Bakın arkadaşlar uzatmayacağım ıyi yorum yapanlarda olmuş kötü yapanlarda. Herkes kendince haklı. Çok msj geliyor kime ne yazdığımı unutuyorum bazen bunu bile çok tepki aldı 180 derece döndü demişsiniz gercekten kınıyorum. Soyle biz geleneksel bir aileiz bizim evde kadinlar dururken erkekler iş yapmaz hayatta. Yetistirmr tarzlari böyle. Birde gelin aldikmi ayrı ev açılmıyor bizde birlik oluyor. Tabi durumu iyi olanlar acıyor orası ayrı ama genelimiz böyle. Annemlerinde durumu olmadığı için birlik oturuyorlar. Istanbul gibi biryerde kirada sadece babamin emekli maaşıyla gecinmeleri imkansız. Oyuzden hepberaberler. Abim, yengem,babam çalışıyor annemde arada temizliğe gidiyor. Zaten yengem işteyken tüm işi annem yapıyor doğal olarak ben sadece şuan izindeyken annemde ise gitmişken 5 dk yemek hazırlayıp gitseydi ıyi olurdu annemde yoruldu dedim olay bu. Siz galiba hiç iş yapmıyorsunuz bütün yemeği temizliği kocalarınız kp. Falan yapıyor galiba ama yeri gelince de hem çalışıp hem eve yetiyoruz diye hava atmayı ıyi biliyorsunuz. Annemi yanıma almak tabikide isteri defalarcada söyledim inanın ama önceki konularımda var kp. Benimle kalıyor ve bu durumda babam izin vermiyor. Inşallah açıklayıcı olmuştur. Bilip bilmeden ağzına geleni söyleyenlerde utanmışlardır umarım.