Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Canim senin durumdayim ben de.cuma gunu regli olmam laxim.tam oncesindeyim.dun basladim.dun tartilamadim bugun 61.1 geldim.senin umdugunu umarak regli sonrasinda 60 in altini girmek istiyorum.yalniz ben gecen haftalatda zaten 61 geliyordum.regli oncesi en iyi halde 500gr fark ederdi.yani benverdigimi tsm olarak anlayamiyorum.bi de bu diyeti harfiyen yapamadim.

Canim senin durumdayim ben de.cuma gunu regli olmam laxim.tam oncesindeyim.dun basladim.dun tartilamadim.bugun 61.1 geldim ama ben gecen hafta 61dim.ben de senin gibi reglu sonrasi dussun diye umuyorum

3.gun icin brokolimi hasladim yarin okula goturecegim.3.gun corba meyve sebze gunu dimi

selam kızlar ben geri döndüm. çok hastaydım sayfayı ihmal ettim ama şimdi buralardayım. şimdi çorbamı pişirdim Allahın izniyle yarın başlıyorum. bu sefer tam uyacağım spor da yapacağım bakalım ne olacak. sabah bilgileri paylaşırım.

Canim senin durumdayim ben de.cuma gunu regli olmam laxim.tam oncesindeyim.dun basladim.dun tartilamadim.bugun 61.1 geldim ama ben gecen hafta 61dim.ben de senin gibi regl sonrasi dussun diye umuyorum
Ben elimden geldiğince tüm akışı raporlayacağım burada (geç olsa da).Benim önümüzdeki çarşambaya kadar 6-7 kg vermem gerekiyor (ütopik biraz ama hedefim bu).
Aslında işte bu haftadan çok ümitliydim ama maalesef menstürasyonla çakıştı
Bugün mens son gün ve yarın da lahana diyetimin 6.günü. Mens ve diyet süreci oldukça kompleks anlaşılan ve bunun içinden sonuçları görmeden çıkamayacağız.
Ancak şu konuda belki yardımcı olacaklar çıkabilir;
Lahana diyetinde son 2-3 günde kaç kg veriliyor?
Yani son günlerde de ilk günlerdeki gibi 2 kg, 3kg verdim diyen arkadaşlar var mı?

Benimde bugun 5 . Gunüm 2 kilo gitti.benimde midemi bulandırmıyor ilk yaptığımda sebzelerin besin degerleri düşmesin diye fazla pisirmemistim ama olacak gibi degildi kase nin sonuna gelmeden çıkarma derecesine geliyordum . Bu yüzden pisirip blandir dan geçirip birazda suyunu fazla koydum ve karabiber ve birkaç dış sarımsak ekledim simdi gayet rahat iciyorum ama bendeki sorun diyete son iki gündür uyamama tingir Mingir yapıyorum.

slm kızlar ben 61 kg ile maratona başlıyorum boy 157 cm bakalım 1 hafta sonunda ne olacak.

Herkese merhaba ben 2 buçuk gün yapabildim anca bende baş ağrısı yaptı başımı kaldıramaz oldum esim kızdı ve bırakmak zorunda kaldım. Aslında çorba çok kötü sayılmaz. Ama başımı ağrıtıyorr sadece bende mi böyle oldu bu arada iki günde 2 kilo gitmişti keşke devam edebilsem

ben bugün üçüncü günü mü yapıyorum.herhangi bir saglik sorunu yasamadim.ama kisiden kisiye degisir tabi.i

Simdilik bugunku tek kacamagim orta sekerli turk kahvesi.gercekten 3.gun insan daha bir baglaniyor bu diyete.ama ben toplam en faxla 3 kase corba icebiliyorum.ne yazikki regli oncesinde oldugum icin kac kilo verfigimi anlamiyorum.
2.gun sabah61.1
3.gun sabah60.8 geldim. Sabah kac kilo gelicem.

Ohhh miss gibi tarcınlı sütümü de ictim sıcacık.bu sabah -500gr gurunce gaza geldim.ama okulda iki catal firin nakarna yedim.napayim hava cok soguk.

Herkese iyi akşamlar
Bende şu an bu diyeti yapıyorum.Çok şükür şu ana kadar hiç kaçamak yapmadım
4.günümdeyim.İçim dışım lahana çorbası oldu
Hakkatten çok zorlanıyorum ben.Üstelik çalışıyorum.2 gündeki ödül patatesi bile yemedimTuz şeker hiç kullanmadım.
Pazar günü son günüm inşallah.Pazartesi tartılacağım.

Tebrikler canim.ben de 4.gunumu bitirdim.seninle ayniyiz ama benim kacamaklarim oluyor.2,3 kilo versm yeter dedigimden cok zorlayamiyorim kendimi.

Herkese günaydın

heyhattt canım bende bu diyeti ilk defa tam kaçamaksız uyguluyorum.geçen sene karışık diyetlerle 7 kg verdim.ama bırakınca ve çok yiyince geri aldım
Bugün kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür.et ve domates var diye çok mutluyum
Akşam 300 gr.dana etini haşladım 3 de domates aldım yanıma iş yerinde yemek için.Akşamda haşlanmış et ve 3 domates yerim oh miss

evet kızlar 2. günü de 300 gramla kapattım 2 günde toplam 1 kg oldu darısı bugünün başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…