Lale Devri Fox Tv

Adanalı, Limon Ağacı, Peri Masalı..

aaaaaaaa evet dogru, adanalinin kiziydi simdi hatirladim. orda cok begenirdim kizi ben.
burda ne olmus ona ya :26: hic yakismamis ki bu rol ona. cok büyük gelen bi elbise gibi duruyor üzerinde bu rol.

aaaaaaaa evet dogru, adanalinin kiziydi simdi hatirladim. orda cok begenirdim kizi ben.
burda ne olmus ona ya :26: hic yakismamis ki bu rol ona. cok büyük gelen bi elbise gibi duruyor üzerinde bu rol.

Çok çirkef bu dizide. Bende beğenirdim ama hem Tolga Sayışman'la olan ilişkisi hakkında söyledikleri hemde bu dizideki rolünden dolayı inanılmaz soğudum.. "Tolga'yı ben baştan çıkardım" diye açıklama yapmış. Bi kıza hiç yakışmıcak bişey.. Ne kadar basitlik ama!

ben hic izlemedim diziyide, ne bileyim fragmanlarda resimlerde falan cok egriti duruyor, hic yakismamis.
bu dizinin casttan sorumlu kisisi bi daha dizi mizi yapmasin mümkünse
emina secimide cok feciymis.

Valla dizi bi kere feci bi dizi..

baska dizi olsa 10 kere yayindan kalkardi, bu dizi icin baya direniyorlar. önce program degisti, simdi türkiyede bi ilk diziden diziye karakter transferi.
Ve istedikleri olacak sanirim, bu hafta daha cok izlenir. Millet sirf toprak icin izleyecek

ben Toprak niye cikti ki diziden ya

Banada ılgınc geldı..Yer gok aşk dızısıne konuk oldular ..Nısana katıldılar kızı alıp goturduler

Lale devrı seneryosu sureklı degışıyor

hiç görülmüş şey mi 2 dizinin karakterleri birleşti. ne kadar saçma .

daha önce çoçuklar duymasın ve ayrılsakta beraberiz dizilerinde yapılmıştı bu emine ve çaycı hüsyein 2 dizide aynı rolü oynuyordu buda onun gi,bi olmuş işlte

amanınn noldu böyle yaa :) merak ettim şimdi arada bi bakıodum ama bu toprak mıymıyı yeşim cadısıyla nası baş edicek acaba :) gerçi toprakta içindeki dişi terminatörü çıkarır heralde az sinsi deil nasıl olsa

toprak yer gok askta oynuyordu. havvanin kardesi))) simdi lale devrinde olck. ve buhafta izleyen cok olcak bence)))

bir dizinin günü değiştirildimi hele ki cumartesiye alındımı bilinki o dizide iş yoktur. reytingi azalan dizilere hep bunu yapıyorlar yakında kalkar yayından. hem mustafa sandalın karısını niye öldürdüler bilen varmı? kendimi gitti yoksa oyunculuğunu beğenmiyorlardı işinemi son verildi?

mustafa sandal çalışma saatlerinden rahatsız olmuş bu yüzden gitti.dedikodulara göre serenay ve tolga dışlıyomuş eminayı bide.

bu arada toprağın gelmesi daha iyi oldu bence.eğer yeşimle çınar beraber olmaya devam etseydi izlemezdim diziyi

reklam arasında izlerken toprağı gördüm şaşırdım
toprak çıktımı peki yer gök aşk dizisinden?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…