Lale Devri Fox Tv

kardeşimle fragmanı ılk gordugumuz zaman kım kı bu penelope cruz cakması hatun deyıp benzetmıstık sonradan dayanamadım ve arastırdım kım oldugunu emınanın ısmını okudugum zaman ınanamadım ve de heralde basrolde kı degıl dedım ama ıddıaya bıle gırebılırdım o olmadıgına dair..
cunku ben onu hıc boyle hatırlamıyorum cok guzel gelmıstı bana ılk gordugumde
fragmanda aman Allahım ne kadar ıtıcıydı..
kardesımbıle ne bıcımkadın bu boyle dedı ben o adamın yerıne olsam kusarım demıstı..
bu kadın nasıl bu hale gelmıs????

bu kadin nasil bu hale gelmisten cok,, hangi zalak bu dizide oynamasini saglamis sempatiksalakcinni

evet ya kıızn mimikleri dahi oynamıyo acayip soğuk ağzından laf çıksında duy yani-tatlicadiarzu-

Evet yaa çokmu aramışlar o kızıakannehir Türkiyede o kadar güzel, çekici kız varken. Güzellik kavramımı değişti yoksa benmi zevksizim sempatiksalakcinni

dizinin konusu çok sıradan basit tahmin etmek bir sonraki bölümü hiçte zor değil.eminayı çokmu aramışlar bu kadar oyuncu varken hemde tolgahan sayışmanın karşısına çıkarmışlar? ondan yaşlı duruyor bir kere ikincisi baygın balık gibi duruyor rol zaten sıfır mimik hiç yok kör mü bu yapımcılar? anlamadım serenay desen kısık kısık konuşuyor hayatından bezmiş ifadelerle sinir bozucu hatice aslan da yaşı ilerledeikçe çirkinleşen kadınlara dönmüş maalesef ir daha izlemicem zaten öyle bir geçen zamankinin karşısında ne kadar tutunabilir ki? dizi hakkında söyleyebileceğim tek şey sadece tolgahanın oyunculuğu çok yakışmış rolüne

lale devri bana çok çakam geldi. aşkı memnudan esinlenmiş. nerden çıktı bu diyebilirsinzi bu? başta yalılar zengin hayar.baktılar ki insanların yalı hayatı güzel giyim kuşam hoşuna gidiyor.
ikinsi lale annesi de çakma firdevs. peyker evlenirken firdevs hanıda para almıştıya nihattan

yaa bende ilk mustafa sandalın karısı olarak gördüğümde ne kadar güzel demiştim.bayılmıştım kadınaa. hiç alakası yok sanki eskisisyle

zaten emina kendi sesini de kullanmıyor. çok yapmacık olmuş bu dizi. tutmaz bence. hem aynı gün öyle bir geçer zaman ki ve aşk ve ceza var karşısında.

sanki matah bi diziymiş gibi ne zaman showu açsam reklamı..salı günü oynayan dizinin yeni bölüm fragmanı 1 hafta dönüyo..yeteerrrr.....:1ninca:

Sana katılıyorum canım. dün artık şu bölüm oynasada kurtulsam dedim. dönüp duruyo ya.

ayrıca emina olduğunu duyunca bende çok şaşırdım.:1shok: mustafa sandalın yanında ilk gördüğümden beri çok hoşuma gitmişti.
ama artık beğenmiyorum seni şekerim.şakkıdı

Dizinin saatini değiştirmişler.
Tabi öyle bir geçer zaman ki ile karşı karşıya olunca izlenmiyordu.
Ama değişen saat de kurtarmaz bunları

:roflol: :roflol: :roflol:

Saati değişmiş.

Tabi yaaa dayanabilir miydi bu dizi " Öyle Bir Geçer Zaman Ki " ye :lepi:

ya emina ile partneri sabah uyanıyo eminada eyeliner var kocasının saçları jöleli deprem falan olursa hazırlıksız yakalanmak istemiyolar heralde:hulya:

dizi can çekişiyor bi kaç bölümü kalmış bitecekmiş haberde diyordu

bu kadar çakma bir yapım, bu kadar zorlama bir senaryo ve oyunculuk olamaz ya
serra yılmaz hariç hepsinin üzerinden akıyor oyunculuk iğreti duruyor olmamış
zaten başroldekiler hiç oturmamış.
Senaryo fıs yakında kalkar

bi de yaz boyu ballanıdıra ballandıra fragmanı koydular bişi sandıydım

Show Tv’nin çok eleştirilen dizisi Lale Devri, final yapıyor.

Dizifilm’in haberine göre geçtiğimiz hafta ratingini az da olsa arttıran dizi, erken finalden kurtulamadı.

Başrollerini Tolgahan Sayışman, Emina Sandal, Serenay Sarıkaya ve Hatice Aslan’ın paylaştığı Avşar Yapım imzalı Lale Devri iki hafta sonra final yapıyor.

Dizi, Emina Sandal’ın oyunculuğuyla çokça eleştirilmişti.

Önce yayın saati değişen dizi, geçtiğimiz hafta ratinginde de hafif bir yükselme kaydetmişti ama kaçınılmaz sonu engelleyemedi.

medyaradar.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…