Erkekleri anlamadıgım kadar bazı bayanlarıda anlamıyorum yeri zaman ! bu ikinci diyorsun ,üstelik senden üç kuruşunu dahi kıskandıgı ama kadınlarla iletişim kurmak için sitelere paralı uye oldugunu ıddıa edıyorsun! daha neyı beklıyorsun boşanak için 3.nerede yakalıyacaksn acaba? çocukların babasız kalmasını ıstemıyorsun ama kendinin madur adatılan bır kadın olmasını nasıl ıcıne sındırıyorsun merak ettım.Eşini yalanla dolanla aldatan bır ınsan cocuklarına nasıl merhamet sevgı gosterırki sonucta o cocukları dunyaya getrmeye vesıle olansın.sana saygısı yoksa emın ol cocuklarına hıc yoktur!ne yazık ki toplumumuz erkeksız babasız yaşanmaz dusuncesını beynimize kazımış !
Bekara karı boşamak kolay demişler.Ortada bebekde var.Ama 2.ye yapmış birde devamıda gelir bunu.Çok zor bir durum ya haklısın galiba.
Anladığım kadarıyla daha önceden yaşadığınız ve inannıp affettiğiniz bir durum söz konusu.
Biz kadınlar maalesef denenmişi tekrar denemekta hep ısrarcı olmuşuzdur.Erkeklerde sinmiş kadına yeniden aynı şeyleri yaşatmaktan hiç utanmazlar.
Bence siz bu defa daha önce yapmadığınız birşeyler yapın.
Bekara karı boşamak kolay demişler.Ortada bebekde var.Ama 2.ye yapmış birde devamıda gelir bunu.Çok zor bir durum ya haklısın galiba.
Allah eşinize akıl ,fikir versin .Adınıza çok üzüldüm .Eğer boşanacaksanız tüm konuşmaları kaydetmeni öneniririm .Boşanmayı düşünmüyorsanız da yapacak bir şey yok :/ o deği de konu başlığı ve konu içeriği çok alakasız olmuş .
"Lanet olsun sana kocacım " diye sitem mi edilir yahu
o zaman kimse kimseye alıntı yapmasın cevap vermesin herkesin ne sıkıntıları vardır kimbilirbu yorumu BEKLENEN_BEBEK nickli arkadaşa yapmışsın..
neden durumunu bilip bilmeden karşındakine karşıt yorum yapıyorsun?
bu arkadaşımız evli ve yakın zamanda bebeğini kaybetmiş, burda konuları var az çok bu bölümü okuyanlar bilir.
bu yorumunla onu kırabileceğin aklına gelemezdi belki ama kırdın, yorum yaparken biraz ölçüp tart lütfen karşındakinin hassasiyetleri olabilir üzülebilir farklı algılayabilir
burda kimseyi gereksiz yere üzmeyelim
bu yorumu BEKLENEN_BEBEK nickli arkadaşa yapmışsın..
neden durumunu bilip bilmeden karşındakine karşıt yorum yapıyorsun?
bu arkadaşımız evli ve yakın zamanda bebeğini kaybetmiş, burda konuları var az çok bu bölümü okuyanlar bilir.
bu yorumunla onu kırabileceğin aklına gelemezdi belki ama kırdın, yorum yaparken biraz ölçüp tart lütfen karşındakinin hassasiyetleri olabilir üzülebilir farklı algılayabilir
burda kimseyi gereksiz yere üzmeyelim
o zaman kimse kimseye alıntı yapmasın cevap vermesin herkesin ne sıkıntıları vardır kimbilir
bekara karı boşamak kolay lafı başına gelmeyenin empati kurması zordur anlamında söylenmiş bi laftır neleri nelere bağlıyosunuz pes dedim
bak güzel kardeşim, kardeşim diyorum çünkü muhtemelen benden gençsin. gidecek yerin yoksa, sahip çıkan ailen yoksa, işin gücün maddi anlamda dayanağın yoksa topik sahibinin yazdığı gibi imkansızlıklardan ötürü yutmak zorunda kalabilrsin. başına böyle bişey gelmemiş olan insan açısından, boşansana ne bekliyosun hede hödö demek de kolay olabilir. bu duruma biz türkçede bekara katı boşamak diyoruz ki bunun ne senin maalesef kaybettiğin bebeğinle alakası var ne de evli barklı olmanla.benım konu sahıbıne kastım erkeksızde babasızda yasarsındı ve sımdı ne alaka bekara karı bosamak kolay empatı yapmam ıcın basımamı gelmesı lazım?
benım konu sahıbıne kastım erkeksızde babasızda yasarsındı ve sımdı ne alaka bekara karı bosamak kolay empatı yapmam ıcın basımamı gelmesı lazım?
bak güzel kardeşim, kardeşim diyorum çünkü muhtemelen benden gençsin. gidecek yerin yoksa, sahip çıkan ailen yoksa, işin gücün maddi anlamda dayanağın yoksa topik sahibinin yazdığı gibi imkansızlıklardan ötürü yutmak zorunda kalabilrsin. başına böyle bişey gelmemiş olan insan açısından, boşansana ne bekliyosun hede hödö demek de kolay olabilir. bu duruma biz türkçede bekara katı boşamak diyoruz ki bunun ne senin maalesef kaybettiğin bebeğinle alakası var ne de evli barklı olmanla.
senin hayatınla ilgili ben bi yorum yapmadım zaten bana ne ayrıca ???? müdahele falan ne alaka ???desene o zaman boyle durumlada otur sıneye cek yerıne bazı forum arkadaslarımızla ortak kararımız bosan dıyoruz demekkı bız yutamıyoruz.bızden fıkır ıstıyor hee sen bu adamı sen çek yaptıklarınıda yut sonucta cocuklarının babasımı dememızi beklıyor ki zaten su an yutuyor bu adamın rezıllıklerını!zaten benım hayatım kımsey alakadar etmez! edıcek oldugu zamanda konumu acarım fıkrımı alırım ,mudahaleye gerek yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?