- 21 Haziran 2016
- 455
- 536
- 18
- 37
Merhaba hanimlar. Nisanlim dugun icin lacivert takim elbise almis. Ustelik 4-5 ay onceden hep siyah al dedim. Hep hayalimdir beyaz gelinliyimde oda siyah takim elbise. O kadar sozlerime ragmen yine kendi istedigini almis. Bi baktim resim yolladi lacivert renk. Neymis siyah takim yakismamis. Cok sinirlendim. Ben o kadar soyledim siyah al diye. Biliyorum dert degil ama neden benim sozlerimi onemsemiyor. Cok mu zordu bi kac saatligine siyah giymek
+1Adam belki lacivert seviyor?
Birakin da begendigi rengi giysin ya o sizin gelinliginize karisiyor mu?
Benim eşime nişanda lacivert takım aldık benimde somondu çok hoş göründükMerhaba hanimlar. Nisanlim dugun icin lacivert takim elbise almis. Ustelik 4-5 ay onceden hep siyah al dedim. Hep hayalimdir beyaz gelinliyimde oda siyah takim elbise. O kadar sozlerime ragmen yine kendi istedigini almis. Bi baktim resim yolladi lacivert renk. Neymis siyah takim yakismamis. Cok sinirlendim. Ben o kadar soyledim siyah al diye. Biliyorum dert degil ama neden benim sozlerimi onemsemiyor. Cok mu zordu bi kac saatligine siyah giymek
Açıkçası ben düşünceni doğru bulmadım.Şuan lacivert damatlıklar çok moda ve bence düğün içinde gayet uygun. Senin düğünün değil sizin düğününüz olacak. Yani bırak oda kendi düğün gününde kendi içine sinen bir şey giysin. Sen istemediğin bir gelinlik giysen ömrüm boyunca bunun pişmanlığını yaşarsın. bu yüzden onuda pişman etme.Merhaba hanimlar. Nisanlim dugun icin lacivert takim elbise almis. Ustelik 4-5 ay onceden hep siyah al dedim. Hep hayalimdir beyaz gelinliyimde oda siyah takim elbise. O kadar sozlerime ragmen yine kendi istedigini almis. Bi baktim resim yolladi lacivert renk. Neymis siyah takim yakismamis. Cok sinirlendim. Ben o kadar soyledim siyah al diye. Biliyorum dert degil ama neden benim sozlerimi onemsemiyor. Cok mu zordu bi kac saatligine siyah giymek
O senin gelinliğine karıştı mıMerhaba hanimlar. Nisanlim dugun icin lacivert takim elbise almis. Ustelik 4-5 ay onceden hep siyah al dedim. Hep hayalimdir beyaz gelinliyimde oda siyah takim elbise. O kadar sozlerime ragmen yine kendi istedigini almis. Bi baktim resim yolladi lacivert renk. Neymis siyah takim yakismamis. Cok sinirlendim. Ben o kadar soyledim siyah al diye. Biliyorum dert degil ama neden benim sozlerimi onemsemiyor. Cok mu zordu bi kac saatligine siyah giymek
Daha bugün eşime lacivert damatlık aldık çokta güzel artık renkliler moda ve çeşit çok iyi yapmış benceMerhaba hanimlar. Nisanlim dugun icin lacivert takim elbise almis. Ustelik 4-5 ay onceden hep siyah al dedim. Hep hayalimdir beyaz gelinliyimde oda siyah takim elbise. O kadar sozlerime ragmen yine kendi istedigini almis. Bi baktim resim yolladi lacivert renk. Neymis siyah takim yakismamis. Cok sinirlendim. Ben o kadar soyledim siyah al diye. Biliyorum dert degil ama neden benim sozlerimi onemsemiyor. Cok mu zordu bi kac saatligine siyah giymek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?