Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Canım çok teşekkür ederim ya ben çorbaya çok biber atmistim çok acı oldu

Herkese merhaba,

Aslına bakarsanız bende eski bir KK üyesiyim..Ama çok eski... Fakat uzun zamna siteye girmeyip mail adresimide kapatınca öyle uzaktan uzağa izledim...
Bugün Lahana diyetimin ilk günü..Ve buradaki desteği bildiğim için hemen yeni kayıt yaptım..
70 Kilo ile bugün Lahana diyetimin ilk günü..Şuana kadar kocaman bir kase lahana çorbası içtim. Sabah bir armut ve elma yedim.Şuanda Kivi ve armut yiyorum..Tahminimden iyi gidiyor şimdilik..

BENDE BU GÜN BAŞLADIM.BENDE 70 KİLOYUM.HADİ HAYIRLISI

Ayy ben su içmemişim yaa daha doğru düzgün. Ama çokça bitki çayı içtim..Yeşil çay, baharat çayı ve kahve

Merhabalar daha öncede yazmıştım Perşembe başladım diyete.aslında diyete uymuyorum yani illa meyve illa sebze die şartlandırmıyorum kendimi sabah aç karnına çorbayı sıcak sıcak bol Limonlu içiom sonra üstüne 1saat sonra gercek inek sütü içiom için cok kıyılırsa normal kahvaltıda yapıom akşam yemek yiosam yatmadan çorba içiom sonra yoğurtlu zencefilli kürden yedim 2kere dediğim gibi hem kahvaltı ediom hem yemek yiyorum hem çorba içiom sütte içiom yoğurtta yiom ve 55kiloydum simdi 52.bucuk kiloyum ama 15 mekik 50tanede ip atlıom :)

ben 800 gram vermiştim ama bugün tartıldım 300 ü geri gelmiş 3. günümdeyim daha cumaya kadar tartılmıcam
bide uydum yani bozmadım normalde süt yoğurt et çok severim yemedim

Bünyeden bünyeye farklılık gösterebilr tabi.ben Perşembe akşamdan bu yana içiom yani bugün 5gün oldu 2.5 kilo bence iyi ve dediğim gibi listeyi birebir yapmadım hiç hem kaçamaklarımda oldu 2kere çikolata yedim malasef

Bünyeden bünyeye değişkenlik oluyor sanırım kilo vermede...Bakalım
3 gün sonra bizde kaç kilo eksilecek..

kürkçü dükkanıma döndüm..lahana vardı çorbamı yaptım..mis gibi oldu çok seviyorum ben bu çorbayı..brokoli vardı azcık onuda attım içine..yaparken kırmızı (kapya)biber koyunca tadı daha iyi oluyor..çorbam bitene kadar buradayım..normalde smoothie yapıyorum..ha birde bol kimyon malum gaz yapıyor lahana yarın başlıyorum meyveyle..öbür gün azcık liste dışına çıkacağım ama öğlen saatlerine denk geleceği için sorun olmaz..zaten perşembeleri az yiyoruz 7.takım olarak..(cuma zayıflama takımındayım) hepimize kolay gelsin..

Herkese günaydınnnnnn
Acayip motiveyimm...70.80 KG ile başlamıştım lahana diyetine.Bugün ikinci günüm.Sabah tartıdaki kilom 68.9'du

Vucuttaki fazla suyu şişkinliği atmaya başladım sanırım...

Sabah kendime kabak patlıcan ve kapya biber igarası yaptım.Mantar aldım yanıma ofiste mikrodalgada pişireceğim.Bugün çoook daha keyifliyimm.....

Yanımda yenen kıymalı börek nasıl yaktı canımııııı
Ama yemedimm ::::))
Izgara sebzelerim ve lahana çorbamla mutluyum ben

merhaba
bende eski üyelerdenım ve bende o ben bu kıloya nasıl geldım lan... diyen gruptayım boyum 1,55 3 sene ye kdar 48 iken 50 52 54 derken 2 gun önce bır tartıldım 58 oha dedım yuh ben ne ara boyle oldum esım dıyordu toton buyudu bak yeme yeme amaan hala eskı pantolonlara gırıyorum dıyodum amaa... o an dak ettı bu bana fazla ne de olsa yaz gelıyo bıkını gıycem ve bu toto ıle bayan toto demelerını istemiyorum neyse saka bır yana bende bu aksam ıtıbarıyle baslıycam belkı o kadar sıkı ve sert baslayamıycam ama gunu gunune soylenılenlerı yıyemeye bılırım aclıga dayanamıyorum çünkü bakalım ne kadar dayana bılıcem birde soru hanımlar gaz ve sık wc dısında baska bır sorun yasayan varmı?

bide istedeğimiz kadar içe biliyormuyuz yoksa sınırı varmı arkadakı yorumlarda 5-6 kase dıyorlar

bide istedeğimiz kadar içe biliyormuyuz yoksa sınırı varmı arkadakı yorumlarda 5-6 kase dıyorlar
5-6 kase bile içemezsin ben 2 koca kase içtim sadece bugün 3 tane de meyve yedim ve tokum...doyurucu çorba..istersen yanında 1 ince dilim ekmek yiyebilirsin tahıllı..ben etimek yiyorum birer tane..

5-6 kase bile içemezsin ben 2 koca kase içtim sadece bugün 3 tane de meyve yedim ve tokum...doyurucu çorba..istersen yanında 1 ince dilim ekmek yiyebilirsin tahıllı..ben etimek yiyorum birer tane..
ya bişey sorcam benim çorbam bittide tekrar yapmaya gözüm kesmedi tadından kokusundan filan değil
2 kere blendırdan çekmeme rağmen hala kıl gibi lahana damarları geliyo ağzıma tiksindim
ona nasıl bir çözüm üretiyorsunuz
hem öyle kart bi lahanada değil minicik lahanaydı yaptığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…