- Konu Sahibi Sevmekcokzor
Evde kv olmasa o kiz da eviyle ilgilenirdi. Kusura bakma kimsenin kizi kimseye hizmetci degil. Ne demek abim süs diye mi aldi? Annene hizmetci mi getircekti.
Anneniz de yapamiyorsa yapmasin herkes kendine hazirlasin, kendi pisligini temizlesin.
öncelikle konu sahibinin gelini süs diye mi aldı lafı çok yakışıksız pazardan mal felan almıyor kimse, kimsenin haddine değil böyle bir cümle kurmak o konuda herkesle hemfikirim.
yalnız şöyle bir mevzu var abisi ve karısı maddi sıkıntıdan dolayı annelerinin evine yerleşmiş. şimdi evlenmeyi bilen kendi evini kurmayı da bilecek. kendi evinde oturmuyorsa oturduğu evin kurallarına göre yaşayacak. gelin hanım elbette hizmetçi değil zaten anladığım kadarı ile de çalıştığı süre boyunca kimse ondan iş de beklemiyor fakat izinde, kv temizliğe gitmiş ki bu oturarak iş yapmaya benzemez, kadın akşama kadar elin evini temizlesin sonra gelip de ev halkına yemek yapmakla uğraşsın işte bu olmaz. konu sahibi de annesine acıdığı için bi yemek yapsaydı demiş. abisi karısını koruyacağım diye saçma sapan tepkiler vermiş ki konu sahibi annesini düşünmekte haklı. bu doldurma değil.
evet bende karşıyım kendimde çektiğim için annemlere ayrı oturun bile dedim ama maddi sıkıntıdan dolayı mecbur kaldılar
benim de erkek kardeşim bazen eve kız arkadaşıyla geliyor yiyip içip oturuyorlar, sigara içtikleri küllükleri bile boşaltmadıkları oluyor annem çok iş yaptığında ben de laf söylüyorum kardeşime evde oturuyorsanız iki işin ucundan tutun annemi yormayın diye. haklısın abla diyor alıyor işi eline. karısını düşünen adam bağırıp çağırmak yerine oturur işi kendi yapar bu kadar basit. düşünmeyene düşündürtmek fiştiklemek değildir bunu da unutmayalım.