Lacivert takim elbise

Melisa93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
295
91
48
31
Merhaba hanimlar. Nisanlim dugun icin lacivert takim elbise almis. Ustelik 4-5 ay onceden hep siyah al dedim. Hep hayalimdir beyaz gelinliyimde oda siyah takim elbise. O kadar sozlerime ragmen yine kendi istedigini almis. Bi baktim resim yolladi lacivert renk. Neymis siyah takim yakismamis. Cok sinirlendim. Ben o kadar soyledim siyah al diye. Biliyorum dert degil ama neden benim sozlerimi onemsemiyor. Cok mu zordu bi kac saatligine siyah giymek

siyah alaymış iyiymiş, lacivertmi kaldı, değiştirme imkanı varsa ikna etmeyi dene bence

Lacivert takım severim ben. Özellikle kumral erkeklere çok yakışır. Ama düğünde rengi ne olursa olsun takım giyilmez, damatlık yani smokin giyilir.

Bi de siyah takım garson izlenimi uyandırıyor bende nedense. Hiç sevmem. O yüzden bişey diyemedim nişanlınıza.

Belki kişiliğini ortaya koymak istemiştir, benim de isteklerim var, lacivert daha çok yakıştı işte, neden bu kadar karışıyor ki, isteklerime saygı duysun diye düşünmüştür.

Hayal etmişsiniz anlıyorum, kötü olmuş. Ama yanınızdaki siyah smokin giyen ve istediği rengi giyemediği için içerleyen bir adam olsa daha kötü olurdu.

Bu arada takım elbise dediğiniz smokin mi? Smokin değilse, siyah bir smokin denesin, beğenip alabilir. Hatta beğenirse siz alın. Lacivert takımı da günlük hayatta her zaman kullanır.

Son düzenleme:
Onun için de özel gün tek sizin için mi? Onun da hayali lacivert takım elbiseydi belki. Düğünün çoğu zaten gelinin hayaline göre oluyor damadın ne giyeceğine de bu kadar karışmayın. Ufak bir hayal kırıklığınız olabilir ama bu şekilde tepkiniz yanlış.

Benşm eşim de lacivert giymişti gayet hoştu. İstese şortla bile çıkabilirdi. Benim boyum uzun olsa mini gelinlik düşünüyordum ama eşimle boy farkımız olduğundan giyemedim.
Düğün ikinizin herkes kendini nasıl görmek istiyorsa öyle giyinmeli.

Adama acıdım. Düğünde giyilecek şeye kadar karışan bir insanla nasıl ömür geçer ki adam beğenmiş işte kim neyin içinde mutluysa onu giysin.

bence de smokin olmalı ama yapıcak bişey yok. siyah yakışmamış o da lacivert almış. biraz tadını çıkarmayı bakın. düğün sadece sizin değil.

bence güzel, herkes penguen olmak zorunda değil

hele bir de bu sıcakta belde kuşak vs olmuyor

arkadaşalr smokin demiş de yani düğün salonu düğününde mesela smokin olmaz çırağan sarayında ise düğün olur tabii

biraz da hem mekanı hem de gelecek kitleyi düşünmek lazım

gelin sizisiniz ama tüm dünya siizn etrafınızda dönmüyor maalesef adam onu beğenmiş onu almış

bir de farklı şehirde misiniz neden birlikte gitmediniz ki almaya

her neyse sıkmayın canınızı, düğüne kadar hjoşunuza gitmeyen başka şeyler de olabilir siz her şey için üzmeyin düğün bitince hepsi unutulacak gidecek

Sizin hayaliniz siyah ama onunki de lacivertmiş demek ki. Neden sık boğaz ediyorsunuz ki bırakın ne istiyorsa onu giysin.

Oda onun hayali.demek ki.Bence bir tek gelinin hayali olmamalı neticede iki kişi evleniyor.Ömür boyu içinde kalmasından iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…