bende yesimi sevmiyorum hic ,anam bi bagiriyor bogazinin tüm damarlari firlayacakmis gibiyesim gibi askina sahip ciksin birde enistesinden cocugu olsun ablalar ölsün
saf olan selen değil canlandırdığı rolü toprak :)
gerçeklerle diziler pek ayrıt edilemiyor malesef :)
bazen kendimizi çok kaptırıyoruz.
rol gereği temmiz kalpli bir karakter toprak ve çınara aşık çınar da ona
ama gerçek hayatta selen ve tolgahan var.
ben selenin gerçek hayatta hiç saf olmadığını düşünenlerdenim.
bende katılıyorum gerçek hayatta çok başka oldugunu dusunuyorum şeytanımsı gibi. içimden oyle geçiyor.
ben bu bölümde iyice sinir oldum ya negüzel anladi cinar kendi cocugu olacagini tutturdu ahmetden cocuk diye daha yeni evlenmedinmi ne ara yaptin cocugu
birde öncekindede sitkinin cocugu diye süpehlenmedilermiydin :95: bakmiyayim diyorum duramiyorum yine sinir olsamda merakimdan bakiyorum uzun süre sadece fragmanlarina bakiyordum sonuc ne olacak diyeyoksa fitik ettiler hic birsey cikmadi ortaya uzun sürede cikmiycak daha da sinir edecekler seyirciyi
cikti cikti hersey ortaya ciktiyesim pat küt yedi tokatlarini
sitki insafa geldi hayret
evet hic cikmiycak sandim cok hosuma gitti sonuna dogrunasil tokati yapistirdi ama sonra bidaha
fragmanina baktim da cok fena olacak yesim ortaligi yikiyor pastanenin camini kiriyor
hic beklemezdim sitkidan sevdim bu bölümde sitkiyi
Bende izlemeyeyim diyorum ama dayanamıyorum izliyorum sonunda
Yeşim'e iyi oldu şak şak yedi tokatları oh olsun dedim içimden
Yahu bir insanın her yaptığının üstü bu kadar mı örtülür bu kadar mı şansı yaver gider?
Ama Bu senaristlerin işi belli olmaz Yeşim yine yaptıklarının üstünü örtmeye çalışabilir
Saftirik Çınar da hiç sorgulamadan inanır Yeşimciğe
evet heycanli olmaya basladi sonunda biraz hareket heycan geldi diziyeo yeşim tokatları yedikçe içimin yağları eridi ohhh,suçunu biliyor ya gıkı çıkmadı tokadı yerken
haketti haspam,çınara da helal olsun ellerine sağlık,elleri dert görmesin..
sıtkı da doğru yolu buldu artık
bakalım neler olacak,çok heyecanlııı
bu seferde inanirsa yuh artikBende izlemeyeyim diyorum ama dayanamıyorum izliyorum sonunda
Yeşim'e iyi oldu şak şak yedi tokatları oh olsun dedim içimden
Yahu bir insanın her yaptığının üstü bu kadar mı örtülür bu kadar mı şansı yaver gider?
Ama Bu senaristlerin işi belli olmaz Yeşim yine yaptıklarının üstünü örtmeye çalışabilir
Saftirik Çınar da hiç sorgulamadan inanır Yeşimciğe
son kozlarini oynuyor az kaldi ölmesine ohhh kurtuluyoruz
yesim diziden cikiyor ama baska bi cadoloz giriyor
84 bölümden sonra yesillikten kurtuluyoruz
canim sende tüyolarmi var iyice meraklandim simdi
Hicc sevmiyorum topragıı
Askı icin savasmaktan acizz sumukluuu
her şeyden önce toprak ın aşkı için savaşmasına gerek yok.yeşimin yaptıklarıda yapışkanlık artık.eniştesi olmasını ve ablasının ölmesini geçtim.başka şartlarda da bunun adı yapışkanlık.insan herkese aşık olabilir.önemli olan aşkını nasıl yaşadığı.ayrıca bazı aşklarında yaşanmaması gerektiği fikrini savunuyorum.toprak karakteride eniştesine aşıktı ama kaçtı kı.bende yesimi sevmiyorum hic ,anam bi bagiriyor bogazinin tüm damarlari firlayacakmis gibiyesim gibi askina sahip ciksin birde enistesinden cocugu olsun ablalar ölsün
selen kaptı gül gibi çocugu... haha bi daha kimseye saf demicem
saf olan selen değil canlandırdığı rolü toprak :)
yeşimin sadece yapabildiği şey bağırıp çağırmak
gerçeklerle diziler pek ayrıt edilemiyor malesef :)
bazen kendimizi çok kaptırıyoruz.
rol gereği temmiz kalpli bir karakter toprak ve çınara aşık çınar da ona
ama gerçek hayatta selen ve tolgahan var.
ben selenin gerçek hayatta hiç saf olmadığını düşünenlerdenim.
Rolü kötülüklerle dolu olmasına rağmen bende yeşim için izliyorum genelde, toprakla çınar bir araya geldiklerinde çok bayıyor beni ama yeşim çıkınca heycan artıyor ehi ehi
toprak fazla sessiz ve mazlum görünüyor biraz kendini göstermesi gerekir artık
sizin kendi düşüncedinizdir.
yeşimin yalanlarını yakalıyor bu çınar sonra yine inanıyor saf,toprak çocuk senden değil dedi inanır kesin.
ben bu bölümde iyice sinir oldum ya negüzel anladi cinar kendi cocugu olacagini tutturdu ahmetden cocuk diye daha yeni evlenmedinmi ne ara yaptin cocugu
birde öncekindede sitkinin cocugu diye süpehlenmedilermiydin :95: bakmiyayim diyorum duramiyorum yine sinir olsamda merakimdan bakiyorum uzun süre sadece fragmanlarina bakiyordum sonuc ne olacak diyeyoksa fitik ettiler hic birsey cikmadi ortaya uzun sürede cikmiycak daha da sinir edecekler seyirciyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?