konuyla alakasız olacak ama sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş.. onu o şekilde yazmamış anladığım kadarıyla, "bizler için böyle yorum yapmak kolay ama, ilki de değilmiş, siz haklısınız galiba" demiş.. yani özellikle sizi kastederek yazdığı bir yorum olarak anlamadım, kendisini de katmış içine.. bizler yaşamadık bilemeyiz anlamında..
zaten arkadasada bunu sordum ama daha acık atasozlerıyle bunu anlatabılırdı .takılmadım zaten tkıntılı bırı dgılımdır .kotu nıyetle yazıgını dusunmüş olsaydım ustune duserdım sorun yok .konu sahıbıne gelırsek ben bır annenın bunları yasamasına katlanamıyorum ıcım yanıyor cunku gururu ayaklar altına serılıyor.ne dıyebılrdım ki otur cekmı demek gerekir maddı manevı destegı yoksa
şifresini ve kullanıcı adını bekar bir arkadaşına vermiş aslında yazışan oymuş. çok komik değil mi ? çıktıları yüzüne fırlattım defolup gitti bakalım allah sonumuz hayretsin
O halde konusahibine gaz vermek yerine kötü içerik yapacaksın akandenizcim.
Herkes kendi kadar yorum yapar, kimse coolluk ajanlık iddiasında değil.
ne gaz vermesi...
her konuda yaptığınız şeyleri bu konuda söyledim sadece...
gaz verecek olsam diğerlerindede yapardım..
senin ki kötü içeriklik bişey değil çaktırmadan laf sokup,aşağılıyosun hemde böyle bi konuda...
herkes saçmalıyo,herkesin konusu gereksiz bi senin konuların konu bi senin fikirlerin muhteşem gibi yorum yapıyosun konulara...
sende konular açtın kimse sana bu şekilde yaklaştımı..
konunun içeriğine göre değilde konunun sahibine göre yorum yapan insanlar var işte onların alkışlarıyla bu kadar rahat yazıyosun..
neyse ben zaten gözden gözden çıkardım onu kocacım bir kinayeydi.. yazdığı şeylere inanan bi dolu kız var yazık bekarım çocuksuzum aylık gelirim 10000 felan yazmış.. çok üzgünüm çok kızgınım çok kırgınım bu ikinci kez oluyor çocuklarının üstüne yemin etmişti.. neyse neden affettiğimi de çocuğu olmayan anlayamaz bir kere olursa hep olur bilmem ne diye yorum yapmayın dua edin başınıza gelmesin kınamayın sakın
Ben mi aşağılıyorum? Kime hakaretimi gördün bugüne kadar? Kime ters bişi söyledim? İlla sizin gibi cicimli yorum yapmak zorunda mıyım? Sizin kalıplarınıza girmek zorunda mıyım?
Benim mi konularım ve dertlerim mükemmel?
Kime ne zaman laf sokmuşum ben yahu absürt konular dışında?
Ben kimsenin alkışlarıyla yaşamıyorum. Kimsenin alkışına da ihtiyacım yok.
Neyse bu yazdıkların ağır oldu biraz, bunca zamandır tanıyamamışız birbirimizi.
Yorumlarımı beğenmeyen kötü içerik yapar, içindekileri uluorta kusmaz böyle. Lafın nereye gideceğini de bilir.
Sabah sabah sinirlerimi bozdun. İnsanı yaşamaktan soğutursunuz.
hakaretini fln görmedim çaktırmadan laf sokma var sende bi üstten bakma durumu...
canımlı cicimli asla olmak zorunda değilsin...
senin konuların mükemmel değil keşke hiç derdin olmasa herşey harika olsa hayatında...
durum kötü içeriklik değil sürekli tekrarlanıyor olması artık dikkat çekmeye başladı..
bunu tek ben düşünmüyorum gördüğüm kadarıyla benimle aynı fikirde olan insanlar var...
yazdıklarım içinde gideceği yeri bilmediğim tek bi kelime bile yok...
şifresini ve kullanıcı adını bekar bir arkadaşına vermiş aslında yazışan oymuş. çok komik değil mi ? çıktıları yüzüne fırlattım defolup gitti bakalım allah sonumuz hayretsin
Seviyorsun ve okadar kırılmışsın ki başlıkta bile 'kocacığım' demişsin ..
Beni ne kadar üzdüğünü bilsen insan bunları söylemezdin. Kastım buydu.
Asla ama asla kimseye tepeden bakmam. Bakamam. Babamın meshur sözü gelir aklıma; büyüklenme padişahım senden büyük Allah var.
Tarzım değişik olabilir, seninle aynı fikirde olan insanlar olabilir ama bu benim birilerini aşağıladığımı kanıtlamaz.
Neyse konuyu yeterince işgal ettim.
Hoşçakal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?