- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Sagol canim allah razi olsun bunu duymak istiyorduuummm :)
Ilk defa kullaniorum canim evet.
Sagolasin daha vaktim var demekki
Peki testin kopkoyu oldugu gun ve sonraki gun iliski olmasi yeterlimi oluyor yoksa 3 gunmu olacak koyu oldugu gun ve sonraki 2 gun.yani koyulasmasi demek hemen bugun yumutluyosun demek degil anladigim kadariyla 24 saat sonrasi gibi yanlismi anlamisim
Bence 13. Gun olmus. Keske o gunu bos gecmeseydiniz. Yumurtladiginizi dusundugunuz gun elinizde varsa gunde 2 kez test yapin. Daha iyi yakalayabilirsiniz. Ben gece kasik agrisi hissettigimde ertesi gun sabah test yapmistim silik oldugunu gorunce degerlendirmistik. Ne kadar yumurta 1 gun canli kaliyor denilse de belli olmaz. Insallah kalmissinizdir.Arkadaslar bende son durum bu
12 de pick yapti o geceyi degerlendirdik ama 13u yapamadik 14 te oldu kacirmismiyizdir
Bugunkude yine silik gibi tekrar olsunmu
Birde atesim de hala yukselmedi ben kasik agrimdan 13. Gun yumurtladigimi dusunuyorum ama anlayamadim 13.u gece gec saatte beyaz uzayan akintim oldu acaba 14.te mi catladim ne dersiniz? Yaninda tik isareti olanlar iliski gunleri.
Valla tekrar baktim aslinda siliklesme de tam olmamis gibi. Acaba daha catlamadi mi ki? Hele ates takibini hic bilmiyorum. Ben sadece 1 ay yaptim onda da hamile kaldim. Daha tecrubeliler daha iyi yardimda bulunabilirler. Siz yine de gunasiri devam edin.Tesekkurler canim yorumun icin
Hep kocamin isleri yuzunden ah ah ne icime dert oldu su 13. Gun iliski olmamasi bilemezsin.. ne yapalim artik kismet diyorum ilk ayimdi ovu. testinde bidaha kupe olsun kulagima. Testi 2 defa yenilemek kafami karistirdi ya 13. Gun onu yaptim ama sabahkiyle ayni koyulukta cikti resimdeki gibi. Peki atesim neden yukselmedi sence bugun 15. Gun 36.3 cikti adet atesim hala resmen catladiktan sonra yukselmesi gerekir. 14. Gun 36.2 oldu bugun firlar diyordum yine yok ben bisey anlamadim yaaaaa...
benim de 10 ve 11.gün ki testlerim pick, 12.günü silik çıktı kızlar.
9. ve 11. günü değerlendirdik.
artık beklemeye geçeceğim.
erken de ovulasyon oldu şimdi adete kadar bekle dur daha çooook var
Yaa beklemesi cok sinir dimi bende simdiden sıkıldım desem
Acaba 12 yada 13. Gun demi calissaydin sen canim erken birakmissin sanki
Ben 12 de pick gordum en son 14. Gun calisma oldu bugun 16.gun tekrar gerek varmi acaba testi bile bugun yapmadim ben..
Eki Görüntüle 1992351 Merhaba ben de size ovlsyon testlerimi gönderiyorum lütfen yorumlar mısınız acil en sondakiler bugünün testler şimdiden teşekkür ederim. :)
Kesinlikle degerlendirin umarim dun de olmustur.Eki Görüntüle 1992351 Merhaba ben de size ovlsyon testlerimi gönderiyorum lütfen yorumlar mısınız acil en sondakiler bugünün testler şimdiden teşekkür ederim. :)
Dün oldu ancak bugün olamayacak yarın çok mu geç olur dersiniz :/Kesinlikle degerlendirin umarim dun de olmustur.
Teşekkür ederim cevap yazdığınız için :)14.gün bu günse bence mutlaka değerlendirilmeli diye düşünüyorum.
Bu günde değerlendirirsem 9. 11. 13. oluyor canım bence yeterli.
senin de yeterli gibi ama şansa bırakma yine de değerlendir.
evet beklemek çok sıkıcı.
neyse sonu güzel olsun da.
Dun olmasi iyi olmus, ortalama canli kalma sureleri dusunuldugunde yarin biraz gec olabilir ama yapacak bisey yok umarim kalmissinizdir.Dün oldu ancak bugün olamayacak yarın çok mu geç olur dersiniz :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?