Lale Devri Fox Tv

Çınarın haremine bir kadin daha katilacak gibi gozukuyor. Koca gözlü Azra. Bi kac bolum sonra ondanda bi cocugu olur. İzledigim tek dizi bu. Neden hala her hafta israrla izlemeye devam ediyorum, kendimi anlamiyorum

Çınarın haremine bir kadin daha katilacak gibi gozukuyor. Koca gözlü Azra. Bi kac bolum sonra ondanda bi cocugu olur. İzledigim tek dizi bu. Neden hala her hafta israrla izlemeye devam ediyorum, kendimi anlamiyorum

biz de eşimle izliyoruz ne buluyoruz bilmiyoruz

siyah çiçekleri gönderen kimdi...yoksa baba taşkıran yaşıyor mu?yoksa lale geri mi geldi...yeşim olamaz herhalde...sanırım baba taşkıran ölmedi...ya da kim...siyah çiçekleri gönderen kim..?

çınarda tohumlarını heryere saçtı ..lale,yeşim,arada bi besleme gibi bitip gelmişti ona saçamadı tohumunu en son toprak..azra dan da olur kesin..babasına çekmiş işte..edepsiz herif kardeşinin karısında çocuk yapmış...oğlundan ne beklenir ki..çınarın anne de az kokarca değilmiş yani...arsız..utanmadan dolanıyor ortada...

siyah çiçekleri gönderen kimdi...yoksa baba taşkıran yaşıyor mu?yoksa lale geri mi geldi...yeşim olamaz herhalde...sanırım baba taşkıran ölmedi...ya da kim...siyah çiçekleri gönderen kim..?

bence yesimin hic göremedi babasi o adam,yesim öldükten sonra babaligi aklina geldi

yesimin arkasindan zümrütde gideydi ne iyi olurdu

rabia sanırım doğru teşhis...yeşiin babası olabilir..olsada diziye renk gelse..sıkıldım artık zümrütün diziyi tek başına götürme çabalarından..yeşim ve annesi zümrüt nekadar entrikacı olursa olsun diziyi onlar ayakta tutuyordu sanki...

toprak o kadar salak ki..benim için hiçbirşey ifade etmiyor..sıtkı bile daha renk katıyor diziye..reyhan fena değildi iyiydide şu şizofren ruhastası avukatla ne alaka beraber anlayamadım gitti...bir de ben mi hayal gördüm bu pikopat agresif avukat tokatlamadı mı reyhanı geçenlerde ben mi rüya gördüm anlamadım dayak yemek hoşuna mı gidiyor yoksa bu reyhanın ..hala yanında ne işi var bu çaki kılıklı adam yakında öldürür reyhanı..

yeşim varken daha heyecanlıydı dizi...

gerçi iyi yaptı..çınar ne dizide çekilir ne de gerçek hayatta...soysuz şey..tüm dizi ekibinin babası olu bu yakında...babalık geni fazla kabarmış..saçına da sinirleniyorum zaten...ne sürüyorsa limon mu..sanki her gördüğümde mahsun kırmızıgülün 90 larda ki bebeğim şarkısını seda sayana söyleyecek gibi geliyor bana..jagler parfüm kullanan kemçik bi ttip geliyor aklıma nasıl çıktı serenay sarıkaya bu adamla anlamam..iyi kurtuldun kızım ezik doprak buna müstehak..paytak paytak yürürler beraber...

şermin ve sıtkı...ha ha ha...büyük konuşmamak lazımmış diyorum şermine...şermin sıtkıyı ilk gördüğünde tiksiniyordu...ha ha haa

"Gerçek hayatta" arkadaşı, akrabası, komşusu felan mısınız Tolgahan Sayışmanın?
Lütfen yorumlarımızı biraz ölçülü yapalım, ayıp ama yaa.. Soysuz ne demektir yahu?

"Gerçek hayatta" arkadaşı, akrabası, komşusu felan mısınız Tolgahan Sayışmanın?
Lütfen yorumlarımızı biraz ölçülü yapalım, ayıp ama yaa.. Soysuz ne demektir yahu?

arkadaşı ,akrabası ,komşusu FELANI olduğumuz zaman soysuz diyebiliyomuyuz...soysuz dediğim için özür dilerim...sizin anladığınız gibi anlamda söylemedim zaten..dejenere anlamında kullandım ya hu...

ne büyük ayıp etmişim ben yahu...vallahi çok kızdım kendime...kızmayın..sinirlenmeyin..eğer çok sinirlendirdiysem..alışveriş falan yapın..sizi sakinleştirmek için ne yapsam ki..

on defa dubaiye gittim...çınar gibi toplantıya girim akşam evime dönemedim ona yanarım..adama bak ya...ha ha hhaaaa...çınar komiksin yaa...iki dakkada jeti kiraladın izinleri aldın..4.5 saatlik yolu bi saatte geldin...üstelik havaalanındada ışık hızıyla hareket ettin ...senin yerinde olmak vardı...

bu dizinin acilen final yapmasi lazim uzattikca sacmalamalar cogaliyor

berfu sonerden ricam senaryo yazmakdan bi 5 sene uzak dursun eline yüzüne bulastiriyor eline aldigi diziyi

Ya Toprağa ne oldu ki anlamadım delirdi bir anda olmayan sesleri duymaya başladı tuhaf şeyler görmeye başladı
Zümrüt ilaç felan mı kattı yemeklerine yoksa kaçırdım orasını:26:

zümrüt resimleri sesleri falan filanı şermine yaptırdı yoksa kovarım dedi

ama bahçede gezen kızı da onlar mı yaptı bilmiyorum

Bu sezon final yapacaklarmış galiba.
Ama o kadar saçmaladılar ki nasıl toparlayıp,nasıl bir final yapacaklar çok merak ediyorum

gerçekten çok saçmaladılar... toprak salaktı kaç bölüm öyle sürdü tam gözü açıldı derken deli olck.... puff saçmaaa

Şu Azra'nın evinin salonunda, (daha doğrusu Yeşim'im evi diyelim ) duvarda asılı 5 adet melekli ayna var. Çok beğeniyorum onları ama bulamıyorum biyerde
Nerde bulurum acaba?

Toprak da aklını geç buldu ama çabuk kaybetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…