merhaba canim destegin icin cok tesekkur ederim haftaya cuma Turkiye'ye gelicem cumartesi sabah erkenden doktorda randevum var, burda hicbirsey yapmiyorlar ben Ingiltere'de yasiyorum. Benimde 1 tane oglum ve dogum sonrasi kalan fazla kilolarim var.gelene kadar en azindan 4 ,4'luk bu diyete uyup birkac kilo verebilirsem , ayaklarimin uzerinden aldigim 1 kilo yuk bile benim icin kardir diye dusunuyorum.dua edin benim icin kizlar nolur 😔Mrb canım çok geçmiş olsun.. Dikkatli ol lütfen. Ben bu diyetle 6 kilo verdim ve 1 ay oldu diyeti bırakalı hala 61 kiloyum yani söylenenlerin aksine verdiğim kiloları geri almadım. Eğer inanırsan sende başarırsın ben tam uymadım diyete 3 gün yapıp 4 gün yapmıyodum çünkü 2 çocuğum var zorlanıyordum.zor kilo veren biri olarak bu diyeti çok sevdim. Moralini yüksek tut ve inan başarıcaksın..
bir eczacı olarak uyarmak isterim. benim gözlemlerimden yola çıkarsak bu diyet vücudun bağışıklığını tamamen bitiriyor.
yapan bir hastam bu diyetle ciddi kilolar verdi ve sonrasında kanser teşhisi kondu. tabi ki de kanser hazırda bekleyen bir şey ama bu diyet süreci hızlandırdı bence. başka bir hastam da ise karaciğer yağlanmasına sebep oldu. bence daha sağlıklı şeyler denenebilir.
Yarın lahana çorbası diyetine başlamayı düşünüyordum. Daha önce de yapmıştım ve mükemmel kilo verdiriyor ama lahana almaya gittiğimde bu mevsimde bulamayacağımı söylediler. Sizce nereden bulabilirim bu mevsimde lahanayı? Nolur bi akıl verin
Ben de dün gece şimdiki diyetin peşine lahana diyeti yapmaya karar verdim. Kara kara düşünüyordum yazın günü nerede bulurum diye. Bugün Migrosta buldum, hemen aldım. Aklınızda bulunsun.
Mrb bende çorbamı yaptım yarın başlıcam.. Geçen mart ayında ilk defa bu diyete başlamıştım 4 gün yapıp 3 gün ara veriyodum hatta bazen uzun vadeli aralar vererek bu diyete dönüş yapıyodum bu şekilde çok zor kilo veren biri olduğum halde 7 kilo verdim. Bazı sıkıntılarım oldu geçen ay kendimi yemeğe verdim biraz bugün bi baktım 63.4 kilo olmuşum evdede lahanayı görünce 4 günlük bi diyet uygulamayı düşündüm. Şunu söyleyebilirim uygulayan biri olarak bu diyeti bıraktıktan sonraki özellikle 1 hafta yediklerinize dikkat edip abartmazsanız verilen kilolar kalıcı oluyor. Hadi bakalım zayıflama zamanııııı :))))Arkadaşlar mrb bende bu diyeti yapmak istiyorum ama kafama takılan bi şey var böyle hızlı kilo kaybı acaba vitaminden falan alır mı yani saç dökülmesi falan yaparmı???? Birde diyeti bıraktıktan sonra kilolar geri geliyormu acaba ?? Deneyimli arkadaşlar cevap yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?