- 2 Mayıs 2017
- 183
- 73
- 13
En iyi kariri vermissin cnm bizde 4 ay ugrastik 2 ay ovulasyon testi kullandm yine olmadi 5. Ay hic bisey yapmadk bayarma denk geldi sehr disindaydik tek iliskiyle oldu biz bile sasirdik takip edince planlaynca olmuyor bu isler akisina birakin hayrlisi olur ins cnmBen de 1 ay kullandım ancak bu ay hiçbişey yapmama kararı aldım çabalayınca beklenti artıyor hayal kırıklığı oluyor bide akışına bırakmayı deneyeceğim hepimizin gönlüne göre olur inşaallah :)
doğru yaptığına emin misin ? tarif eder misin nasıl ve ne zaman yaptığını ?Kızlar 2 aydır kullanıyorum ama çift çizgiyi yakalayamadım.ama yumurtlama ağrısı hissediyorum.ağrı olupta yumurtlama gerçekleşmeyen var mı aranızda
nereden aldın acaba?Bana gönderilen testin tarihi geçeli 2 ay olmuş((
Test öncesi sıvı alımını bıraktım akşam 8 gibi test yaptım aynı saatlerde yapmaya çalıştımdoğru yaptığına emin misin ? tarif eder misin nasıl ve ne zaman yaptığını ?
N11 den bu steden hiç memnun değilim daha öncede bu stenin azizliğine uğramıştım daha da buradan alışveriş etmemnereden aldın acaba?
canım burda yanlış yapıyorsun işte, testi sabah 10'dan sonra ve aksam 8'den once yapman gerekiyor yani bu zaman arasıda yapman lazim. ben genelde oglen yemeginden sonra sıvı alımını bırakıyorum ikindi vaktine doğru testi yapıyorum ve gercekten gösterdiği günde çok sancım oluyor.Test öncesi sıvı alımını bıraktım akşam 8 gibi test yaptım aynı saatlerde yapmaya çalıştım
canım burda yanlış yapıyorsun işte, testi sabah 10'dan sonra ve aksam 8'den once yapman gerekiyor yani bu zaman arasıda yapman lazim. ben genelde oglen yemeginden sonra sıvı alımını bırakıyorum ikindi vaktine doğru testi yapıyorum ve gercekten gösterdiği günde çok sancım oluyor.
ne kadar süre denedikten sonra hamile kaldın canım?Evet ben de saat 5 6 gibi yaptım. Ve güzel sonuç aldım. Ayrıca koyu çıkan günden sonra silik çıkan günü değerlendirebildim ben. Öyle gebe kaldım.
ne kadar süre denedikten sonra hamile kaldın canım?
Allah kucagina almayı nasip etsin hayırlı evlat etsin inşallah. peki cift cizgi koyu oldugundami değerlendirdiniz yoksa ertesi günmü?Nisanda bebek düşünceleri sardı korunmadık. Mayısta ovulasyon testine dikkat ettim ve Allah nasip etti şükür.
Amin Allah razı olsun. Ertesi gün yani silik çıktığı günü değerlendirdik.Allah kucagina almayı nasip etsin hayırlı evlat etsin inşallah. peki cift cizgi koyu oldugundami değerlendirdiniz yoksa ertesi günmü?
teşekkur ederim cnmAmin Allah razı olsun. Ertesi gün yani silik çıktığı günü değerlendirdik.
merhaba. bugünkü testim bu. sizin dediğinize göre bugün değil yarın olmalı ilişki doğru muAmin Allah razı olsun. Ertesi gün yani silik çıktığı günü değerlendirdik.
merhaba. bugünkü testim bu. sizin dediğinize göre bugün değil yarın olmalı ilişki doğru muEki Görüntüle 2005470
yani çatlayınca tutmuş sizinki. önceden içerde sperm beklememiş. yumurta salınmış sonra sperm gelmiş. ozaman benim de yarın ilişki olacak. bugün değlBen mümkün olsaydı bu koyu çıkan günü de değerlendirecektim ama olmadı. Ertesi gün silik çıktığında oldu. Bu kopkoyu olduğunda yumurta çatlamak üzere demekmiş. Sonra silik çıktığı da yumurta artık çatladı hemen değerlendirmek lazım diye okumuştum bi kaç yerde. Umarım anlatabilmişimdir
Bence öyle birde ben ertesi gün geceyi beklemedim. Öğle ikindi arası oldu. Yumurta 24 saat canlı kalıyor. O kadar beklememek silik çıktığında direkt değerlendirmek lazım mümkünse. Tabi bi de stres yapmamak :)yani çatlayınca tutmuş sizinki. önceden içerde sperm beklememiş. yumurta salınmış sonra sperm gelmiş. ozaman benim de yarın ilişki olacak. bugün değl
evet canım. stres yapmıyorum ama takibide bırakmıyorum. benim yarın ancak akşam 9 dan sonra olur. ne yapsam bilemedim. bugün olsun o zaman napiimBence öyle birde ben ertesi gün geceyi beklemedim. Öğle ikindi arası oldu. Yumurta 24 saat canlı kalıyor. O kadar beklememek silik çıktığında direkt değerlendirmek lazım mümkünse. Tabi bi de stres yapmamak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?