- 3 Kasım 2015
- 155
- 31
- 13
- 39
Hoşgeldinbende aranıza yeni katıldım kızlar benimde sorularım olacak size

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldinbende aranıza yeni katıldım kızlar benimde sorularım olacak size
teşekkür ederimHoşgeldin![]()
Canım LH/FSH oranın kaç elinde tahlil var mı? Adetin 2-3. günü yapılmış kan tahlilindebende bu testten bugün sipariş verdim nasipse pazartesi günü başlayacağım bügün adetimin 3.günü
bir senelik ewliyim fakat her ay negatif sonuç şimdiye kadar 3 doktora gittim ama biri bişiyin yok dedi diğeri fsh hormonun 14,50 direk tüp bebek dedi diğeride iltihabın var dedi ve iğneler fitiller ilaçlar verdi hepsini kullandım
enson adetim 06.10.2015 şimdiki : 03.11.2015
inşallah aldığım bu testlerin faydası olur kızlar bol bol dua ediyorum Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı ewlatlar nasip eylesin amin.
Canım LH/FSH oranı 2,5 ve fazlaysa polikistik over leyhine bildiğim kadarı ile; normali 1 seninki 0,7 civarıcanım adetimin üçüncü günü yaptırmıştım (08.10.2015 de yaptırmıştım)
fsh 14,50
lh 10,70
prolaktin 21,70
tsh 1,80
amh 1,31
e2 20,0
Hoşgeldin canım. Testle ilgili sormak istediğin şeyler olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım. Umarım bu ay hepimizin bebişleri tutunur buradan mutlu mutlu haberler veririz birbirimizebende bu testten bugün sipariş verdim nasipse pazartesi günü başlayacağım bügün adetimin 3.günü
bir senelik ewliyim fakat her ay negatif sonuç şimdiye kadar 3 doktora gittim ama biri bişiyin yok dedi diğeri fsh hormonun 14,50 direk tüp bebek dedi diğeride iltihabın var dedi ve iğneler fitiller ilaçlar verdi hepsini kullandım
enson adetim 06.10.2015 şimdiki : 03.11.2015
inşallah aldığım bu testlerin faydası olur kızlar bol bol dua ediyorum Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı ewlatlar nasip eylesin amin.
İnşallah canım inşallah biraz manevi olarak toparlandıktan sonra başka bi doktora gidim diyorumCanım LH/FSH oranı 2,5 ve fazlaysa polikistik over leyhine bildiğim kadarı ile; normali 1 seninki 0,7 civarı
FSH'ın 15 üzeri olması gebelik şansını düşürüyor 20'nin üzeri iyice düşürüyor ideali 10 civarı diyorlar. Over rezervi açısından yani. AMH ise over rezervini en iyi gösteren hormon bildiğim kadarıyla ve 0.7-1 arası olması over rezervinin düştüğünü hemen tüp bebek gibi yollara başvurulması gerektiğini gösterir. Ancak 1'in üzerinde olunca over rezervi iyi anlamına gelir. Yani senin over rezervin gayet güzel bence tabi benim uzmanlık alanım kadın doğum değil kendi branşım olmadığı için kesin konuşmayayyım ama başka bir dr'a danış bence![]()
Hoşbuldum canım bu ay dilerim Rabbimden hepimiz müjdeli haberlerle karşılaşalımHoşgeldin canım. Testle ilgili sormak istediğin şeyler olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım. Umarım bu ay hepimizin bebişleri tutunur buradan mutlu mutlu haberler veririz birbirimize![]()
İnşallah hepimizHoşbuldum canım bu ay dilerim Rabbimden hepimiz müjdeli haberlerle karşılaşalım
Kızlar sürekli haberleşelim olurmu sizinle tanıstıgım için mutluyumİnşallah hepimiz![]()
İstanbul canımKızlar nerdensiniz ben Ankara'dayım ??
Ne zamandır istiyosunuz bebiş tatlım ??İstanbul canım
Bisenelik evliyim bisenedirde istiyoruz ama kısmet işte olmadıNe zamandır istiyosunuz bebiş tatlım ??
1 yıllık evliyiz ama daha şimdilerde düşünyoruz bizde tatlımSen canım