Lale Devri Fox Tv

ya ben sunu cok merak ediyorum simdi bu cınarın lalesi hamileydi kaza gecirdi öldü ama cocuk dogdu diye biliyorum adınıda lale koydular zannımca peki bu kız cocugu nerde simdi yasıyormu cünkü cınar yesimle beraber olmamak icin kızıma bunu anlatamam diyordu cocuk nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee bilen varmı

evde ama cok gostermiyolar onu (yalida yani)

öyle sey olurmu ya hic görmedim bebek sevdiklerini o cocuk o sofraaya hicmi getirilmez babası bu cocugu hic mi sevmez hoplatıp zıplatmazz sacmalık

bu cınarda cocuguyla hic ilgilenmiyor kadınlarla ugrasmaktan fırsat bulamıyor ciddenbence bu cocuk artık cıksın odasından kostursun yalıda kandırılıyoruz resmen yaa

kızlar bende fragmana bayıldım ne güzel mutlu gözüküyolardı bir yatakta çınarla, bir yerde okuduğuma göre çınar toprak ve bebekle birlik te ayrı evde yaşayacaklarmış

offf yaaa ben toprağı istemiyorum yeşimle evlensin

franman harika bayıldım bayıldım
ama yeşim kolay kolay vazgeçmiyecek gibi görünüyor
dizinin sonunu merak ediyorum ya toprakla mı, yoksa yeşimle mi oalcak

öyle sey olurmu ya hic görmedim bebek sevdiklerini o cocuk o sofraaya hicmi getirilmez babası bu cocugu hic mi sevmez hoplatıp zıplatmazz sacmalık

Aynı şeyi bende düşündüm çocuğu en son Toprak Yalıya geldiğinde göstermişlerdi şimdi çocuğun adı bile geçmiyor.

ohhh iyi oluyo yeşime ablanın kocasına aşık olmak ne demek arsız şey
hem kötü hem fesat hem arsız istemiyor seni işte çınar daha neye bu uğraş gururda yok hiç

kızlar dizinin reklam aralarında çıkan fragmanında yeşimin üstünde mor bi elbise var, tek kollu, mezuniyetim için tam olarak öyle bir elbise arıyorum, modeli ve özellikle rengi çok hoş, markasını bilen var mı, ya da o tarz bir elbise bulabileceğim önerebileceğiniz yerleri söyleyebilir misiniz:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…