Lanet olsun sana kocacım

ouyunca aklıma ev arkadaşım geldi.onun da sevgilisi bahsettiğiniz sitelere takılıyormuş.arkadaşım da üye oldu aradı,buldu onu ve muhabete başladılar.bir süre sonra bizim eleman başladı kameradan görüşelim muhabbetlerine.bizimki oyaladı bir süre sonra kabul etti.adam açar açmaz camı bizimki el salladı kalakaldı önce sonra panikle kapattı ve hemen aradı sonra aklı sıra kendini aklamaya çalıştı felan ama maymun gözünü açtı çoktan.bence de bildiğinizi söyleyin hatta direk gösterin bulduğunuz kanıtları.yüzünün alacağı şekli az çok tahmin ediyorum.

Erkekleri anlamadıgım kadar bazı bayanlarıda anlamıyorum yeri zaman ! bu ikinci diyorsun ,üstelik senden üç kuruşunu dahi kıskandıgı ama kadınlarla iletişim kurmak için sitelere paralı uye oldugunu ıddıa edıyorsun! daha neyı beklıyorsun boşanak için 3.nerede yakalıyacaksn acaba? çocukların babasız kalmasını ıstemıyorsun ama kendinin madur adatılan bır kadın olmasını nasıl ıcıne sındırıyorsun merak ettım.Eşini yalanla dolanla aldatan bır ınsan cocuklarına nasıl merhamet sevgı gosterırki sonucta o cocukları dunyaya getrmeye vesıle olansın.sana saygısı yoksa emın ol cocuklarına hıc yoktur!ne yazık ki toplumumuz erkeksız babasız yaşanmaz dusuncesını beynimize kazımış !

Bekara karı boşamak kolay demişler.Ortada bebekde var.Ama 2.ye yapmış birde devamıda gelir bunu.Çok zor bir durum ya haklısın galiba.

Bekara karı boşamak kolay demişler.Ortada bebekde var.Ama 2.ye yapmış birde devamıda gelir bunu.Çok zor bir durum ya haklısın galiba.

cocuklar tek bu bayanın mı hayır !soke soke alır nafakasını ısterse.Birazda bızde var cocuklarım var bahanesının arkasına saklanmak. yahu 2.ye yakalamış 3.yumu beklıyorsun ?sana saygı sevgı duymayan bırı couklarına nasıl saygı duysun?

inanmak değil de krgınlıktan ve çaresizliken kaynaklı bir yutuş... bebeğim babasız ne yapar sorusu yumru gibi tıkanıyor boğazıma[/QUOTE]

Eşinden ve çocuğundan kesip,nette paralı işler çeviren,2.kez bunu yapan bi adam,ne olur çocuğunuza babalıkta yapmasın ya..
Öyle bir adamın içinde,ne kadar vicdan,merhamet olabilir ki,karısından esirgediğini çocuğuna versin..

Tekrarlayan hatalı affederken iyi düşünün.

Son düzenleme:
normalde bildiğim kadarıyla o tür sitelerde başkalarıyla mesajlaşabilmek için paralı üyelik gerekiyor ve erkekler oraya paralı üye olsunlar diye sahte hesaplardan onlara mesaj geliyor sanki daha önce konuşmuşlar gibi. öptüm, beni aramadın, son gördüğümde çok iyiydin şimdi nasılsın diye? bunun amacı erkekleri tongaya düşürüp paralı üyelik aldırmak.. karşı tarafın mesajlarını görmüşsünüzdür asıl önemli olan eşinizin mesajlarını gördünüz mü? yani paralı üyelik aldığı kesin mi? tabii ki böyle bir siteye üye olmuş olması bile çok büyük bir hata, affedilir bir şey değil ama bence önce bundan emin olun ondan sonra eşinize hesap sorun cevap yazmadığı halde yazmış gibi mesajlar gelebilir.. tüm cevapları okumadım o yüzden bunları yazıyorum

Seviyorsun ve okadar kırılmışsın ki başlıkta bile 'kocacığım' demişsin ..

O kadar iğreniyorum ki bunu yapan erkeklerden.

O yazıştıklarını sok gözüne onun ve tek kelime etme.

Buna ona tokat gibi diyeceğim o bile az kalır hayatının yumruğu gelicek senin susman..

Lütfen sadece göster yüzüne bak ve git de..

Bunun hiiçç biiiiiiiirrr açıklaması bir anlamı olamaz!

Afedilemez yahu!!..

Pardon pardon bu 2.cimi oldu

Sana ilk 'ini yaptı sineye çektin 2.de geldi..

çocuğun var diyemi.. Nedir bu nedir yahu...................

Bende 5kuruşun hesabını yapıcak gdip para verip elin sürpüntüleriyle konuşucak haha!!!! Onun hayatını zindan ederim

piskolojisini bozarım!!!...

bu yorumu BEKLENEN_BEBEK nickli arkadaşa yapmışsın..
neden durumunu bilip bilmeden karşındakine karşıt yorum yapıyorsun?
bu arkadaşımız evli ve yakın zamanda bebeğini kaybetmiş, burda konuları var az çok bu bölümü okuyanlar bilir.
bu yorumunla onu kırabileceğin aklına gelemezdi belki ama kırdın, yorum yaparken biraz ölçüp tart lütfen karşındakinin hassasiyetleri olabilir üzülebilir farklı algılayabilir
burda kimseyi gereksiz yere üzmeyelim

Son düzenleyen: Moderatör:

ben başlığı beğendim. güzel bi ironi var.

o zaman kimse kimseye alıntı yapmasın cevap vermesin herkesin ne sıkıntıları vardır kimbilir
bekara karı boşamak kolay lafı başına gelmeyenin empati kurması zordur anlamında söylenmiş bi laftır neleri nelere bağlıyosunuz pes dedim

arkadasa sordum ama cevap gelmedı .yorum atıp gıdıyorlar . evet ben anne degilım daha belkı bılmıyorum babasız evlat nasıl büyür ama bır nevı bende annemsız ve babamsız bır hayatta buyudum manevıyat yonunden onlardan eksıktım.ama ben bır babanın bır anneye helede kendı evlatlarının annesını aldatan bır babanın cocukarınada saygı duymaz demiştım.arkadas nasıl anlamıssa artık?bekara karı bosamak kolay demıs.benım annemde bıze karsıt babamı tercıh ettı bızı yıprattı evden kacırdı ki ben babamsız yasamayı yeglerdım.bır kadın erkeksızde babasızda yasar bunu ogrendım bu hayatta.hıcbır anne veya kadın gururunu sıneye cekıp katlanmaz.yorum yaparken dıkkatlı olmak lazım cnm işte. hersey anneyım ben bılırımle olmuyor dogurmak anne olmak ayrı o evladı benımsemek cok ayrı cnm. tesekkur ederım arkadasım ilgın ıcın

bak alıntı yaptın sen de beni üzdün

benım konu sahıbıne kastım erkeksızde babasızda yasarsındı ve sımdı ne alaka bekara karı bosamak kolay empatı yapmam ıcın basımamı gelmesı lazım?

benım konu sahıbıne kastım erkeksızde babasızda yasarsındı ve sımdı ne alaka bekara karı bosamak kolay empatı yapmam ıcın basımamı gelmesı lazım?
bak güzel kardeşim, kardeşim diyorum çünkü muhtemelen benden gençsin. gidecek yerin yoksa, sahip çıkan ailen yoksa, işin gücün maddi anlamda dayanağın yoksa topik sahibinin yazdığı gibi imkansızlıklardan ötürü yutmak zorunda kalabilrsin. başına böyle bişey gelmemiş olan insan açısından, boşansana ne bekliyosun hede hödö demek de kolay olabilir. bu duruma biz türkçede bekara katı boşamak diyoruz ki bunun ne senin maalesef kaybettiğin bebeğinle alakası var ne de evli barklı olmanla.

şu interneti doğru kullanmayı bilemeyen insanların haziin sonu... internet çıktı çıkalı aldatmalarda boşanmalarda arttı,Rabbim kimseyi şeytana uydurmasın hepimiz net kullanıyoruz,ama içinde Allah korkusu bulunmayan vicdan muhasebesi yapamayan insanlar çok maalesef.. ne diyeyim Arkadaşım Allahım sana sabır versineşinede akıl versin ıslah eylesin..çok duyduğumuz vakalar bunlar artık şaşıramıyoruzdaaevimize yanlışlıkla şeytan sokuyoruz haberimiz yok RABBİM ŞAŞIRTMASIN....

konuyla alakasız olacak ama sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş.. onu o şekilde yazmamış anladığım kadarıyla, "bizler için böyle yorum yapmak kolay ama, ilki de değilmiş, siz haklısınız galiba" demiş.. yani özellikle sizi kastederek yazdığı bir yorum olarak anlamadım, kendisini de katmış içine.. bizler yaşamadık bilemeyiz anlamında..

desene o zaman boyle durumlada otur sıneye cek yerıne bazı forum arkadaslarımızla ortak kararımız bosan dıyoruz demekkı bız yutamıyoruz.bızden fıkır ıstıyor hee sen bu adamı sen çek yaptıklarınıda yut sonucta cocuklarının babasımı dememızi beklıyor ki zaten su an yutuyor bu adamın rezıllıklerını!zaten benım hayatım kımsey alakadar etmez! edıcek oldugu zamanda konumu acarım fıkrımı alırım ,mudahaleye gerek yok yani

senin hayatınla ilgili ben bi yorum yapmadım zaten bana ne ayrıca ???? müdahele falan ne alaka ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…