1.takımda mısın ben 7 deyim,,,bakalım yarın ne olacak?gerçektenmi ben hep 3-5 kilo verenler var diye az zannettim
ne bileyim cnm aldığım yerde buhar çıktığı zaman havasını açın hemen demişlerdiIlahi Yaaa patlamaz altı Kısık olacak onâ dikkat et birde kapattıktân 20 dk sonra falan kapağını aç
evet cnm 1. takımdayım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız takımca1.takımda mısın ben 7 deyim,,,bakalım yarın ne olacak?
Kullanma kılavuzunu okusana bir daha..buhar çıkınca havasını açarsan Yanarsın ..ne bileyim cnm aldığım yerde buhar çıktığı zaman havasını açın hemen demişlerdi
Hayırdır ? bildiğim bişeyse ederim tabi..Birileri bana yardım edebilir mi ?
kaç kilosun Kerracım..zayıflama konusunda çok istekliysen bizim cuma zayıflama takımına gel..davet ettiğim bir arkadaşım 2 ayda 15 kilo verdi ve bugün mezun oldu..kararlıysan seni önereyim takıma..Uzun zaman sonra ilk defa bir diyette istikrar sağladım.Ama peşpeşe sebze meyve olması sıktı biraz...
İlk etapta verdiğim su ve giden şişkinliğim.En azından ödem atmış oldum.Çorban bitti.Yenisini yapmadım ama az yiyip diyetime devam edeceğim..
Daydraem 70 kilo ile başladım.İdeal kilom hernekadar 57 olsada ilk hedefim 60 kilo olmak..kaç kilosun Kerracım..zayıflama konusunda çok istekliysen bizim cuma zayıflama takımına gel..davet ettiğim bir arkadaşım 2 ayda 15 kilo verdi ve bugün mezun oldu..kararlıysan seni önereyim takıma..
ne kadar oldu 2.takımda yarışalı..Daydraem 70 kilo ile başladım.İdeal kilom hernekadar 57 olsada ilk hedefim 60 kilo olmak..
Bundna önceki üyeliğimde takımların ilk kurulduğu zamanlardan bahsediyorum 2. takımda oldukça iyi kilo vermiştim.Faydası oluyor evet..Kayıtları cuma günlerimi alıyorsunuz?
etkilemez bende bugün yarın olacağım ama devam..sakıncası yok..Şimdi ben bu diyeti yarım yamalakta olsa 1 hafta yaptım sayılır yarından itibaren daha değişik bi şekilde 1 hafta daha bu çorbayı içsem sizce bişey olur mu saglık açısından bide dün adet oldum bunu etkilemez dimi
Oooo en az 4 sene olmuştur..O zamanlar püsküüt , sekeyy felan vardı forumda..Şimdi varlarmı bilmiyorumne kadar oldu 2.takımda yarışalı..
püsküüt var evet seabahar şimdiki nicki..o zaman 7.takıma gelip yaz..kaptan sana döner..ama 4 yıl önce yarıştığını belirt olur mu?Oooo en az 4 sene olmuştur..O zamanlar püsküüt , sekeyy felan vardı forumda..Şimdi varlarmı bilmiyorum(
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.91083/page-10945#post-40058212Oooo en az 4 sene olmuştur..O zamanlar püsküüt , sekeyy felan vardı forumda..Şimdi varlarmı bilmiyorum(
tavuk bulyonda koyuyorum 1 tane..pulbiber ve kimyonda..kızlar ben yarın tekrar başlıyorum şu anda pişiyor çorbam bu sefer kapya biberde koydum bakalım nasıl olcak
1.günden mi başlıyacaksın..?kızlar ben yarın tekrar başlıyorum şu anda pişiyor çorbam bu sefer kapya biberde koydum bakalım nasıl olcak
2 tane bulyon attım tuz atmadım bu sefer ben kimyon ve biberi içerken atıyorum tadı bozulmuyor kalan çorbamın böylecetavuk bulyonda koyuyorum 1 tane..pulbiber ve kimyonda..
evet cnm 1. günden başlıcam bakalım yapabilecekmiyim yapamasamda her gün içicem bakalım o şekilde etki edicekmi1.günden mi başlıyacaksın..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?