- 1 Aralık 2014
- 251
- 260
- 73
- 36
Aynen pes ettimDayanamadım bu diyeti yapamıyorummidem çok bulanıyor hem yerken hemde yemediğim zamanda da normal diyete dönüyorum çok istedim yapmayı oysaki
Yemek yedim hala daha bulanıyor midem. Midemiz bulana bulana hizlı bi şekilde kilo vericeğimize yavaş yavaş aç kalmadan verelim daha iyi.Aynen pes ettim
Aynen pes ettim
Kizlar bende mide bulantisi olmuyorYemek yedim hala daha bulanıyor midem. Midemiz bulana bulana hizlı bi şekilde kilo vericeğimize yavaş yavaş aç kalmadan verelim daha iyi.
Canim senin durumdayim ben de.cuma gunu regli olmam laxim.tam oncesindeyim.dun basladim.dun tartilamadim bugun 61.1 geldim.senin umdugunu umarak regli sonrasinda 60 in altini girmek istiyorum.yalniz ben gecen haftalatda zaten 61 geliyordum.regli oncesi en iyi halde 500gr fark ederdi.yani benverdigimi tsm olarak anlayamiyorum.bi de bu diyeti harfiyen yapamadim.kızlar pek çok yerde araştırdım ama çok net bir bilgiye ulaşamadım.Regl döneminde diyet yaparken çok rahat kilo veremiyoruz,bu doğru.Çünkü ben defalarca başlayıp yapamadığım bu diyeti cuma gününden beri aralıksız ve çok küçük kaçamaklarla(günde 1 adet bisküvi ve 1 parça simit) çok sıkı bir şekilde yapıyorum. Ancak tam regl dönemi öncesi başladığım için ve regl sürdüğü için şu anda beklediğimden daha az verdim(5 günde 2 kg kadar). Ama buna rağmen moralimi bozmayıp,kaçamakları abartmayıp devam ediyorum.
Sorum şu;
Regl sonrası kilo birden düşer mi(hiç değilse 1 kg)?
Yani şu şişkinlik falan geçtiğinde -1 de buradan gelir mi :) Çünkü onca emek,gayret sırf menstural dönem diye boşa giderse çook üzülürüm. Gayet düzgün yapıyorum (ki günde 1 bisküvü büyük bir kaçamak değil bence) :) ve şu anda (3.günden beri) kg vermem azaldı
Diğer bir sorum da şu;
Bu diyetle kg verenler belirtebilirler mi acaba;
Diyetin hangi günlerinde en çok kg verimi oluyor?
Benim okuduklarımdan anladığım;
ilk gün,3.gün ve bittiğinde..
diyeti uygulayanlara motivasyon olması açısından gün gün ne kadar verdiğinizi belirtebilir misiniz?
Ben notlar alıyorum gün gün kilomu yazıyorum,yediklerimi hatırlamak için yazıyorum ama kg verme hızım kesildiği için tüm bu notları en son bitirdiğimde buraya yazmak istiyorum.Çünkü malum çok hızlı bir kg verme süreci geçirmiyorum ama ümidim var bitirdiğimde belki toplam verdiğim kg iyi olur diye...
Lütfen veren arkadaşalr (tahmini de olsa) günlük kg verme aralıklarını paylaşabilirler mi ?
Canim senin durumdayim ben de.cuma gunu regli olmam laxim.tam oncesindeyim.dun basladim.dun tartilamadim.bugun 61.1 geldim ama ben gecen hafta 61dim.ben de senin gibi reglu sonrasi dussun diye umuyorumkızlar pek çok yerde araştırdım ama çok net bir bilgiye ulaşamadım.Regl döneminde diyet yaparken çok rahat kilo veremiyoruz,bu doğru.Çünkü ben defalarca başlayıp yapamadığım bu diyeti cuma gününden beri aralıksız ve çok küçük kaçamaklarla(günde 1 adet bisküvi ve 1 parça simit) çok sıkı bir şekilde yapıyorum. Ancak tam regl dönemi öncesi başladığım için ve regl sürdüğü için şu anda beklediğimden daha az verdim(5 günde 2 kg kadar). Ama buna rağmen moralimi bozmayıp,kaçamakları abartmayıp devam ediyorum.
Sorum şu;
Regl sonrası kilo birden düşer mi(hiç değilse 1 kg)?
Yani şu şişkinlik falan geçtiğinde -1 de buradan gelir mi :) Çünkü onca emek,gayret sırf menstural dönem diye boşa giderse çook üzülürüm. Gayet düzgün yapıyorum (ki günde 1 bisküvü büyük bir kaçamak değil bence) :) ve şu anda (3.günden beri) kg vermem azaldı
Diğer bir sorum da şu;
Bu diyetle kg verenler belirtebilirler mi acaba;
Diyetin hangi günlerinde en çok kg verimi oluyor?
Benim okuduklarımdan anladığım;
ilk gün,3.gün ve bittiğinde..
diyeti uygulayanlara motivasyon olması açısından gün gün ne kadar verdiğinizi belirtebilir misiniz?
Ben notlar alıyorum gün gün kilomu yazıyorum,yediklerimi hatırlamak için yazıyorum ama kg verme hızım kesildiği için tüm bu notları en son bitirdiğimde buraya yazmak istiyorum.Çünkü malum çok hızlı bir kg verme süreci geçirmiyorum ama ümidim var bitirdiğimde belki toplam verdiğim kg iyi olur diye...
Lütfen veren arkadaşalr (tahmini de olsa) günlük kg verme aralıklarını paylaşabilirler mi ?
Ben elimden geldiğince tüm akışı raporlayacağım burada (geç olsa da).Benim önümüzdeki çarşambaya kadar 6-7 kg vermem gerekiyor (ütopik biraz ama hedefim bu).Canim senin durumdayim ben de.cuma gunu regli olmam laxim.tam oncesindeyim.dun basladim.dun tartilamadim.bugun 61.1 geldim ama ben gecen hafta 61dim.ben de senin gibi regl sonrasi dussun diye umuyorum
Herkese merhaba ben 2 buçuk gün yapabildim ancabende baş ağrısı yaptı başımı kaldıramaz oldum esim kızdı ve bırakmak zorunda kaldım. Aslında çorba çok kötü sayılmaz. Ama başımı ağrıtıyorr sadece bende mi böyle oldu bu arada iki günde 2 kilo gitmişti keşke devam edebilsem
Tebrikler canim.ben de 4.gunumu bitirdim.seninle ayniyiz ama benim kacamaklarim oluyor.2,3 kilo versm yeter dedigimden cok zorlayamiyorim kendimi.Herkese iyi akşamlar
Bende şu an bu diyeti yapıyorum.Çok şükür şu ana kadar hiç kaçamak yapmadım
4.günümdeyim.İçim dışım lahana çorbası oldu
Hakkatten çok zorlanıyorum ben.Üstelik çalışıyorum.2 gündeki ödül patatesi bile yemedimTuz şeker hiç kullanmadım.
Pazar günü son günüm inşallah.Pazartesi tartılacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?