 1889707 Eki Görüntüle 1889708
Adet günümde kahverengi akıntım oldu. Benim adetim böyle başladığı için adet oluyorum sandım 2-3 gün günde 3-5 damla hep kahverengi akıntım oldu. Aynı zamanda sol yan ağrım, bel ağrım ve hafif kasık ağrım oldu. Adeti 5 gün geçe doktora gittim, bhcg 6000di, keseyi gördük, araya bayram tatili girdi 6+6 da da kalp atışını gördük.
Ne kadar zor, ne kadar yıpratıcı bir süreç olduğunu biliyorum. Umarım hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alabiliriz.
Ovulasyon testiniz hangi marka ...hayirli olsun gebeliginiz
Arkadaşlar bu ay yumurta takibi yaptı dr.um..13 ekimde yumurtamın çatladığını ve o gün ve ondan sonraki gün ilişki olsun dedi..dediği gibi yaptk ve progestan verdi hamilelik olursa bebek tutunsun diye..biraz önce ovulasyon testi yaptım ve ikinci çizgi koyu çıktı..sizce hamilelik olabilir mi yoksa progestan yükseltmiş olabilir mi
İnşallah öyledir yaa.. :)Yüksek ihtimalle hamilesin canım hayırlı olsun
Çoğu yerde sadece hormonlar etkiler, antibiyotik ağrı kesici etkilemez yazıyor, bence de etkilemez.Arkadaslar merhaba. Benim bir sorum var.ben ovulasyon testini kullanirken tam test koyulasacagi zaman cok agir bir grip gecirdim.antibiyotikler kullandim ve test yapamadim. Dun kendime geldim 4 gundur ölü gibiydim. Esim bir ovulasyon testi yap bakalim cizgi kaybolmustur dedi yaptim ikinci cizgi silik degil kontrol cizgisinin bir ton acigi. Sizce sonucu antibiyotik etkiler mi?simdiden tesekkur ederim.
Tamamdir cok tesekkur ederim cevap icinÇoğu yerde sadece hormonlar etkiler, antibiyotik ağrı kesici etkilemez yazıyor, bence de etkilemez.
O kadar koyuysa bugün yarın çatlayacaktır
Canim ben adetime yakin ovulasyon testi yapmistim. Hamilelik suphem vardi. Ovulasyon testi ile ogrenmustim hamile oldugumu. Digital ovulasyon testi kullanmistim. Onceden kalma cizgi ovulasyon testi vardi. Yabanci sitede ovulasyon testi hamileligide gosterir diye yazi okumustum. İkisindede lh yukseliyor.tabiki %100 degil. Sonra adetime bir iki gun kalada hamilelik testi yaptim silik ikinci cizgi vardiArkadaşlar bu ay yumurta takibi yaptı dr.um..13 ekimde yumurtamın çatladığını ve o gün ve ondan sonraki gün ilişki olsun dedi..dediği gibi yaptk ve progestan verdi hamilelik olursa bebek tutunsun diye..biraz önce ovulasyon testi yaptım ve ikinci çizgi koyu çıktı..sizce hamilelik olabilir mi yoksa progestan yükseltmiş olabilir mi
Cnm sağ olasın ama benim tuhaf şeyler oldu bu ay..ikinci çizgi koyu çıktı evt dr.yumurtlamışsın dedikten 5 gün sonra ama sonraki günler silindi..şuan iyice silikleşti..yani ya ovulasyon testinde bi sıkıntı var yada dr.daCanim ben adetime yakin ovulasyon testi yapmistim. Hamilelik suphem vardi. Ovulasyon testi ile ogrenmustim hamile oldugumu. Digital ovulasyon testi kullanmistim. Onceden kalma cizgi ovulasyon testi vardi. Yabanci sitede ovulasyon testi hamileligide gosterir diye yazi okumustum. İkisindede lh yukseliyor.tabiki %100 degil. Sonra adetime bir iki gun kalada hamilelik testi yaptim silik ikinci cizgi vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?