şu tipsiz kadın sihirli annemde yine başlamış oynamaya nolak burda acaba intihar falanmı edecek normalde baş roldeki birini başka bir kanala göndermezler ama :S ilginç
insan aşkı için canını verir alengeri çevirmez ...... ama kabahat çınarda madem yeşime ve ailesine hala değer verecektin neden toprakla evlendin...... aldırmağı çocuğun duygu sömürüsünü yapıyo gidip ondan özür diliyorsun sana doğruyu söyleyene küsüyorsun
bugün netten izledim ikbal diğer diziye transfer olunca bana da ölecek gibi geliyo çınar gerçeği öğrendi ya kalp krizi falan geçirebilir
yeşimin kardeşinin adı neydi toprağa aşık oldu oda deli mi ne bunlar tüm aşklar aile içinde yaşanıyor
toprak için izleyenlerdenim ben
bazı yüz ifadeleri gerçekden tuaf arkadaşlarında dediği gibi
birde o kıyafetleri yokmu of of
çınarla yakışlaşmaları süper olduyakıştırıyorum ikisini
bu hafta neler olacak çok merak ediyorum bir yerde okumuştum ürgüp'e gidecekler diye 31-32 bölümlerden birinde sanırım ürgüpte olacaklarmış.
zaten dizi basladiginda ask-i memnu'ya cok benzetmistim..simdi tam oldu 2.behlul yetisiyor :))
orası kesin yusuf bütün kadınlar kendine aşık olsun istiyo hepsi onunla ilgilensin istiyo harem kuracak kendine artis hiç sevmiyorum yusufuOrada da Yusuf girecek işin içine iyice karışacak ortalık :))) Yusuf'la Çınar düelloya kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?