kızlar bu gun 4. gun kıloma baktım taam olarak 72.2 den 69.5 e dusmusummm ^_^
messt oldum fenaa motıve oldummm :)
fakat yan komsumuz 5 çayı davetı ayarlamıs ona katılmak zorunda kaldım annemın ısrarları uzerıne (gıtmıcektım cunku dayanamam yerım dıye guvenmıyodum kendıme ) bılerek gec katıldım aralarına ama herseyden bırer parca olmak uzere en az 7 8 çeşit sey yedımçorbamda bıtmıstı (yarım ölçek yapmıstım corbayı cok fazla oluyo dıye) aksamda kardesımın dogm gunu munasebetıyle mısafırlerımız vardı çorbamıda yapıp ıcemedım
anlıcagınız 69.5 un sevıncı ınsaALLAH yarın sabah hüzne dönmez
çorbamı gec meç demedım yaptım yıne..
suan ıcın yarına daır tek duam 69.5 kalmıs olayım
*hıı bu arada kızlar ben bunu 1 hafta degılde yaklasık bı 10 gune falan tamamlıyım dıyorum ,,hatta 10. gun sonunda daha normal bı dıyete baslıyım ama hıc olmassa 2 gunde bır bır ıkı tabak ıcıyım bu corbadan dıyorum nası olur sızce :)
kızlar bu gun 4. gun kıloma baktım taam olarak 72.2 den 69.5 e dusmusummm ^_^
messt oldum fenaa motıve oldummm :)
fakat yan komsumuz 5 çayı davetı ayarlamıs ona katılmak zorunda kaldım annemın ısrarları uzerıne (gıtmıcektım cunku dayanamam yerım dıye guvenmıyodum kendıme ) bılerek gec katıldım aralarına ama herseyden bırer parca olmak uzere en az 7 8 çeşit sey yedımçorbamda bıtmıstı (yarım ölçek yapmıstım corbayı cok fazla oluyo dıye) aksamda kardesımın dogm gunu munasebetıyle mısafırlerımız vardı çorbamıda yapıp ıcemedım
anlıcagınız 69.5 un sevıncı ınsaALLAH yarın sabah hüzne dönmez
çorbamı gec meç demedım yaptım yıne..
suan ıcın yarına daır tek duam 69.5 kalmıs olayım
*hıı bu arada kızlar ben bunu 1 hafta degılde yaklasık bı 10 gune falan tamamlıyım dıyorum ,,hatta 10. gun sonunda daha normal bı dıyete baslıyım ama hıc olmassa 2 gunde bır bır ıkı tabak ıcıyım bu corbadan dıyorum nası olur sızce :)
merhaba;
diyet gayet iyi gidiyor.bugün sınırsız çorba ve sebze günüm.taze fasulye yaptım.domates salatalık atıştırmalıklarım.akşamda orta boy patatesim var (kumpir gibi)eşimle beraber yapıyoruz.sonuçları sizlerle paylaşacağım...kilo olarak bir değişiklik yarın belli olur.
benim kilo başlangıcım:64
boyum:163cm
eşimin kilosu :94
eşimin boyu :182
hedefimiz 10 kilo vermek
Merhaba kizlar bende bugun basladim corbaya , bende birde insulin direnci var 75 kiloyum nasil vericem hic bilmiyorum.bugun ilk gunum cok zorlandim.kuru kayisi yedim 6-7 tane bol su ve corba ictim, tuvaletten cikilmiyorki boyle(( umarim guzel sonuclar aliriz , hedefim 1 hafta yapip 2 gun ara vererek ayni sekilde 3 haftayi tamamlamak , umarim 3 haftada 7-8 kilo gider...
Merhaba arkadaslar bende bugun corbami yaptim yarin sabah baslicam Allah'in izniyle.benim olculerim
Kilo :75
Boy: 162
Hedef kilom 60
Arkadaslar lutfen bana yardimci olur musunuz?cok kotu durumdayim 1 hafta once evde kaydim dustum ve ayagimda liflerde kopma olmus ayak tabanimda ve ben hic yere basamiyorum. 😔😔😔 1,5 yasinda bir oglum var onun ihtiyaclarini gorebilmek icin ya odadan odaya emekliyorum yada sekerek gidiyorum. Bu sekilde olunca obur ayagim ve dizimde cok agrimaya basladi cunki 75 kilo tek ayagiminn uzerine biniyor ve ben cok yoruluyorum, ev islerimi hep tek ayagimin uzerinde yapmaya calisiyorum lutfen bana burdan destek olur musunuz? 15 kilo kadar verip ayaklarimi kurtarmak istiyorum ameliyat olmak istemiyorum manevi olarak destege ihtiyacim var kizlar 😔😔😔. Hepinize simdiden cok tesekkur ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?