laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Kizlar merhaba. Bende basladim bu ay yeniyim :) normalde adtlerim duzenlidir 29-30 gun arasi degisiyor. Normalde bat itibariyle 15.gun falan yumurtluyor olmam gerekir fakat bu herkeste ayni degil.bu sebeple test kullanmaya gerek duydum. Teste bat'in 8.gunu basladim ve 9.gunde yavasca cizgi belirmeye basladi.10.gun daha belirginlesti.. bugun de biraz daha silik gibi. Birazdan resimleri yukleyecegim.Yorumlayabilirseniz sevinirim.

Resimleri yükledim kızlar. Üzerinde günleri yazıyor, birşey yazmayan ise bugüne ait.

Eklentiler

• Untitled-2.webp
    Untitled-2.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 491
  • Untitled-1.webp
    Untitled-1.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 471
10. Gün yumurtlama olmuş görünüyor 9. Gün akşam peak yapmış silikleşmeye başlayınca yumurtlama olmuş oluyor araştırmalarıma göre
Teşekkür ederim canım yorumun için. Tecrübem yok ilk kez denedim pek anlamıyorum o yüzden. Ama 2. çizgi herhalde iyi bişeydir diyerekten değerlendirdik biz :) :) Hayırlısı

Kızlar ne durumdasınız ?

Ben beklemedeyim şu anda. Değerlendirilmesi gereken günleri değerlendirdiğimizi düşünüyorum, umarım bir yerlerde yanlış birşeyler olmamıştır da bu ay yüzüm güler :) Bir de şunu öğrendim ki; bazen geç ya da erken yumurtlayabiliyormuşuz. Ben adet günümün 10.günü yumurtladım bu ay. Belki de hep öyleydi?

Ben beklemedeyim şu anda. Değerlendirilmesi gereken günleri değerlendirdiğimizi düşünüyorum, umarım bir yerlerde yanlış birşeyler olmamıştır da bu ay yüzüm güler :) Bir de şunu öğrendim ki; bazen geç ya da erken yumurtlayabiliyormuşuz. Ben adet günümün 10.günü yumurtladım bu ay. Belki de hep öyleydi?
evet canım her zaman aynı olmuyor. bu yüzden zaten bende ne zaman yumurtladığımı bilmediğim için ovulasyon testine başvurdum benim adetim 10 gün sürüyor bu ay gecikmem oldu tam bir hafta ümitlenmiştim fakat olmadı adet oldum. bitince tekrar denemeye devam edicez insallah en kısa zamanda hayirli haberlerimizi birbirimize veririz.

evet canım her zaman aynı olmuyor. bu yüzden zaten bende ne zaman yumurtladığımı bilmediğim için ovulasyon testine başvurdum benim adetim 10 gün sürüyor bu ay gecikmem oldu tam bir hafta ümitlenmiştim fakat olmadı adet oldum. bitince tekrar denemeye devam edicez insallah en kısa zamanda hayirli haberlerimizi birbirimize veririz.
Amin canim insallahh ;)

Merhaba kızlar ben de laboquick ovulasyon testi aldım bugün. Saat kaçta yapılması daha uygun sizce?

Kızlar merhabaa benim de ovu testleri 4.Gün koyu verdi sonra yine siliklesti sizce yumurtladgm mi bakın testin yanyana olanlar aynı gün

Eklentiler

• _20170831_105948.webp
    _20170831_105948.webp
    17 KB · Görüntüleme: 375
Kızlar merhaba, bende bugün ovülasyon testini alıcam. 15.30'dan itibaren sıvı alımını kestim. 7 buçukta testi uygulucam. Günde bir kere testi uygulamam yeterli sanırım.

Back
X