laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

1- silik çıkması normal
2- erken geç yumurtlama var
3- ben bazı aylar 11. gün bazı aylar 14. gün yumurtluyorum döngüm 30
çok teşekkürler. o zaman ben teste erken başlamamışım sevindim :) hadi bakalım inşallah yumurtlamam tam olarak gerçekleşir..

Adet bittiği gibi başlamalısın. Bazı kadınların erken oluyor.

serpilli hayat serpilli hayat canım daha yeni başlamış devam et. Benim gönderdiğim resim vardı. Ordaki 13. Gündeki gibi olmalı.
Teşekkür ederim canım yorumun için. dün yaptım fotosunu çekmedim ama biraz daha koyuydu. erken mi geç mi ovulasyon oluşuyor onu bulmaya çalışıyorum. Ondan erken başladım zaten bide ilkini biraz acemilikten yanlış oldu bu sefer tam oldu bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah canım kucağımız daha fazla boş kalmaz..

Kızlar teste çift çizgi çıktıktan sonra t çizgisi sonradan açılıyor ama hiç gitmiyor bu normal mi ? Sizde de öyle mi oluyordu merak ettim.

Kızlar teste çift çizgi çıktıktan sonra t çizgisi sonradan açılıyor ama hiç gitmiyor bu normal mi ? Sizde de öyle mi oluyordu merak ettim.
Evet normal gününe göre değişiyor yumurtlama günü yaklaştıkça koyuluşır t çizgisi eşit yada çok yakın olunca yumurtlama olduğunu gösteriyor.

Kızlar benim normalde adwt döngüm 31 gün ve buna göre ben 17. Gün yumurtluyorum..geçen ay çörekotu bal tarçın yaptım 34. Gün adet oldum ozamn 21. Gün yumurtlamışım..bu ay da kullandım bu kürü..ovu. Testi yaptım 16 ve 17. Günler daha koyu iki çizgi çıktı ama aynı değildi..dün ve bugün de silikleşti..ilişki pzrtsi ve dün oldu..bugün de olacak..sizce durum ne? Ben yumurtladım mı hiç bişey anlamadım..bu süreçte kasık ağrım da oluyodu hafif..bi fikir verseniz

Bu şekilde..sizce durum ne??:KK64:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 2.547
Bu şekilde..sizce durum ne??:KK64:

Senin ki de benim gibi olmuş inan hiçbir fikrim yok belki arkadaşlar yardımcı olabilir bize. . Sen değerlendirdin mi o günleri?

En son bugün ki hala Açık bir ton da devam etmekte ne demek anlamadım.

Eklentiler

• CYMERA_20160731_122108.webp
    CYMERA_20160731_122108.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 464
  • CYMERA_20160804_184137.webp
    CYMERA_20160804_184137.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 255
Pzrtesi, salı koyu çizgiler..biz de pzrtesi ve çarşmba değerlendirdik bir de bugün olacak..inşallah yumurtlamışımdır yaa..benim çok silik çıktı bugün..bi iki gün daha yapmaya devam ederim tek çızgi çıkınca bırakırım test yapmayı

Evet normal gününe göre değişiyor yumurtlama günü yaklaştıkça koyuluşır t çizgisi eşit yada çok yakın olunca yumurtlama olduğunu gösteriyor.
Canım çift çizgiyi 2 gün üst üste gördüğümüzde ilişki nasıl olmalı ?gerçi benim ikinci çizgi çok koyu değildi ama ..

Back
X