Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Canım kendime bi şey koymadim ama günde en az iki kase içmeye çalışıyorum ama diğer yeddiklerime de dikkat ediyorum
Her gun yenisinimi yapmak lazım .valla bu bana birkaç gun yeter ama bugun yaptıgım yani .bende uc kâseye yakın ictim kendime güvenim yerine gelirse bir kase daha icecem ama bilmiyorum yani.

ben sadece gün boyu lahana corbası içiliyor diye biliryordum acaba yanlışmı biliyorum yardımcı olurmusunuz hanımlar

Her gun yenisinimi yapmak lazım .valla bu bana birkaç gun yeter ama bugun yaptıgım yani .bende uc kâseye yakın ictim kendime güvenim yerine gelirse bir kase daha icecem ama bilmiyorum yani.
Hergün yeniden yapmana gerek yok canım yaptigindan yiyecegin kadarinı isit ye bence ben ole yapıyorum

ben carşamba günü hazırladım corbamı gün günde paylaşacaktım ama malesef içemiyorum nasıl yapacam bilmiyorum offfff
Cok kotu iğrenç valla ben çıkarma derecesine geliyorum hemen bırakıyorum. Simdi de suyla beraber yemeyi düşünüyorum .Birde öyle deneyecem
Hergün yeniden yapmana gerek yok canım yaptigindan yiyecegin kadarinı isit ye bence ben ole yapıyorum

Cok kotu iğrenç valla ben çıkarma derecesine geliyorum hemen bırakıyorum. Simdi de suyla beraber yemeyi düşünüyorum .Birde öyle deneyecem
Valla öyle olması cok iyi oldu bu çorba beni birkaç gun idare ederde yarında icerim geri kalanı dökerim bari. Bugun sizin kaçıncı gunünüz toplamda kac kilo gitmiş oldu bende tartildim 900 gr gitmiş ama tabi bu kilo mü sislikmiydi bilmiyorum yarın daha iyi anlarım 4 ayda 11 kiloya yakın aldım vermemmmmm lazimmmm acill.

kızlarrrr merhaba bende son zamanlarda aldığım kilolardan şikayetçiyim ve lahana çorbası diyetini duydum, ve netten baktığımda bir çok çorba menüsü var, siz neler koyuyorsunuz nasıl yapıyorsunuz, ona göre bugün pazardan malzemeleri alıp bir an önce diyete başlamak istiyorum, birde çorba harici günde yediğiniz bişey var mı??

Canım kendime bi şey koymadim ama günde en az iki kase içmeye çalışıyorum ama diğer yeddiklerime de dikkat ediyorum

Ne kadar çok içilirse o kadar kilo verileceği yazıyor. Benim 7. günüm bugün ve 3.5 kilo verdim, kaçamaklarım da var tabiki :) Bu arada taze taze pişirmek gerekmiyor. Ben pişirip blenderdan geçirdikten sonra sıcak sıcak kavanozlara dolduruyorum, konserve misali.

Bir de ben kupaya koyup üzerine biraz sıcak su biraz limon ekleyip kafama dikiyorum. Diger türlü kaşıkla içmek işkence olabilir benim için.

Son olarak da sadece çorbadan ibaret değil bu diyet bilmeyenler için;
1. Gün: Çorba+ Meyve (Muz hariç)
2. Gün: çorba + haşlanmış ya da çiğ sebze (Baklagiller hariç)_ödül olarak haşlanmış ya da fırında tereyağlı patates
3. Gün: Çorba+ Meyve (Muz hariç) + haşlanmış ya da çiğ sebze (Baklagiller hariç)
4. Gün: Çorba + 3-4 tane muz ve istediğiniz kadar yağsız süt
5. Gün: Sadece 1 kase Çorba + Domates + 300-600 gr yağsız kırmızı et (ızgara ya da haşlama)
6. Gün: Çorba + 300-600 gr yağsız et (ızgara ya da haşlama) + yeşil yapraklı sebzeler
7. Gün: Çorba+ kepekli pirinç lapası + sebze ve tatlandırıcısız meyve suyu

Zor bi diyet ama kısa sürede fazla kilo verdirmesi motive ediyor. Bir de bol su içmek lazım diyet süresince. 5-8 kilo arası verdiyseniz 2 gün aradan sonra tekrarlayabiliyosunuz.

Ben ilk yaptığımda orta boy lahana, 6 adet kuru soğan, 2 adet biber, 2 adet domates, baharat ve 1 adet bulyon koymuştum. Temel malzemeler bunlar. Kimyon koymayı unutma derim, gaz problemi yaşamak istemiyorsan :)
Ama bu sefer kereviz sapı(yağ yakıcı) ve maydanoz(idrar sökücü) da ekledim.

Canım hergün yeniden yapmana gerek yok yap dolaba koy yiyecegin kadarinı isit ve ye

ben sadece gün boyu lahana corbası içiliyor diye biliryordum acaba yanlışmı biliyorum yardımcı olurmusunuz hanımlar
Hayir hayir sadece çorba icmek zararlı sonraki sayfada arkadas yazmış listeyi bende o listeyi uyguluyorum. Bu arada çorbanın tadı ikinci güne daha iyi olmus nedense ,midem bulanmadan yedim cok şükür.

Hayir hayir sadece çorba icmek zararlı sonraki sayfada arkadas yazmış listeyi bende o listeyi uyguluyorum. Bu arada çorbanın tadı ikinci güne daha iyi olmus nedense ,midem bulanmadan yedim cok şükür.
teşekkür ederim listeyi görmemişim yılbaşından sonra yapacam inşallar herkeze kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…