Çınarın haremine bir kadin daha katilacak gibi gozukuyor. Koca gözlü Azra. Bi kac bolum sonra ondanda bi cocugu olur. İzledigim tek dizi bu. Neden hala her hafta israrla izlemeye devam ediyorum, kendimi anlamiyorum
:))) sizde bizim gibisiniz
Çınarın haremine bir kadin daha katilacak gibi gozukuyor. Koca gözlü Azra. Bi kac bolum sonra ondanda bi cocugu olur. İzledigim tek dizi bu. Neden hala her hafta israrla izlemeye devam ediyorum, kendimi anlamiyorum
siyah çiçekleri gönderen kimdi...yoksa baba taşkıran yaşıyor mu?yoksa lale geri mi geldi...yeşim olamaz herhalde...sanırım baba taşkıran ölmedi...ya da kim...siyah çiçekleri gönderen kim..?
"Gerçek hayatta" arkadaşı, akrabası, komşusu felan mısınız Tolgahan Sayışmanın?rabia sanırım doğru teşhis...yeşiin babası olabilir..olsada diziye renk gelse..sıkıldım artık zümrütün diziyi tek başına götürme çabalarından..yeşim ve annesi zümrüt nekadar entrikacı olursa olsun diziyi onlar ayakta tutuyordu sanki...
toprak o kadar salak ki..benim için hiçbirşey ifade etmiyor..sıtkı bile daha renk katıyor diziye..reyhan fena değildi iyiydide şu şizofren ruhastası avukatla ne alaka beraber anlayamadım gitti...bir de ben mi hayal gördüm bu pikopat agresif avukat tokatlamadı mı reyhanı geçenlerde ben mi rüya gördüm anlamadım dayak yemek hoşuna mı gidiyor yoksa bu reyhanın ..hala yanında ne işi var bu çaki kılıklı adam yakında öldürür reyhanı..
yeşim varken daha heyecanlıydı dizi...
gerçi iyi yaptı..çınar ne dizide çekilir ne de gerçek hayatta...soysuz şey..tüm dizi ekibinin babası olu bu yakında...babalık geni fazla kabarmış..saçına da sinirleniyorum zaten...ne sürüyorsa limon mu..sanki her gördüğümde mahsun kırmızıgülün 90 larda ki bebeğim şarkısını seda sayana söyleyecek gibi geliyor bana..jagler parfüm kullanan kemçik bi ttip geliyor aklıma nasıl çıktı serenay sarıkaya bu adamla anlamam..iyi kurtuldun kızım ezik doprak buna müstehak..paytak paytak yürürler beraber...
"Gerçek hayatta" arkadaşı, akrabası, komşusu felan mısınız Tolgahan Sayışmanın?
Lütfen yorumlarımızı biraz ölçülü yapalım, ayıp ama yaa.. Soysuz ne demektir yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?