Lale Devri Fox Tv

bugün netten izledim ikbal diğer diziye transfer olunca bana da ölecek gibi geliyo çınar gerçeği öğrendi ya kalp krizi falan geçirebilir
yeşimin kardeşinin adı neydi toprağa aşık oldu oda deli mi ne bunlar tüm aşklar aile içinde yaşanıyor

sonuna kadar katılıyorum...
çınarın gözü yeşimde gibi halen nasıl kıskandı doktorla yeşim sarıldığında
toprağın ne günahı var...

bEND ETOPRAGA GICIK OLANLARDANInım

saflık altında tum adamlara asık oluyor ıstemem yan cebıme koy

Toprak ağlarken burnunu cekmesine sinir oluyorum
Cok iğrenc bütün duygusal sahneyi bozuyo
Hiç böyle ağlarken ses cıkaran görmemistim dizilerde
Zaten seside tuhaff

zaten dizi basladiginda ask-i memnu'ya cok benzetmistim..simdi tam oldu 2.behlul yetisiyor :))

topragı begeniyorum ama o giyim tarzı ve bazı yüz ,ifadeleri beni sinir ediyo sıtkıyı gördüğündeki surat ifadesi dudaklar garip bi biçimde
yeşimin bebeği ne olcak acaba ya dogacak yada bebek karnında bir şekilde ölecek sanırım

toprak için izleyenlerdenim ben
bazı yüz ifadeleri gerçekden tuaf arkadaşlarında dediği gibi
birde o kıyafetleri yokmu of of
çınarla yakışlaşmaları süper oldu yakıştırıyorum ikisini
bu hafta neler olacak çok merak ediyorum bir yerde okumuştum ürgüp'e gidecekler diye 31-32 bölümlerden birinde sanırım ürgüpte olacaklarmış.

Orada da Yusuf girecek işin içine iyice karışacak ortalık :))) Yusuf'la Çınar düelloya kalacak

toprağın yüzü güzel ama çok soğuk duruyor (porselen bebek gibi) hiç mimikleriyle oynamıyor o yüzden soğuk ve ruhsuz bir hali var,birde aynı odada kalıyorlar geziyorlar ama asker arkadaşı gibiler

zaten dizi basladiginda ask-i memnu'ya cok benzetmistim..simdi tam oldu 2.behlul yetisiyor :))

ama toprak bihter olmaz kasrşılıksız kalır bu aşk
Orada da Yusuf girecek işin içine iyice karışacak ortalık :))) Yusuf'la Çınar düelloya kalacak
orası kesin yusuf bütün kadınlar kendine aşık olsun istiyo hepsi onunla ilgilensin istiyo harem kuracak kendine artis hiç sevmiyorum yusufu

frağmanı izledim az önce heyecanlı bir bölüm olacak çınar ve toprak ayrı eve çıkıyor birlikte sarılıp uyuyorlar

az önce yeni fragmanı izledim. oda neee toprak çınarı kollarına almış

yeşimde canlı canlı doğum izlemeye giriyor

yer gök aşk'ın reklam arasında verdi. 10 dakika kadar önce.
bende izleyince heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…