Herkese merhabalarrr. Ben Seçil. 20 yaşındayım boyum 159 cm ve kilom 80. Obezliğe çok az bir yolum kaldı sizin anlayacağınız. Daha önce diyet yapmayı belki 22313423 kez denedim ama olmuyor olmuyor 2 verip hooopp 5 alıyorum 3 verip hooopp 6 alıyorum derken derken bu günlere kadar geldik. Bir arkadaşım lahana çorbasını dene işe yarıyormuş dedi. Bende denemeye karar verdim. Bugün diyetimin ilk günü. Bu başlığı açarak diyetimle ilgili değişiklikleri gün be gün yazmaya karar verdim. Ben tam bir abur cubur bağımlısıyım. Bir oturuşta dünya kadar abur cuburu yiyebilirim. Bu sebeple bu sayfanın ve sizlerin kriz anımda bana çok destek olacağını düşünüyorum. Şimdiden çok teşekkür ederiimm.
Kendime 24 günlük bir diyet programı hazırladım. 7-5-7-5 günlük periyotlar halinde uyulayacağım bu diyette ilk 1 hafta lahana çorbası diyeti yapacağım sonraki 5 günde normal besleneceğim.
Bugün yediklerim:
2 elma
1 portakal
4 mandalina
3 öğün lahana çorbası
2 litre su
Diyete göre bugün sadece meyve ve çorba tüketebilirim. Şu anda pek açlık çekmiyorum. ilk günümü inşallah kazasız belasız atlatacağım...
Kendime 24 günlük bir diyet programı hazırladım. 7-5-7-5 günlük periyotlar halinde uyulayacağım bu diyette ilk 1 hafta lahana çorbası diyeti yapacağım sonraki 5 günde normal besleneceğim.
Bugün yediklerim:
2 elma
1 portakal
4 mandalina
3 öğün lahana çorbası
2 litre su
Diyete göre bugün sadece meyve ve çorba tüketebilirim. Şu anda pek açlık çekmiyorum. ilk günümü inşallah kazasız belasız atlatacağım...