Her gun yenisinimi yapmak lazım .valla bu bana birkaç gun yeter ama bugun yaptıgım yani .bende uc kâseye yakın ictim kendime güvenim yerine gelirse bir kase daha icecem ama bilmiyorum yani.Canım kendime bi şey koymadim ama günde en az iki kase içmeye çalışıyorum ama diğer yeddiklerime de dikkat ediyorum
Hergün yeniden yapmana gerek yok canım yaptigindan yiyecegin kadarinı isit ye bence ben ole yapıyorumHer gun yenisinimi yapmak lazım .valla bu bana birkaç gun yeter ama bugun yaptıgım yani .bende uc kâseye yakın ictim kendime güvenim yerine gelirse bir kase daha icecem ama bilmiyorum yani.
Cok kotu iğrenç valla ben çıkarma derecesine geliyorum hemen bırakıyorum. Simdi de suyla beraber yemeyi düşünüyorum .Birde öyle deneyecemben carşamba günü hazırladım corbamı gün günde paylaşacaktım ama malesef içemiyorumnasıl yapacam bilmiyorum offfff
Hergün yeniden yapmana gerek yok canım yaptigindan yiyecegin kadarinı isit ye bence ben ole yapıyorum
Valla öyle olması cok iyi oldu bu çorba beni birkaç gun idare ederde yarında icerim geri kalanı dökerim bari. Bugun sizin kaçıncı gunünüz toplamda kac kilo gitmiş oldu bende tartildim 900 gr gitmiş ama tabi bu kilo mü sislikmiydi bilmiyorum yarın daha iyi anlarım 4 ayda 11 kiloya yakın aldım vermemmmmm lazimmmm acill.Cok kotu iğrenç valla ben çıkarma derecesine geliyorum hemen bırakıyorum. Simdi de suyla beraber yemeyi düşünüyorum .Birde öyle deneyecem
Canım kendime bi şey koymadim ama günde en az iki kase içmeye çalışıyorum ama diğer yeddiklerime de dikkat ediyorum
kızlarrrr merhaba bende son zamanlarda aldığım kilolardan şikayetçiyim ve lahana çorbası diyetini duydum, ve netten baktığımda bir çok çorba menüsü var, siz neler koyuyorsunuz nasıl yapıyorsunuz, ona göre bugün pazardan malzemeleri alıp bir an önce diyete başlamak istiyorum, birde çorba harici günde yediğiniz bişey var mı??
Canım hergün yeniden yapmana gerek yok yap dolaba koy yiyecegin kadarinı isit ve yeHer gun yenisinimi yapmak lazım .valla bu bana birkaç gun yeter ama bugun yaptıgım yani .bende uc kâseye yakın ictim kendime güvenim yerine gelirse bir kase daha icecem ama bilmiyorum yani.
Canım biraz da ligHT yoğurtla dene sevdiğin baharatlari ve limon suyu koyup ole dene istersenCok kotu iğrenç valla ben çıkarma derecesine geliyorum hemen bırakıyorum. Simdi de suyla beraber yemeyi düşünüyorum .Birde öyle deneyecem
Valla bugun çorbanın tadı hiçde kotu degildi neden anlamadım ama ilk yaptıgım da işkence gibi gelmişti.ben keremiz sapı kullanmıyorum ,benim tarifte yoktu .Canım biraz da ligHT yoğurtla dene sevdiğin baharatlari ve limon suyu koyup ole dene istersen
Hayir hayir sadece çorba icmek zararlı sonraki sayfada arkadas yazmış listeyi bende o listeyi uyguluyorum. Bu arada çorbanın tadı ikinci güne daha iyi olmus nedense ,midem bulanmadan yedim cok şükür.ben sadece gün boyu lahana corbası içiliyor diye biliryordum acaba yanlışmı biliyorum yardımcı olurmusunuz hanımlar
teşekkür ederim listeyi görmemişim yılbaşından sonra yapacam inşallar herkeze kolay gelsinHayir hayir sadece çorba icmek zararlı sonraki sayfada arkadas yazmış listeyi bende o listeyi uyguluyorum. Bu arada çorbanın tadı ikinci güne daha iyi olmus nedense ,midem bulanmadan yedim cok şükür.
Bende kereviz sapi kullanmadim katarsam icemem zaten biliyorumValla bugun çorbanın tadı hiçde kotu degildi neden anlamadım ama ilk yaptıgım da işkence gibi gelmişti.ben keremiz sapı kullanmıyorum ,benim tarifte yoktu .
oyunuz kactı acabaSelam millet bugün 78.100 kiloyum 600 gr daha vermisim İNŞALLAH DİYET BİTMEDEN 76 Yİ GORURUM
boyunuzoyunuz kactı acaba
oyunuz kactı acaba
Boyum 165 canım daha gideck çok yolum varboyunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?