Selam kızlar ben de bu ay başladım bu teste... Önceki 2 güne göre bugün biraz daha koyu çizgim. Siz de bakar mısınız acaba? Normal hesabıma göre ayın 10 unda yumurtlama günüm
Tamam canım sağolDaha olmamış daha da koyulaşır gelecek günlerde
Tamam canım sağol
Bugün biraz daha koyulaştı canım. Gün geçtikçe daha da mı koyulaşacak ayın 10 una kadar :)merhaba canım, bir kaç güne koyulasmıs olur. Tahminen seninde belirtmiş olduğun gibi ayın 10'u civarı... :)
Kız çabuk degerlendir olmuşBugün biraz daha koyulaştı canım. Gün geçtikçe daha da mı koyulaşacak ayın 10 una kadar :)
Tamam canım sağolK
Kız çabuk degerlendir olmuş
Bugün biraz daha koyulaştı canım. Gün geçtikçe daha da mı koyulaşacak ayın 10 una kadar :)
Sağol canım benim değerlendirdik inşallah güzel haberi veririm size :)olmuş o zaten, umarım değerlendirmişsindir ve umarım tutar duacınım :)
Sağol canım benim değerlendirdik inşallah güzel haberi veririm size :)
Bu ay bende ovulasyon testi kullandım be yumurtlama güblerimde ilişki oldu dün yani iki hafta sonra adet oldum. Anlamıyorum yani yumurtlama gününüde tutturdum ama neden olmuyo nedennnnn
Benim 7.ay bitti olmadı
8. Aya doğru yola çıkıyorum
Çoğunda yumurtlama gününü tutturdum hatta saatini bile tutturdugum olmuştur ama olmayınca olmuyor işte :)
Canım testi yanlış uyguladığın için olabilir inşallah gerek kalmaz hamilelik haberini alırız tabii ama bir sonraki ay damlalıkla dene o zaman daha sağlıklı sonuç alırsınMerhaba arkadaşlar..bende laboquick ovulasyon testi aldım bu ay..çünkü pco var bende ama sanırım testi yanlış yaptım..normlde damlalıkla damlatmam gerekiyomuş ben idrara batırdım..ve hiçbir gün iki koyu çizgi göremedim..acaba pco.dan dolayı yumurtlamam mı olmadı yoksa testi yanlış yaptığım için mi sonuç pozitif çıkmadı..fikri olan veya böyle bir şey yaşayan var mı..cvp verirseniz çok sevinirim
İnşallah dediğin gibi olur canım ama hiç umudum yok nedense..soğan suyu da içtim bu ay ama ovulasyon testinde pozitifi göremedim diye olmaz gibi hissediyorum..tşk.ederim cvbın için.. :)Canım testi yanlış uyguladığın için olabilir inşallah gerek kalmaz hamilelik haberini alırız tabii ama bir sonraki ay damlalıkla dene o zaman daha sağlıklı sonuç alırsın
Sorma bende de umutsuzluk oluyor hep. İnşallah güzel haberlerimize canımİnşallah dediğin gibi olur canım ama hiç umudum yok nedense..soğan suyu da içtim bu ay ama ovulasyon testinde pozitifi göremedim diye olmaz gibi hissediyorum..tşk.ederim cvbın için.. :)
Canım merhaba, bunu doktor bilgisi olarak paylaşayım seninle. Ovülasyon ve gebelik kitleri hassas ve dikkatli olunması gereken testler. Yapılarının hassas, algılarının çok maksimum olmasından kaynaklıdır ki kapasitesi 3,4 damlayken idrara batırınca cook farklı sonuçlar getirebiliyor. Pko'lu olunca bile çok net iki cizgi cıkıyor ayrıca buda kesin bilgi:))Merhaba arkadaşlar..bende laboquick ovulasyon testi aldım bu ay..çünkü pco var bende ama sanırım testi yanlış yaptım..normlde damlalıkla damlatmam gerekiyomuş ben idrara batırdım..ve hiçbir gün iki koyu çizgi göremedim..acaba pco.dan dolayı yumurtlamam mı olmadı yoksa testi yanlış yaptığım için mi sonuç pozitif çıkmadı..fikri olan veya böyle bir şey yaşayan var mı..cvp verirseniz çok sevinirim
Hepimize bol dualar canım o haldeSorma bende de umutsuzluk oluyor hep. İnşallah güzel haberlerimize canım
Sunnycat sen denk gelmistin testte cift cizgiye, varmı güzel haberler:)Canım testi yanlış uyguladığın için olabilir inşallah gerek kalmaz hamilelik haberini alırız tabii ama bir sonraki ay damlalıkla dene o zaman daha sağlıklı sonuç alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?