Laf sokan insanlara tepkiniz ne oluyor

O an verecektin tepkini bacım artık çok geç. Ama ben olsam şey derdim. Senin miden geniştir ya ne kusması hahxhshd
Nasıl böyle hazır cevap oluyorsunuz? bu mesela hemen mi aklınıza geldi ben 3 gün düşünsem böyle bi cvbı becerip bulamam, kursu var mı bu işin bana da öğretin

Nasıl böyle hazır cevap oluyorsunuz? bu mesela hemen mi aklınıza geldi ben 3 gün düşünsem böyle bi cvbı becerip bulamam, kursu var mı bu işin bana da öğretin
Valla konuyu okudum hemen geldi hayat insanı zorluyor böyle olmaya etrafımda dangalak çok bir de kara mizah çok severim

Valla konuyu okudum hemen geldi hayat insanı zorluyor böyle olmaya etrafımda dangalak çok bir de kara mizah çok severim
Gerçekten aynı durumdayım nasıl beceriyorsunuz böyle tak diye hazır cevabı günlerce düşünsem aklıma gelmez şimdi youtubda video kurcalıyorum hazır cevap olabilmek için

Ayy en son bunu kizilcik serbetinde alev apo'ya demişti
Cok eğreti bir hitap şekli, adam haklı vallah
Aslında o an eşimle konuşuyordum ve onun omzuna dokunup gülerek söyledim komik bi anı olsun diye söylenmiş bişeydi ama alay konusu olucagini düşünemedim
Yani kaldı ki onlara ne eşimle kendi aramda konuşuyodum karı koca arasına girmiş gibi oldular

Görüşmeyin.
Bu kadar hazzetmiyorsaniz bu insanlardan arabalarına binip peşleri sıra pikniğe,gezmeye gitmeyin.
Eşiniz görüşsün kuzeniyle siz dahil olmayın.
Ayrıca size laf sokma falan gibi bir durum yok. Aşkım sanki bir tek sizin kullandığınız bir kelime mi? İçinden gelmiştir söylemiştir size ne. Aldatma,barışma vb konularda zaten siz dış kapının mandalısınız. Sizlik bir durum değil. Miş li muş lu sağdan soldan duyduğunuz,gözünüzle görüp kulağınızla duymadığınız şaibeli bir söylenti sadece. Kaldı ki aralarında bu olay yaşanmış olsa bile,iki kişi kendileri çözüp hayatlarına devam ediyorken,kime ne,size ne?
Siz sanki birbirlerini yeseler mutlu olacakmış gibisiniz. Onlar sizin dediğiniz gibi size laf sokmak,dalga geçmek amaçlı yapıyorsa da siz de iyi olsunlar istemiyorsunuz. Karşılıklı hisleriniz belli ki. Bende sürekli aşkım canım diye konuşan(ortamlarda)çiftlerden hazzetmiyorum açıkçası. Komik buluyorum belki onlarda komik bulmuşlardır.

Bizim arkadaş çevresinde de sürekli aşkım, yarim, kocam diyen çiftler var bana komik geliyor. Herkesin içinde sürekli böyle hitap edilmesini de, sadece duyurma çabası olarak görüyorum.

Komik anı dediğiniz de kocammm demek mi? Nasıl bir komiklik anlayışı cidden

keşke insanlara dışardan nasıl göründüklerini gösteren bir ayna olsa
evinizde ne yaparsanız yapın ama dışarda çok komik oluyor yahu
bir de kelimeleri eğip bükme sevdası var
kocam nedir yani
hayatım demiyolar da hayat diyolar mesela
off
başkası adına utanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…