Aha da buraya yazıyorum, 3-4 bölüm anca oynar bu dizi, kuzu demişti dersiniz.
Show Tv’nin çok eleştirilen dizisi Lale Devri, final yapıyor.
Dizifilm’in haberine göre geçtiğimiz hafta ratingini az da olsa arttıran dizi, erken finalden kurtulamadı.
Başrollerini Tolgahan Sayışman, Emina Sandal, Serenay Sarıkaya ve Hatice Aslan’ın paylaştığı Avşar Yapım imzalı Lale Devri iki hafta sonra final yapıyor.
Dizi, Emina Sandal’ın oyunculuğuyla çokça eleştirilmişti.
Önce yayın saati değişen dizi, geçtiğimiz hafta ratinginde de hafif bir yükselme kaydetmişti ama kaçınılmaz sonu engelleyemedi.
medyaradar.com
Aha da buraya yazıyorum, 3-4 bölüm anca oynar bu dizi, kuzu demişti dersiniz.
bence de... en fazla 3-4 bölüm... bildik,sıradan bir hikaye... vasat oyuncular... amann salla.. ilk bölümüne bile bakmam...
çok güzel tuttu katılmıorum size
emina türkcanın tipine çok gülüyorum çok yapmacık hiç oynayamıyor
bakalim insan hicmi imam nikahi bilmez yaaaaa imam nikahsizmi yasiyor sosyete yaawwwwww valla cenabet geziyorlar demekki :roflol:
abowwwww <allah islah etsin onlari o zamannnnn geri kalmis onlarrrrrrrrrdelikafaduldenSadece resmi nikahı yeterli görenler vardır canım olmaz mı...
Dini nikah deyince hangi çağda yaşıyoruz diyenler bile var düşün artık.
abowwwww <allah islah etsin onlari o zamannnnn geri kalmis onlarrrrrrrrrdelikafadulden
bence egitici degil bilakis bastan cikarici gencler icin sakincali yani hep zengin hayatlar a özen gösterici filmlerrrrAmin :Saruboceq:
Neyse herkes kendi seçimlerinden sorumludur.
Ama böylesi hassas bir konunun dizilerde bu şekilde sergilenmesi hiç hoş değil.
Melekler Korusun'da da olmuştu.
Diziye dönecek olursak yayından kaldırmak için geç bile kalındı.
Aşk-ı Memnu'ya benzetmeye çalışmışlar ama olmamış.
Oyuncular da çok sönük zaten.
bence egitici degil bilakis bastan cikarici gencler icin sakincali yani hep zengin hayatlar a özen gösterici filmlerrrr
malesef vaktimizden caliyorlar halbuki oturup onu izleyene kadar daha faydali seyler yapabilirzzzGünümüzde eğitici programlar bir elin parmak sayısını geçmez.
Diziler ayrı zaten.
Sadece vakit öldürme araçları bana göre.
malesef vaktimizden caliyorlar halbuki oturup onu izleyene kadar daha faydali seyler yapabilirzzz
sukur ben takip etmiyorum sadece reklamlardan izliyorum reklamini bile izlemek yetiyor sacma oldugu belli oluyor takip ettigim bir dizi yok aman olmasindalmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?