Lale Devri Fox Tv

beklendik sonuç geç bile kaldılar

bende şimdi izledim ilk defa ne kadar abartı neymiş yemek kokusu midesini bulandırmışmış yemek yapmasını bilmezmiş imam nikahını duyunca şoklar geçirdi tam bir saçmalık ayrıca çakma ya bu dizi hatice aslan'a fidevs yöreoğlunu taklit et demişler sanırım

kalktı mı dizi?
bence hatice arslan diziden çıksaydı tutardı.çok garip vavranışları vardı beaa.

emina türkcanın tipine çok gülüyorum çok yapmacık hiç oynayamıyor

hönnk o o muydu? kafamçokkarıştı ya bende bakkıyom rol yapamıyo, yaşlı duruyo hemi de güzell diil ne ayak die dünyadan haberim yok he mirmirmirmir

ilk bölümü hoşuma gitmişti ama sonra takip etmedim.sadece vakit geçirmek için izlencek bi dizi takip edilcek değil iyi olmuş..

"Kızım senin hiç kolu bacağı olan bi entarin yok mu....." zuahauahauahuaaaa....

bakalim insan hicmi imam nikahi bilmez yaaaaa imam nikahsizmi yasiyor sosyete yaawwwwww valla cenabet geziyorlar demekki :roflol:

bakalim insan hicmi imam nikahi bilmez yaaaaa imam nikahsizmi yasiyor sosyete yaawwwwww valla cenabet geziyorlar demekki :roflol:

Sadece resmi nikahı yeterli görenler vardır canım olmaz mı...
Dini nikah deyince hangi çağda yaşıyoruz diyenler bile var düşün artık.

Sadece resmi nikahı yeterli görenler vardır canım olmaz mı...
Dini nikah deyince hangi çağda yaşıyoruz diyenler bile var düşün artık.
abowwwww <allah islah etsin onlari o zamannnnn geri kalmis onlarrrrrrrrrdelikafadulden

abowwwww <allah islah etsin onlari o zamannnnn geri kalmis onlarrrrrrrrrdelikafadulden

Amin :Saruboceq:
Neyse herkes kendi seçimlerinden sorumludur.
Ama böylesi hassas bir konunun dizilerde bu şekilde sergilenmesi hiç hoş değil.
Melekler Korusun'da da olmuştu.
Diziye dönecek olursak yayından kaldırmak için geç bile kalındı.
Aşk-ı Memnu'ya benzetmeye çalışmışlar ama olmamış.
Oyuncular da çok sönük zaten.

bence egitici degil bilakis bastan cikarici gencler icin sakincali yani hep zengin hayatlar a özen gösterici filmlerrrr

bence egitici degil bilakis bastan cikarici gencler icin sakincali yani hep zengin hayatlar a özen gösterici filmlerrrr

Günümüzde eğitici programlar bir elin parmak sayısını geçmez.
Diziler ayrı zaten.
Sadece vakit öldürme araçları bana göre.

Günümüzde eğitici programlar bir elin parmak sayısını geçmez.
Diziler ayrı zaten.
Sadece vakit öldürme araçları bana göre.
malesef vaktimizden caliyorlar halbuki oturup onu izleyene kadar daha faydali seyler yapabilirzzz
sukur ben takip etmiyorum sadece reklamlardan izliyorum reklamini bile izlemek yetiyor sacma oldugu belli oluyor takip ettigim bir dizi yok aman olmasinda lmaz:

En güzeli canım

dizi bitmemiş yeni bölümleriyle devam edecekmiş ne zamana kadar amadizide lalenin kardeşi yeşim lalenin sevgilisine aşık olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…