Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

maşallah çok güzel kilo vermişsin.bu kilolarin hepsini lahana çorbası diyeti ile mi verdin.bi de ne kadar sürede.neler yaptin.
Bugun benim birinci günümdü.sabah ne yapacağımı bilemedim yarım bardak çorba içtim 1 saat sonra elma yedim saat 11 gibi bir daha çorba içtim 12 buçukta bir daha çorba içtim 2 gibi havuç yedim.bir arkadaş ugramisti ona menengiç kahvesi yaptım kendimde içtim. şimdi birazdan yine çorba içicem işte portakal elma akşamı da meyvelerle geçiricem ama ben açım.

dayanamadım eşimle oğluma yaptım taze fasulye ve pilavdan yedim.ama önce corbsmdan ictim

iyi akşamlar bende az önce çorbamı hazırladım yarın başlıyorum bir hafta tartılmayayım diyorum tabiki dayana bilrisem daha önceden yapmıştım 4-5 günde 3 kilo falan vermiştim bakalım şimdi nasıl olacak

Bu kilonun 2 si dikkat ederek verildi kizlar geriside 1 .5 ayda lahana corbasiyla oldu ayne uydum kurallara tek uymadigim kacamak oglen kahvem oldu okadar

Kızlar bende bugün başlıyorum annem çorbayı hazırlıyor :) bakalım ne kadar yapabilicem ama hırslıyım umarım başarırım. Etkisini görürsem 1 ay yapmayı düşünüyorum ama her haftasonu 2 gün ara vererek, zira diyet öyleymiş. 1 ay sonundada geri kalan kiloları normal diyetle vermeyi planlıyorum. Çok kilo vermem gerek inşallah başarıcam. Hepimize başarılar :)

Hosgeldin tekrardan,diyeyim ozaman .sen benden kıdemlisin ben ilk defa yapiyorum.dun ne yiyecegimi bilemedim.kahvalti yapmadim.ogretmenim.biraz zor oldu.Allahtan dersim 1.30da bitti.aksama kadar iyi kötü sabrettim.aksam bozdum biraz.kac kiloydun da 5 günde 3 kili verdin.benim kilom 61 ama regli öncesinde oldugumdan 61.1 geldim sabah.yani birinci gunun sonunda.zamanim bieaz ters oldu ne kadar verdigimi tam anlayamayacagim ama olsun.bugün de evdeyim.kereviz pisirdim patatesli.birazdan esim gelince yiyecegim artik.cok merak ediyotum sonuclari kizlar yapanlar yazsin.neler yiyorlar.nasil yapiyorlar.

Canim birbirimize destek olursak basarabiliriz ben 5 kilo versem yeter.ama belki 12 yildir 60ın altina inmedigim icin oturmus bir kilo var.gitmiyor.agustos15 ten sonra yuruyus ve yedikletrime dikkat ederek en son 59.2yi gordum ama okul baslayinca havalar soguyunca hem hareketsizlik hem de bol kalorili yiyecekler tartıda 61i gisterir oldu.kilo almaya basladim özellikle son bir aydir.gram gram aliyorum.

Onun icin nolur birbirimizi yslniz birakmayalim ki,kilolar bizi bıraksın.

Keşke 60larda olsam daha ne isterim senelerdir uğraşıyorum canım kilo vermek için veriyorum alıyorum. Hele şu son 1 senedir tam 35 kilo aldım. Son 1 aydırda tamamen bozdum beslenmemi. En azından bi 5 6 kiloyu hızlı bir şekilde verirsem motive olurum. Bırakmayalım birbirimizi desteğimizi. Birde bişey sorucam canım bu diyette listedekilerin yanında mesela diyet bisküvilerden falan yiyebiliyor muyuz acaba?

Valla arkadaslar bugun 4. Gunüm hala sadece 1.5 kilo gitti ki zaten ilk gun 1.100 gr vermiştim 400 gr da sonraki günlerde gitti aslında kaçamak yapmadım ama dun aksam veremediğimi görünce sınır oldum kacamaklar yaptım ama bugun devam ediyorum yinede.bakalim ne olacak.birde ben meyve gunu istediğim kadar yedim sebze gunu istediğim kadar yedim siz nasil yapıyorsunuz sınır koyuyormusunuz ben sınır koymasının icinmi veremedim.

canım inşallah istediğin kiloya bir an önce ulaşırsın ama anladığım kadarıyla yolun uzun ama yılmak yok.1 sene için 35 kilo çok fazla nasıl oldu ki böyle bu. bir sağlık sorunun mu var.senin yaşın kaç?ben 30 yaşındayım 4 yaşında bir oğlum var. allah izin verirse ilerleyen aylarda ikinci bebek düşünüyorum ondan kilo vermek istiyorum doğumdan sonra yine 60 larda olayım ki kilo vermek zor olmasın.ben bu diyette senin yanındayım. bence yolun uzunsa diyet dışına sakın çıkma.benim anladığım kadarıyla bu diyette yiyeceklerin birbiriyle olan etkileşimden yararlanarak yağ yakılması sağlanıyor bunun için diyete harfiyen uyulması gerekir.bence en zor gün birinci gün diyette çünkü sadece meyve ve çorba var bu da bizi zorluyor ama ikinci günden itibaren sebze işin içine girdiğinden dolayı farklı türde sebze yemekleri ile günü geçirebilirsin.sadece yemeklerinin içine yağ koyma yemekleri ekmekle yeme.
diyet bisküvileri içinde mutlaka katkı maddeleri olduğu için bu diyetin hedefine ulaşmasını engelleyebilir

Canim ben bu diyeti 2,3 kili versem diye baktigimdan cok katı kurallarla uygulayamiyorum bir de midem de problem oldugu icin dun yani birinci gun cok meyve tuketemedim.sabah yarim bardak corba ictim cok zor oldu ama.sonra okulda saat 10 elma yedim.saat iki gibi havuc yedim.aksam bir portakal bir elma yedim.ben meyveyi cok abartmadim ama eşinle olma pişirdiğim akşam yemeğinden 2 3 kaşık fasulye 2 3 kaşık pilav yedim bir avuç kadar da patlamış mısır yedim eşim ve oğlum tarafından diyetim sabote ediliyor.bugün yani ikinci gün ise sabah 1 havuç yedim 1 kase çorba içtim öglen eşim yemeğe geldiğinde yine çorba içtim üstünede kereviz patates havuç karışımından oluşan yemeğimi yedim ama azıcık ekmek kaçırdım

Hemde nasıl zorlanıyorum. Midem bulanıyor şuanda bir sorum daha olucam canım sana; sebze olduğu zaman sadece haşlamasımı yoksa yemeği olur mu? Atıyorum ıspanak yemeği pırasa yemeği vs falan. Yoksa sadece haşlama mı olması gerek?

Benimidem oyle cok bukanmadi.icerken sadece zorla ictim.okudugum baxi yerlerde haslama ya da cig diyordu.bence yemek olarak yesek bisey olmaz tabi yagsiz.ben bugun kereviz patates havuç soğan hepsini üst üste dizdim biraz portakal suyu biraz zeytinyağı kısık ateşte pişirdim suyunu eşim yedi.kerevizini patatesini havucunu çatalla yedim.sende ıspanak pırasa pazı gibi otları kapuska yapar gibi pişirebilirsin ya da soğanı incecik dogra sonra dogradigin karnıbaharları ekle üzerine kekik pulbiber karabiber kimyon baharatları ekleyip kısık ateşte onuda yağsız pişirebilirsin.bbrokoli haşlama limonla yiyebilirsin

Gerçekten midem felaket nasıl bulantıyi bastırabilirim
Canim surekli mi bulaniyor yoksa icerkenmi.ben çorbayı sıcak sevdim içerken de bolca limon sıkıyorum.limon bulantını bastırabilir ya da meyve olarak havuç ayva ye onlarda iyi gelebilir.siz nasıl yaptınız bilmiyorum ama ben çorbamı içine kereviz de kattığın için çorbanın tadı fena değil ama itiraf ediyorum severek içmiyorum.

Cnm içerken değil daha sonra oluyo ilk gün olduğundan mi acaba

Cnm içerken limon sıktım sorun olmadı ama daha sonra bulantı oldu ilk gün olduğundan mi acaba 76,20 gr kilo bakalım nolacak ben içine patlattigim kırmızıbiber vardı ondan ekledim o mu yaptı acaba

kızlar pek çok yerde araştırdım ama çok net bir bilgiye ulaşamadım.Regl döneminde diyet yaparken çok rahat kilo veremiyoruz,bu doğru.Çünkü ben defalarca başlayıp yapamadığım bu diyeti cuma gününden beri aralıksız ve çok küçük kaçamaklarla(günde 1 adet bisküvi ve 1 parça simit) çok sıkı bir şekilde yapıyorum. Ancak tam regl dönemi öncesi başladığım için ve regl sürdüğü için şu anda beklediğimden daha az verdim(5 günde 2 kg kadar). Ama buna rağmen moralimi bozmayıp,kaçamakları abartmayıp devam ediyorum.

Sorum şu;
Regl sonrası kilo birden düşer mi(hiç değilse 1 kg)?
Yani şu şişkinlik falan geçtiğinde -1 de buradan gelir mi :) Çünkü onca emek,gayret sırf menstural dönem diye boşa giderse çook üzülürüm. Gayet düzgün yapıyorum (ki günde 1 bisküvü büyük bir kaçamak değil bence) :) ve şu anda (3.günden beri) kg vermem azaldı

Diğer bir sorum da şu;
Bu diyetle kg verenler belirtebilirler mi acaba;
Diyetin hangi günlerinde en çok kg verimi oluyor?
Benim okuduklarımdan anladığım;
ilk gün,3.gün ve bittiğinde..
diyeti uygulayanlara motivasyon olması açısından gün gün ne kadar verdiğinizi belirtebilir misiniz?
Ben notlar alıyorum gün gün kilomu yazıyorum,yediklerimi hatırlamak için yazıyorum ama kg verme hızım kesildiği için tüm bu notları en son bitirdiğimde buraya yazmak istiyorum.Çünkü malum çok hızlı bir kg verme süreci geçirmiyorum ama ümidim var bitirdiğimde belki toplam verdiğim kg iyi olur diye...
Lütfen veren arkadaşalr (tahmini de olsa) günlük kg verme aralıklarını paylaşabilirler mi ?

2 3 günde rahat 2 kilo veriyodum ve ne yazık ki devam ettiremiyodum hemen geri aliyodum simdi zayıflama gruplarına katıldım 1.gruptayim ve sağlıklı zayıflamaya karar verdim bayanlarla iletişim içinde daha iyi oldu ne yiyosun ne yapıyorsun hesap vermek daha iyi ve daha sağlıklı sanırım :)

Dayanamadım bu diyeti yapamıyorum midem çok bulanıyor hem yerken hemde yemediğim zamanda da normal diyete dönüyorum çok istedim yapmayı oysaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…