Lanet olsun!! Bu adam boşanmak istemiyor.

Önemli olan kocanın ne düşündüğü değil. Senin ne düşündüğün. Hislerini iyi analiz etmen burada devreye giriyor. Sadece öfkenden kaynaklı bir uzaklaşma isteğin mi var yoksa gerçekten aşkın, sevgin bitti mi? Onsuzluk daha mı ferahlatıcı geliyor yoksa hafiften ince bir sızı oluyor mu içinde gibi gibi. Sorular çoğaltılabilir. Kararını buna göre vermelisin. Belki biraz uzaklaşıp sakince düşünmek iyi gelebilir.
Evet ben ne istiyorum bu adamın yüzünü görmemek, kızımla yaşayacağım minik sevimli bir ev ...
Onsuz bir hayat ona da söyledim o olmazsa ben daha mutlu olacağım .

Evet ben ne istiyorum bu adamın yüzünü görmemek, kızımla yaşayacağım minik sevimli bir ev ...
Onsuz bir hayat ona da söyledim o olmazsa ben daha mutlu olacağım .

Naz yaptığını düşünüyor olabilir, bizim Türk erkekleri "Hayır" cevabını kolay kolay kabul etmiyor biliyorsun. Onlara göre bizim "Hayır" dememiz eşittir "Biraz daha benim için çaba göster" demek olduğu için kabullenemiyor olabilir. Madem bu kadar kararlısın, duruşunu bozma. Önünde sonunda anlayacaktır.

Naz yaptığını düşünüyor olabilir, bizim Türk erkekleri "Hayır" cevabını kolay kolay kabul etmiyor biliyorsun. Onlara göre bizim "Hayır" dememiz eşittir "Biraz daha benim için çaba göster" demek olduğu için kabullenemiyor olabilir. Madem bu kadar kararlısın, duruşunu bozma. Önünde sonunda anlayacaktır.
yani 1.5yil olmuş ayrı odada yatıyoruz yüzüne bile gülmüyorum öpmek sarılmak sevişme vs yok oğlu yok ....yani bu durumlara rağmen eğer naz yaptığımı düşünüyorsa pes derim.

Nasıl olucak peki? Ayrılmaniz halinde ekonomik olarak ona bağımlılığınizin devam edeceğini hissediyorum.Bu erkek için gücü elinde bulundurduğunu bilmektir.

Bunaldım boğuluyorum arkadaşlar.
Bu adam ayrılmak istemiyor beni seviyorMuş lanet olsun senin sevgine. ...
11 yıllık evlilik tek başına evlilik yürüttüm artık mücadele etmekten yoruldum ..ona hep söylediğim sorunların üzerini kapatmayalim çözelim ..bu durum en başından böyleydi bu adam değişmedi yani.

Bu 11 yılda ne sevgi ne şefkat ne cinsellik ne de agladigimda biraz omuzum oldu sorumsuzlugu da cabasi...daha bir sürü sorunumuz var ...yapayalnizdım resmen ve yaklaşık 1.5 yıl önce boşanmak istediğimi söyledim bu düşüncemi 5 yıl öncede dile getirmistim sonra vazgecmistim ancak şimdi vazgecemem tahammulum kalmadı.

Yaklaşık 10 gün ben okul bitince anlaşmalı davayı açacağımı söyledim tamam dedi nafaka istediğin tutarda yaz dedi vs...şimdi ben asla senle boşanmak istemiyorum seviyorum diyor ben sevmiyorum dedigimde düzelecek her şey diyor....

Psikolojik anlamda iyi değilim cidden hiç bir yere sigamiyorum inanin ona da anlattım tamam ama daha kötü olursun seni birakamam diyor ...

Bir yer var denizi olan orada yazın kalacağım dedim tamam dedi eğer orada gözlerimin içi gülmeye baslarsa sen bana sensizligin ne kadar iyi geleceğini gör ve kabul et dedim boşanmayi tamam ama geçici o gözlerinin içinin gülmesi kolay değil dedi ..Terapiste gidecegimi ve seninle ne kadar hayatın çekilmez olduğunu anlatacagim sonra sen ondan dinle madem beni anlamiyorsun o anlatsin diye tamam diyor ancak direniyor ..

Ben ne yapiyim daha arkadaşlar bir çözüm istiyorum nerden bulaştım ben bu adama...tamam daha sakin artık elestirmiyor daha ılımlı ancak bunları daha önce yapacaktı çok geç kaldı içim bomboş.
Ben de boşanma kararı verdiğimde dava açmadan önce bana "dava nerden açılıyor ben sana tarif edeyim ,anlaşmalı bosanalim uzamasın, dava açmak için paran yoksa eğer para yollim) ! Gibi cümleler kurdu . Davayı actigimi görünce de surundurucem seni ben karımı seviyorum diyecem dedi . Der yani . He düzelir mi ? Sanmam! Ama istisnadır belki bilemem de

Aksiyon almanız gerekiyor sadece, onun anlamasını beklemekle olacak bir şey değil. Çünkü insanın öyle bir doğası var ki her şeye uyum sağlıyor, alışıyor. Bu kez de boşandık, boşanıyoruz muhabbetleri dönecek sadece. Bir bakacaksınız ki 2,3 yıl da böyle geçmiş. Zaten 11 yıl beklemişsiniz ve çok mutsuz olmuşsunuz artık biraz daha kararlı olmanız gerekmiyor mu? Evet istiyorsunuz farkındayım ama cesaretiniz ve kararlılığınız isteğinizle orantılı değil gibi hissettim. Sizin biraz yalnız kalıp gerçekten düşünmeye ihtiyacınız var bence.

Aksiyon almanız gerekiyor sadece, onun anlamasını beklemekle olacak bir şey değil. Çünkü insanın öyle bir doğası var ki her şeye uyum sağlıyor, alışıyor. Bu kez de boşandık, boşanıyoruz muhabbetleri dönecek sadece. Bir bakacaksınız ki 2,3 yıl da böyle geçmiş. Zaten 11 yıl beklemişsiniz ve çok mutsuz olmuşsunuz artık biraz daha kararlı olmanız gerekmiyor mu? Evet istiyorsunuz farkındayım ama cesaretiniz ve kararlılığınız isteğinizle orantılı değil gibi hissettim. Sizin biraz yalnız kalıp gerçekten düşünmeye ihtiyacınız var bence.
işte bosaniyiruz konuşmaları toplamda 1.5 yıldır sürüyor ...adam yeni ciddiyetine varmış ee dedim şimdi senin kabullenme sürecini bekliycem diyorum iyi olcak her şey diyor şiirden gülüyorum artık o nafaka verecektir malum mahkeme 300 400 veriyorum yaklaşık biz anlastigimizda 2000 2500 civarı verecekti sözde ...şuan ne yapmam gerektiğinde cidden bilmiyorum hele kızımın velayeti maddi durumdan dolayi bana verilemez tedirginliği yaşıyorum.

Ben de boşanma kararı verdiğimde dava açmadan önce bana "dava nerden açılıyor ben sana tarif edeyim ,anlaşmalı bosanalim uzamasın, dava açmak için paran yoksa eğer para yollim) ! Gibi cümleler kurdu . Davayı actigimi görünce de surundurucem seni ben karımı seviyorum diyecem dedi . Der yani . He düzelir mi ? Sanmam! Ama istisnadır belki bilemem de
boşandı mi peki ? Bu adam tamam davayı aç dedi... ertesi gün u dönüşü mahkemede karımı seviyorum derim dedi ya sabır ağzının ortasına carpacagim.

Eski konularınıza da göz gezdirdim...

Nasıl fedakar bir eş,bir anne olduğunuzu gördüm...
Kızınız için,bu işi çirkinleşmeden bitirmek istiyor olmanızı çoook takdir ediyorum...

Umarım kurtulursunuz en yakın zamanda...
Hakettiğiniz hayatı yaşarsınız...
:KK15:

Eski konularınıza da göz gezdirdim...

Nasıl fedakar bir eş,bir anne olduğunuzu gördüm...
Kızınız için,bu işi çirkinleşmeden bitirmek istiyor olmanızı çoook takdir ediyorum...

Umarım kurtulursunuz en yakın zamanda...
Hakettiğiniz hayatı yaşarsınız...
:KK15:
çok teşekkür ederim cidden tek amacm bu kırmadan dökmeden bitmesi .. Allah razı olsun.

Açıkçası sizin öküz sizi kolay kolay bırakmaz malesef o dünya iyisi adamlar boşanırken öyle bir çirkef oluyorlar ki...
kararlı iseniz bir yerden başlayın boyle zaman aleyhinize isler. Onun keyfini beklemeyin.
Herşey kafada bitiyor maddi kaynak bulup biraz da kafada net olarak ilişkiyi bitirin öyle adım atın.inş çocuğunuzla güzel bir hayatınız olur eninde sonunda diyorum

Açıkçası sizin öküz sizi kolay kolay bırakmaz malesef o dünya iyisi adamlar boşanırken öyle bir çirkef oluyorlar ki...
kararlı iseniz bir yerden başlayın boyle zaman aleyhinize isler. Onun keyfini beklemeyin.
Herşey kafada bitiyor maddi kaynak bulup biraz da kafada net olarak ilişkiyi bitirin öyle adım atın.inş çocuğunuzla güzel bir hayatınız olur eninde sonunda diyorum
inşallah güzel olur canım çok teşekkür ederim. Dünya iyisi değil ki odunluk masterını evlilikle tamamladı şimdi diplomasını vericem kabul etmiyor.

Odun olmasa zamanında anlayıp çözüm üretirdi tüm duygular bittikten sonra çabalar nafile malesef.
Kabul etmesini bekleme. Tek bildiğim birsey varsa erkeklerin çoğu net değil ve kendilerini bazı konularda garanti altına almadan eskisini bırakmıyorlar. Sen kendini ve çocuğunu düşün.
Bırak başkasında tamamlasın masterini

Zorla güzellik mi olurmuş:işsiz:
Siz kızınız için iyi bitmesini istiyorsunuz net.
Düzenim bozulmasın diye diretiyor olabilir. Önünde sonunda anlayacaktır diye düşünüyorum. Siz bu süreçte kendinizi yıpratmayın lütfen kızınızla vakit geçirin kendinizle ilgilenin. En kısa sürede istediğiniz gibi çözülür bu durum inşallah.

Siz güzellikle olsun,yavaş ama rızası ile olsun ki söz verdiği nafakayi versin diye bu şekilde yıllardır bekliyorsunuz ama o iş öyle olmayacak size söyleyeyim.Bu süreçte sizi suçlu gösterecek ve delillendirilebilir her türlü konuşma ve davranıştan sakının.Anlasmali olarak bosanamayacak gibisiniz.Cekismelide de herkes gardını alıp savaş boyasını sürecek ...buna hazır mısınız?

Bunaldım boğuluyorum arkadaşlar.
Bu adam ayrılmak istemiyor beni seviyorMuş lanet olsun senin sevgine. ...
11 yıllık evlilik tek başına evlilik yürüttüm artık mücadele etmekten yoruldum ..ona hep söylediğim sorunların üzerini kapatmayalim çözelim ..bu durum en başından böyleydi bu adam değişmedi yani.

Bu 11 yılda ne sevgi ne şefkat ne cinsellik ne de agladigimda biraz omuzum oldu sorumsuzlugu da cabasi...daha bir sürü sorunumuz var ...yapayalnizdım resmen ve yaklaşık 1.5 yıl önce boşanmak istediğimi söyledim bu düşüncemi 5 yıl öncede dile getirmistim sonra vazgecmistim ancak şimdi vazgecemem tahammulum kalmadı.

Yaklaşık 10 gün ben okul bitince anlaşmalı davayı açacağımı söyledim tamam dedi nafaka istediğin tutarda yaz dedi vs...şimdi ben asla senle boşanmak istemiyorum seviyorum diyor ben sevmiyorum dedigimde düzelecek her şey diyor....

Psikolojik anlamda iyi değilim cidden hiç bir yere sigamiyorum inanin ona da anlattım tamam ama daha kötü olursun seni birakamam diyor ...

Bir yer var denizi olan orada yazın kalacağım dedim tamam dedi eğer orada gözlerimin içi gülmeye baslarsa sen bana sensizligin ne kadar iyi geleceğini gör ve kabul et dedim boşanmayi tamam ama geçici o gözlerinin içinin gülmesi kolay değil dedi ..Terapiste gidecegimi ve seninle ne kadar hayatın çekilmez olduğunu anlatacagim sonra sen ondan dinle madem beni anlamiyorsun o anlatsin diye tamam diyor ancak direniyor ..

Ben ne yapiyim daha arkadaşlar bir çözüm istiyorum nerden bulaştım ben bu adama...tamam daha sakin artık elestirmiyor daha ılımlı ancak bunları daha önce yapacaktı çok geç kaldı içim bomboş.
Muhattap olmayın. Davanızı açın. O istediği kadar seviyorum desin, siz boşanmak istedikten sonra hakim boşar sıkıntı yok. Illa ikna etmeniz gerekmiyor yani.

Taraflardan biri kalkıp ben seviyorum boşanmak istemiyorum derse işler sarpa sarıyor 10senedir boşanmaya calışan arkadasım var ordan biliyorum. Bence sizde bu konuda ciddi değilsiniz evde bir buçuk senedir yabancı gibi yaşıyorsunuz ama adam bu konudan rahatsız değil ben olsam rahatsız olurum evin içindeki bu gerginlik te çocuğa yansır anlaşamadığınız nokta nedir. Yani çocuksuz bir tatile gitseniz herseyı geride bıraksanız belli düzelir sanki siz düzelsin istiyorsunuz yaptıklarının yada yapmadıklarının farkına varsın istiyorsunuz

Back
X