Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Aralıklarla yapıp ayda 7 kilo vermek bence süpermiş bende cok zor kılo veriyorum hatta hayatımda hiç kilo vermedim desem yeridir yani.. Şuan zaman bulamam çorbayla ugrasmak için ama bayramdan sonra uygulayacagım inşallah herkeze yarar ve istediğimiz kiloya geliriz. Ben şuan 68 kiloyum boyum 1.60... On kilo vermek istiyorum inşallah sonrada bebişşşş

Arkadaslar ben simdi denedim corbayi ama gercekten tadi igrenc nasil icicem bilmiyorum tadini guzellestiremez miyiz bunun ya ? Ya da lahanayi cig yesek olmaz mi ? Yarim kase koydum yiyemedim biraz daha zorlasaydim kusardim heralde

5 te 5 diyetini bitirip lahana çorbası diyetine başlıyorum bugün...Dün akşamdan çorbamı yaptım...lahananın üçte biri,1 kapya 2 yeşil biber,2 domates,1 bağ maydanoz,1 kabak ,1 adet tavuk bulyon 4 kuru soğan,1 tane Minicik kuru cin biber (acı olsun metabolizma hızlansın diye),kimyon (gazı önler) koydum pişince blenderdan geçirdim azcık tuz 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koydum...koca bir tencere oldu,1 haftada bitirmem herhalde...bugün meyveyle tüketeceğim...5 gündür yediğim içtiğim herşeyi yazıyorum etkili oluyor...gün gün yazarım buraya...

Boy:172 cm.
Kilo:77.4

67 kiloya ineceğim 1 ayda...
Katılmak isteyen varsa birlikte yapalım...

Çorbayı yaptım tadı fena degıl sabah oğlen akşam bir kase içtim içmedine de açken 68.00 tokken 68.90 çıktım.. İlk kez yapıyorum kızlar bu normal mı???
Eşimede içiriyorum ama kasenin sonuna doğru midem bılanmaya basladı hele o evi saran kokusunu sormayın gitsin
Allahım irade ver yarabbim dayanmak istiyoruuuummm

Benim çorbam çok lezzetli oldu...ısıtarak içiyorum...baharatlarla tatlandırabilirsin...ben hergün yazacağım aksilik olmazsa...bence gün içinde değil sabahları tartılmak gerek suda ağırlığı artırıyor...

4 te ne yiyorsunuz?2 öğün mü yani?

2.güme başladım...Dünü çok rahat hiç acıkmadan ,zorlanmadan bitirdim...

Başlangıç:77.4
Bugün:77.2

-200 gram gitmiş...

Haftayı 2 kilo ile bitiririm sanırım oda iyi benim için...çünkü hedeflediğim kiloya 1,5 ayda ulaşmayı düşünüyorum...

Buralar çok ıssız ama olsun ben diyeti yaptığım sürece buraya yazmaya devam edeceğim gerçekten motive ediyor...Diyetin 3.gününe başlıyorum Allah'ın izniyle bugün...

Başlangıç:77.4
2.gün:77.2
Bu sabah: 76.8

2 günde 600 gr.

Hedefim her haftayı 2 kg ile tamamlamak...

merhaba arkadaşlar bende bugün lahana diyetine başladım birbirimize destek olalım

Pumpul sen çorbayı azmı tüketiyorsun?Çünkü 3.güne 600gr çok az.ben bu diyeti seneler önce birkaç kez yapıp yarım bıraktım...ama daha 2.gün baya farkediyordu.bakalım bugün yine başladımçok zorlanmadım ve 4dolu dolu kase yedimAralarda armut portakal elma ve ananas yedim..bir büyük kupa demleme yeşil çay ve 2buçuk litre su içtim...
Belki de benimde çok farketmicek bu kez...umarım buna dayanabilirim bu kez...

Ben bu diyetten önce 5 günde 5 kilo diyeti yaptım...zaten sürekli diyet yapıp bıraktığım için öyle haftada 5-6 kilo vermek gibi bir arzum yoktu...zaten o kadar verilirse çoğu ödemden kastan oluyor...8 günde 2.5 kilo verdim ve tamamı yağdan..çünkü benim göbek bölgesinde yağ vardı ve göbeğimin yarısı gitti neredeyse...30 kasıma kadar istediğim kiloya inme niyetim var bu gidişle olur diye düşünüyorum...

Aynı saatlerde aklımıza kk gelmiş...evet b onu atlamışım doğru sende 5günde5kilodan geldin buralara benim gibiüst üste olunca zaten gitmiyor..birde bence diyetten sonrasıda önemli...bitince yemeğe dalmasak her diyet kalıcı oluyor...ben 7 gün yapmam diye başladım 4gün yapıyım sonra başka bişeye geçiyim diye düşünmüştüm ama iyi giderse tamamlarım..bu lahana diyetini birkaç arkadaşım yaptı yıllar önce,hatta kız kardeşimde doğum sonrası bunla zayıfladı ve sonra sporla sımsıkı olmuştu ve halada öyledir..bende o dönemler bu lahanacı arkadaşlara özenip bende başlar yarım bırakırdım...kiii kilom 59 falandı:))ay çok komik ya,55oluyum derdim.. Şimdi de 58olsam fazla bile ..60 da zil takıp oynıcam...
Benim 2.günüm ve iyiyim hala...biraz gerginim o kadar..

Pumpul sen çorbanı nasıl yaptın?neler var içinde?bide bugün 4ncü günün demi?.ilk 3günde neler yedin??
Çok mu sordum???

Pumpul sen çorbanı nasıl yaptın?neler var içinde?bide bugün 4ncü günün demi?.ilk 3günde neler yedin??
Çok mu sordum???
451.sayfada var çorbayı nasıl yaptığım...yazmıştım...normalde evdekilere yaptığım çorbayı içmem aram yoktur çorbayla ona rağmen bu çorbayı seve seve içiyorum...internette araştırdım önce hergün çorbayla yiyeceklerin yazıyor...1.gün meyve diğer gün sebze 7 gün boyunca neler yiyeceğimiz yazıyor...benim çorbama tat veren bulyonla kapya biber bence onları muhakkak koy...bide az az ama öz vermek olsun niyetimiz diğer türlü 2 katı geri geliyor...ben çok acıktığımda etimek yiyorum bastırıyor...zaten çorbada gerçekten tok tutuyor..,

Okudum tarifini ama kapya biberin ne olduğunu bilmiyorum.ben lahana,kereviz(sapı çok önemli )domates,biber,soğan,maydonoz,bol pul biber...yerkende limon ekliyorum..kereviz lahanadan daha etkili bir sebzedir yağ yakmada aklında olsun dicemde bu diyeti bi daha yapar mı insan deyip vazgeciyorum hatırlatmaktan:)ben çok açım kızlaaaaar

Ben yapmayı düşünüyorum tekrar 1 hafta sonra..kapya biber yeşil biberin kırmızı olanı...salatada kabak yemeğinde kullanıyorum yeşilden daha çok tat veriyor...kerevizin yemeğini yaparım portakallı ama çorbama koymadım...işin ilginci hiç acıkmıyorum ben...şimdi 1 muz yedim 1 bardak kefirimi içtim İnan o kadar doydum ki çorba içemedim...KK da kilo bildirimde bulunmak çok motive edici o yüzden 7. Takım / cuma zayıflama konusunda bildirim yapacağım hedefe ulaşana kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…