laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

En iyi kariri vermissin cnm bizde 4 ay ugrastik 2 ay ovulasyon testi kullandm yine olmadi 5. Ay hic bisey yapmadk bayarma denk geldi sehr disindaydik tek iliskiyle oldu biz bile sasirdik takip edince planlaynca olmuyor bu isler akisina birakin hayrlisi olur ins cnm

Kızlar 2 aydır kullanıyorum ama çift çizgiyi yakalayamadım.ama yumurtlama ağrısı hissediyorum.ağrı olupta yumurtlama gerçekleşmeyen var mı aranızda

Test öncesi sıvı alımını bıraktım akşam 8 gibi test yaptım aynı saatlerde yapmaya çalıştım
canım burda yanlış yapıyorsun işte, testi sabah 10'dan sonra ve aksam 8'den once yapman gerekiyor yani bu zaman arasıda yapman lazim. ben genelde oglen yemeginden sonra sıvı alımını bırakıyorum ikindi vaktine doğru testi yapıyorum ve gercekten gösterdiği günde çok sancım oluyor.

Evet ben de saat 5 6 gibi yaptım. Ve güzel sonuç aldım. Ayrıca koyu çıkan günden sonra silik çıkan günü değerlendirebildim ben. Öyle gebe kaldım.

merhaba. bugünkü testim bu. sizin dediğinize göre bugün değil yarın olmalı ilişki doğru muEki Görüntüle 2005470

Ben mümkün olsaydı bu koyu çıkan günü de değerlendirecektim ama olmadı. Ertesi gün silik çıktığında oldu. Bu kopkoyu olduğunda yumurta çatlamak üzere demekmiş. Sonra silik çıktığı da yumurta artık çatladı hemen değerlendirmek lazım diye okumuştum bi kaç yerde. Umarım anlatabilmişimdir

yani çatlayınca tutmuş sizinki. önceden içerde sperm beklememiş. yumurta salınmış sonra sperm gelmiş. ozaman benim de yarın ilişki olacak. bugün değl

yani çatlayınca tutmuş sizinki. önceden içerde sperm beklememiş. yumurta salınmış sonra sperm gelmiş. ozaman benim de yarın ilişki olacak. bugün değl
Bence öyle birde ben ertesi gün geceyi beklemedim. Öğle ikindi arası oldu. Yumurta 24 saat canlı kalıyor. O kadar beklememek silik çıktığında direkt değerlendirmek lazım mümkünse. Tabi bi de stres yapmamak :)

evet canım. stres yapmıyorum ama takibide bırakmıyorum. benim yarın ancak akşam 9 dan sonra olur. ne yapsam bilemedim. bugün olsun o zaman napiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…