Merhaba hanimlar. Nisanlim dugun icin lacivert takim elbise almis. Ustelik 4-5 ay onceden hep siyah al dedim. Hep hayalimdir beyaz gelinliyimde oda siyah takim elbise. O kadar sozlerime ragmen yine kendi istedigini almis. Bi baktim resim yolladi lacivert renk. Neymis siyah takim yakismamis. Cok sinirlendim. Ben o kadar soyledim siyah al diye. Biliyorum dert degil ama neden benim sozlerimi onemsemiyor. Cok mu zordu bi kac saatligine siyah giymek
Merhaba hanimlar. Nisanlim dugun icin lacivert takim elbise almis. Ustelik 4-5 ay onceden hep siyah al dedim. Hep hayalimdir beyaz gelinliyimde oda siyah takim elbise. O kadar sozlerime ragmen yine kendi istedigini almis. Bi baktim resim yolladi lacivert renk. Neymis siyah takim yakismamis. Cok sinirlendim. Ben o kadar soyledim siyah al diye. Biliyorum dert degil ama neden benim sozlerimi onemsemiyor. Cok mu zordu bi kac saatligine siyah giymek
netSiz nasıl kendi gelinliğinize heves ediyorsanız belki o da lacivert damatlık heves ediyordur.
Sizin beğendiğiniz gelinliği kendi keyfi için değiştirtmediyse, onun damatlığına karışmaya hakkınız olduğunu düşünmüyorum.
Aaa lutfen gelin ne derse o olmali.Siz nasıl kendi gelinliğinize heves ediyorsanız belki o da lacivert damatlık heves ediyordur.
Sizin beğendiğiniz gelinliği kendi keyfi için değiştirtmediyse, onun damatlığına karışmaya hakkınız olduğunu düşünmüyorum.
Sizin hayaliniz siyah ama onunki de lacivertmiş demek ki. Neden sık boğaz ediyorsunuz ki bırakın ne istiyorsa onu giysin.Merhaba hanimlar. Nisanlim dugun icin lacivert takim elbise almis. Ustelik 4-5 ay onceden hep siyah al dedim. Hep hayalimdir beyaz gelinliyimde oda siyah takim elbise. O kadar sozlerime ragmen yine kendi istedigini almis. Bi baktim resim yolladi lacivert renk. Neymis siyah takim yakismamis. Cok sinirlendim. Ben o kadar soyledim siyah al diye. Biliyorum dert degil ama neden benim sozlerimi onemsemiyor. Cok mu zordu bi kac saatligine siyah giymek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?