bence çok da lazım değil kayınvalıdenın sana meyveyı sebzeyı sorması.
boşver onun durumu iyiyse eğer bu kendı vicdanıyla ılgılı bır durum
lafınıda yerı gelınce sok.
meyvesinde falan değilim işin zaten ama bu yapılan üüzüyo beni.yarın birgün onlar bana muhtaç olduğunda bendende onlara hiçbir şekilde fayda gelmez beni şimdi düşünmeyeni ozamanda ben düşünmem.çokmu kötüyüm ne?
aaa ne kadar ayrimcilik
oyle...
Valla ben olsam direk soylerdim hicte laf sokmazdim
o evladiysa sizde evladisiniz....
Birsey soracagim onlarin kazanci ortakmi?
valla snde kotuysen benım yuzume bkılmaz ozaman yağmurlu havada damla su akıtmam derler ya ben oyleyım bosver ya vermesınler verdıkte demesınler sen bı ıs bulamıyormusun esıne destek olsan hayat müşterek üzme kendini ben hep herkesın mutlu olmasını ıstıyorum (canımı yakıp damarıma basanlar hariç onları b.kun içinde boğsam gözüm görmez =)) sende mutlu ol arkadaşlarında dediği gibi tatlı tatlı sok lafı hiçde pişman olma valla sonra o lafı neden sokmadım dıye pışman olmaktansa böylesi daha iyi bence =)
hayır cnm kazançları ortak değil kaynımın işi var evi ayrı ama aynı binada oturuyolar kayınpederde emekli kendi evleri kazançlar ayrı yani ama onlara destek var bize gelincede hep kendilerini acındırıyolar ayıp haksızlık benim eşimde onların evladı inanın bazen oraya gitmek bile istemiyo oda soğudu yani.
görümcemle bi dıalogum geldı aklıma ornek vereyım..
yemekteyız bır aksam, görumce sureklı laf atar bana az ye dıye, ne yalan soyleyım cok yemek yıyorum vede cok hızlı, herkesten cok yer ve herkesten hızlı bıtırırım. ama her seferınde gorumce yanımda az ye bılmem ne sıkıldım artık bır gun ,
kalabalık bır davet sofrasıydı, gorumce yine patavatsızca:
-az ye az bırazdan benı de yıcennnnn,
ben: korkma ben abur cubur yemem
deyınce gorumcemın sayesınde gerılen sofra ortamı bırden kahkha dolu oldu bende cok eglendım, gorumce safım dayanamadı küstü gitti sofradan asıl benım darılmam gerekırken, ama soyledım rahatladım soyledıgı negatıflık onda kaldı ve cektı gıttı:))
ay aklıma geldı yıne koptum:))
valla cok ayip yaptiklari bence ogullarinin calismadigini biliyorlar
sormuyorlar mi ne yiyo ne iciyosunuz..
Tamam sonucta cocuk degilsiniz ama
Sormalari lazim el gibiler ...
Esonize zor senin ailen dusunurken onun ailesinin orali bile olmamasi uzuyordur onu...Allah yardimcin olsun arkadasim .Allah kimseyi kimseye dusertmesin...eviniz kirami bilmiyorum...yerinizde olsam bi is bulur calisir ne kendi ailemden nede esimin ailesinden hic bir sey beklemezdim
Ohhhhhh canima deysin
masada pecete yokmuydu
uzativerseydin
dengesizbi daha patavatsizlik yapmadan once dusunur insallah
ben hamileyim çalışacak durumda değilim maalesef evimizde kira.daha önce bi konu açmıştım eşimi memlekete taşınmaya ikna etmeye çalışıyorum oda yanaşmıyor ama yaza kadar bekliycem olmazsa oda gelecek benimle bu böyle gitmiyoriyi dileklerin için tşklr.
evet cunku her yemekte aynı seyı dıyordu, kilolu degılım allahtan oyle olsam cok daha zoruma gıderdı, kendi hafıf toplu cok yemıy kılo alırım dıye ben yedıkce batıyrdu hasbam a:)) artk ogunden sonra bır daha az ye demedı:)) ıyı oldu kv kp bile koptu yanı dusun kımse kızamadı bana :))
meyvesinde falan değilim işin zaten ama bu yapılan üüzüyo beni.yarın birgün onlar bana muhtaç olduğunda bendende onlara hiçbir şekilde fayda gelmez beni şimdi düşünmeyeni ozamanda ben düşünmem.çokmu kötüyüm ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?