Lale Devri Fox Tv

Eveeet oda dogruu donuk bir tip amaa yiNede üzüLiyoz haLine yanim o yaLida asksiz geCermi yaa Yesiminde durumu asLinda üzücü bi düsünsem benim basima böLe bise geLse sevdigim adami nikahta bekLiyorum gelinlikLe evlendigini söyLüyor ama kötüLeri oynuYor ya o yüzden peK üzülmiyorumm

napsın ama şartlar tam sevdiği adama kavusucam derken yaşadığı olaya bak kötü olabilir ama çınar için alevlere girdi kız be hayatını hiçe saydı daha napsın çınar adam olsaydıda yola getirseydi o zaman yeşimde bi gram kötülük olmazdıı

bencedee o sıtkı ne öyle yaa bide toprağın babası tam tornetçi tipi var sıtkı bildiğin katil gibii:18:

sultan teyze süper ya :) bayiliyorum o kadina
"hoca hocayi tekkede
deli deliyi dakkada bulurmus"

sözleri süper. keske biraz daha kalsaydi yesimin hakkindan anca o gelir
bu arada yesimin kiyafet zevki ne kadar igrenc ya
o mavi kirmizi konbin neydi öyle, berbat ötesi

Ayy nefret ediyorum şu yeşimden böyle aşkmı olur ya toprağın kocasıyla pazarlık yapıyor, doktora duygu sömürüsü yapıyor, anne olmayı istemediği halde çınarı elde etmek için bebeği kullanmak istiyor.. Bu ne yaaa Böyle aşkmı olur

toprak'ı çok seviyorum sadece giyim tarzını değiştirmeli birde saçlarını bukle bukle yapmalı çok yakışıyor ona çınarla bence yakınlaşmalılar.
yeşimin kıyafetleri iğren ya mavi kıyafeti hiç üzel değildi
hakkını yemeyim gerçenden çok güzel rol yapıyor tutuğunu topranlardan ama çınar lale gibilerini seviyor sanırım

insan aşkı için canını verir alengeri çevirmez ...... ama kabahat çınarda madem yeşime ve ailesine hala değer verecektin neden toprakla evlendin...... aldırmağı çocuğun duygu sömürüsünü yapıyo gidip ondan özür diliyorsun sana doğruyu söyleyene küsüyorsun

franmanı gördüm
çok üzüldüm ben bu bölümü daha farklı bekliyordum
franmanda kıskanmışa benziyor çınar
toprak halan öyle giyinmeye devam ederse ve sessiz sakin durursa herşey elinde kayıp gider

normalde başka dizi olsa iki bölümde anca söylerdi yeşim çınara doğruyu burda nekadar çabuk ilerledi pat diye söyledi acaba çınar ne yapacak bari toprak ta bulsa teselliyi,toprak yanından ayrılmasa destek olsa daha heycanlı bir bölüm bekliyor biz,

şu tipsiz kadın sihirli annemde yine başlamış oynamaya nolak burda acaba intihar falanmı edecek normalde baş roldeki birini başka bir kanala göndermezler ama :S ilginç

süperdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

[video=youtube;arpq_f1toKo]http://www.youtube.com/watch?v=arpq_f1toKo[/video]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…