Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba bayanlar bu ikinci lahana çorbası diyeti denemem oncekinde 3 günde 2 kilo vermiştim iradesiz olduğumdan tutamiyodum kendimi birşeyler yemekten :) bu sefer hirsliyim bakalım bu gün ilk günüm 59 kiloyum hedefim 54 umarım 1 hafta sonra amacima yaklaşmış olurum :)

esragencay78, post: 38542782, member: 637653"]ben sadece gün boyu lahana corbası içiliyor diye biliryordum acaba yanlışmı biliyorum yardımcı olurmusunuz hanımlar[/QUOTE]
Bildigim Kadariyla oyle canim benim bende uyamiyorum bu is biraz zor geliyo bana da :)

Valla hanımlar benim diyet pazar gunu güme gitti guzel bir pazar kahvaltısını millete hazirlayipta kendim apisip bakamadım bir guzel bende oturup onlarla birlikte yedim.aksamda bir guzel oturup yedik yani anlayacağınız ben 3.gun pes ettim ama yarın yine başlayacağım bu sefer pes etmek yok

Evet yanlış arkadaslar ilk gun çorba ve sadece muz hariç bütün meyveler ikinci gun çorba ve haslama yada çığ sebzeler üçüncü gun çorba sebze ve meyve böyle devam ediyor once ki sayfada arkadas listeyi yazmıştı okuyabilirsiniz.ben iki gun yaptım 1.300 gr vermistim

İnsan iki de çikolata pasta börek yazar demi :) yazmiyolar su listelere bizde o yüzden yani Sırf o yüzden uyamiyoruz su diyet isine ben yine tutamadım yarin sil bastan basliycam :) yalama oldu bunyem valla :) :) :)

Merhabalar bayanlar dun ilk defa tam anlamıyla uydum diyetime ve bu gün 58.4 çıktım :) umarim sonraki günlerde daha hızlı veririm :)

Kızlar bekleykn ben de geliyorum
Paxartesi icin tum malzemeyi haxirladim.lahana kereviz sogan kirmizi biber koymayi dusunuyorum.mevdimi olmadigi icin domates koymayacagim.anneme de soyledim ona da yaptiracagim.pazartesi kilo bildirimi yaparak diyetimi sizinle paylasirim artik.

Hadi bakalım heyhatt hırslı gördüm seni ben biberi sevemedim bu çorbada 1 cay kaşığı kadar kırmızı biber koyuyorum umarım sen seversin :)

Bakalim gorecegiz tam regli oncesi donem olacak cumaya tarihim.ne kadar etkili olur bilemiyorum ama ertelemek istemiyorum.eylulde 60tim ama 1-1.5 kilo aldim.yillarca 65civariydim tekrar olmak istemiyorum.aslinda 57 olsam ah olsam.bakalim oncelikle 59.9 goreyim de sonrasi da geli insallah.su icemiyorum.hepsine pazartesi ayar cekicem.beni yalniz birakmayin.
Senin nasil gitti corba.

Bana uyma sakin canım benim :) bi başla bi bırak :) ama su var ki uyunca çok güzel veriyorum bırakınca da hemen alıyorum . bakalım bu sefer bende hirsliyim bu gün 2. Günüm yarim kilo verdim. yarına allah kerim :)

Ben de normalde maymun istahliyim.kis olunca istahim deli gibi oluyor.ama zaman zaman frenliyorum.zor oluyo ya.ben yemek icin yasayanlardanim biraz.kilo aliveriyorum.onun icincorbayi deniyecegim.bir de annem cok kilolu onu motive etmek istiyorum.ona da yaptiracagim.diyetin tek zorlugu esime ve oglima hazirladiklarimdan yiyemicek olmam neyse onlara ayarlayacagiz bir seyler.takibindeyim ona gore.

Valla bu sefer hirsliyim bakalım. Bu bir hafta birbirimizi sikistiralim :) zaten en zoru evdekilerden yememek bende hayatta en çok yerken mutlu olanlardan olduğumdan :) çok zorlaniyorum diyet işinde :) bu diyet de isime geliyor ben su saatte sunu ye su saatte sunu yap yapamıyorum :) fix menü benim için en iyisi aciktikca git çorba demeye bin şahit ister corbani ye :)

Bende dun tekrar başladım hanımlar sabah tartildim 1.100 gr vermisim ama ilk gun sadece bence sislik gidiyor asıl bundan sonra verebiliyormuyuz bakalım.ah ahhh eski günlerimi cok ozledimmm 47 kiloyu gormuştum genc kiz ken 72 kilodan 47 kiloya düşmüştüm kilo da almamıştım taki ikinci cocuğa kadar(( ama o diyeti nasil yaptığımı hatırlamıyorum .

Tebrikler kızlar arkanizdan gelicem merak etmeyin.tek korkum regli oncesinde olmam

Yeni basliyan arkadaslar hos geldiniz bol eksili gunlerimiz olsun insALLAH. .. Bu corbayu 1 aydir yapiyorum muthis birsey emin olun ama beni motive eden arkadaslarim cok eger buraya hergun bildirim yaparsaniz cok daha iyi sonuclar alacaksiniz emin olun... Ben ilk hedefime ulastim sayilir cok şükür hergun tartildim ve resmini cekip dostlarima yolladim bu benim kontrolde olmami sagladi tavsiye ederim sizlerede

Ictim corbayi cok kotu diyemem ama 7 gun icilir mi onu bilemiyorum.bir de kahvaltida ne yediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…