dedikodu değil sevmem böyle şeyleriDedikoduya giriş kural 1. Asla güvenmediğin insanla yapma
dedikodu değil sevmem böyle şeyleri
zaten o bayanla bir samimiyetimiz yok ortamda bulunması itibariyle oldu
işte öyle yapsam bu sefer gidip o kadına neden gittin dedin olay büyüyecekdedikoduyu hiç birimiz sevmeyiz ama nedense hepimizde dedikodu yaparızbence yüzüne vur ben sana dedimde neden gittin laf yetiştirdin de.zaten onun yüzüne diyemeceğim bişey değildi ama bu tavrı sana yakıştıramadım de.bundan sonrada o kişiye bişeycik deme
öncelikle bu size ders olsun, yüzüne de söylerim diyeceğiniz şeyleri gidin doğrudan yüzüne söyleyin o insanların yok söylememeyi seçiyorsanız, nasılsa yüzüne de söylerim gerekirse deyip arkasından konuşmayın, konuşursanız da bunu arkadaşınız olduğuna emin olduğunuz insanların yanında yapın.bir bayan hakkında bişey söyledim ama bunu yüzüne de söyleyebileceğim bir laf
normalde arkadan konuşmayı sevmem
lafı söylediğim kişi lafı o kişiye gitmiş demiş,
sorun değil belirtiğim gibi kendisine de söylerim
ama bu lafı taşıyana sizce ne demeli?
evet hatalıyım ben orda ama dediğim gibi kadına da dedim evet dedimmadem ortamda kimin oldugunu ve lafin gidip gitmemesini onemsemiyorsunuz neden bunu dert ediyorsunuz ki?
laf taşımayı hic sevmem ancak benim yakın oldugum biri hakkında ortalık yerde birisi atıp tutuyorsa gider o arkadasımı uyarırım.
ayrıca sizin yaptıgınız da hoş degil, insanların yüzüne soyleyebileceginizi yazıyorken neden arkasından konusuyorsunuz?
gidip bunu dediğimide de hemen diyede utandır canım.o zaman demez herhalde.işte öyle yapsam bu sefer gidip o kadına neden gittin dedin olay büyüyecek
görürüsem çok hızlısın masallah demek istiyorum
evet hatalıyım ben orda ama dediğim gibi kadına da dedim evet dedim
Bırakın o kişiyi hiç kimse hakkında yorum yapmamanızı tavsiye ederim onunla konuşurken. Hatta lafı yetiştirenle ilişiğinizi kesin bu yüzden. Hak etmiş çünkü. Tavrınızı gösterin bencebir bayan hakkında bişey söyledim ama bunu yüzüne de söyleyebileceğim bir laf
normalde arkadan konuşmayı sevmem
lafı söylediğim kişi lafı o kişiye gitmiş demiş
sorun değil belirtiğim gibi kendisine de söylerim
ama bu lafı taşıyana sizce ne demeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?