Sana ilacta verildi. Belki o etkilemistir. Hayirlisi olsun canimCnm sağ olasın ama benim tuhaf şeyler oldu bu ay..ikinci çizgi koyu çıktı evt dr.yumurtlamışsın dedikten 5 gün sonra ama sonraki günler silindi..şuan iyice silikleşti..yani ya ovulasyon testinde bi sıkıntı var yada dr.da
Olabilir..sonuçta progestanda bi hormon ilacı..iki gün sonra belli olucak artk hayırlısı..Sana ilacta verildi. Belki o etkilemistir. Hayirlisi olsun canim
Tatlım eğer bu ilk 10 dk da çıkan sonuçsa yumurtlama günün değil ama sanki yakın gibi bikaç gün içinde olcak gibi..kızlar şimdi bunun anlamı nedir
evet canım aslında kullanmaya başladığımdan beri bu testleri ikinci çizgi hep çıktı ama silikti bu sefer farklı ama daha koyu bide akıntışarım da başladı dünden beri kafam çok karıştı yaa acaba yanılma ihtimali var mıdır?Tatlım eğer bu ilk 10 dk da çıkan sonuçsa yumurtlama günün değil ama sanki yakın gibi bikaç gün içinde olcak gibi..
Canım 2.çizgi genelde çok silik çıkıyor. Yumurtlama günü aynı koyulukta olunca pozitif oluyor test.pco n var mı peki ??? Pcolularda genelde silik olması gereken tarafta silikten daha koyu çıkıyor..evet canım aslında kullanmaya başladığımdan beri bu testleri ikinci çizgi hep çıktı ama silikti bu sefer farklı ama daha koyu bide akıntışarım da başladı dünden beri kafam çok karıştı yaa acaba yanılma ihtimali var mıdır?
evet pco var malesef ama ne bileyiö akıntım var kasıklarım ara ara sancı girio göğüslerimde hafif hassasiyet var yumurylama dönemindeyim diye düşğndüm belki dedim tam koyu çıkmıodur fln öyle işte:)Canım 2.çizgi genelde çok silik çıkıyor. Yumurtlama günü aynı koyulukta olunca pozitif oluyor test.pco n var mı peki ??? Pcolularda genelde silik olması gereken tarafta silikten daha koyu çıkıyor..
bugün 17. günüm hayırlısı bakalım belki dee yakındır yumurtlama dönemimevet pco var malesef ama ne bileyiö akıntım var kasıklarım ara ara sancı girio göğüslerimde hafif hassasiyet var yumurylama dönemindeyim diye düşğndüm belki dedim tam koyu çıkmıodur fln öyle işte:)
Pco nun etķisiyle de böyle çıkıyo olabilir canım. Pcolularda ovulasyon dönemi belirlenemediği için günaşırı ilişki kesin çözümbugün 17. günüm hayırlısı bakalım belki dee yakındır yumurtlama dönemim
anladım canım çok sağol sende mi çocuk düşünüyorsun ?Pco nun etķisiyle de böyle çıkıyo olabilir canım. Pcolularda ovulasyon dönemi belirlenemediği için günaşırı ilişki kesin çözüm
Rica ederim canım. Evet düşünüyoruz bakalım bizde canım..an
anladım canım çok sağol sende mi çocuk düşünüyorsun ?
Allah isteyen herkese çok hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah..Rica ederim canım. Evet düşünüyoruz bakalım bizde canım..
Amin inşallah balım. Siz ne zamandır istiyosunuz bebiş ?Allah isteyen herkese çok hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah..
5 ay fln oldu siz?Amin inşallah balım. Siz ne zamandır istiyosunuz bebiş ?
1 yıl oldu canım bizimde..5 ay fln oldu siz?
1 yıl oldu canım bizimde..
benim çizgiler silikleşti sanırım o attığım fotodakiler ovulasyon dönemimdi pco mu acaba buna da sebep ahh pco ahh1 yıl oldu canım bizimde..
O gönderdiğinden daha koyu olduğu oldu mu peki ???benim çizgiler silikleşti sanırım o attığım fotodakiler ovulasyon dönemimdi pco mu acaba buna da sebep ahh pco ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?