Konu sahibesi bosanmak istemiyorsan pisman edebilirsin.
Bir arkadasim vardi 3 cocuklu. Kocasinin bir sevgilisi oldugunu anladi ve hesap sordu. Koca
inkar etti tabi.
Kadin "seni bosamam, rahatlik sana haram" dedi.
Yataklari ayirdi, yemek verirken zikkim ye dedi, her
firsatta adama hayati zehir etti.
Adam bosanamiyor da, lanet ediyor yasadigi hayata.
bunu yaparken kendısıde zarar göruyor bırıne surekli hakaret etmek nekadar hak ederse etsın bıyerden sonra kendısııde tüketir insanın
bunu yaparken kendısıde zarar göruyor bırıne surekli hakaret etmek nekadar hak ederse etsın bıyerden sonra kendısııde tüketir insanın
Şu anda s.... alem denen sitede kocamın yediği herzeleri okuyorum. gözlerimde yaşlar ellerimde bir titreme ve arkamda uyuyan bebeğimle... ne yapmalıyım ne yaparım bilmiyorum.. Arkdaşlarımla çıkıyorum dediği anlarla burada yalan dolanla kandırdığı kadınlarla buluşuyor sanırım. Bana gelince 3 kuruşun hesabını yapan adam bi ton para verip paralı üye olmuş bide.. ALLAHIM yardı et bana..
Evet iyice surundursun ama bosanmaya niyeti yoksa hic bulasmasin. Kocasiyla konustuklari belki kendisini cok yaralayabilir.
Bir sıra ben de kocama böyle birsey yapmıştım K....age diye bir yerde strateji oyunu oynuyordu. Ben de oyuna girdim 1 ay oyunu oynadım ki çakmasın diye sonra çakma bir resim buldum ekledim ve onunla konuştum belgeledim çünkü bu adamla hayat geçmez gerekli imkanları sağlayınca ve sorunlarımı çözünce icabına bakacağım. sağlık sorunlarım ve eş sorunum bir birine girmiş durumda allahından bulsunlar Eki Görüntüle 661836
Bir sıra ben de kocama böyle birsey yapmıştım K....age diye bir yerde strateji oyunu oynuyordu. Ben de oyuna girdim 1 ay oyunu oynadım ki çakmasın diye sonra çakma bir resim buldum ekledim ve onunla konuştum belgeledim çünkü bu adamla hayat geçmez gerekli imkanları sağlayınca ve sorunlarımı çözünce icabına bakacağım. sağlık sorunlarım ve eş sorunum bir birine girmiş durumda allahından bulsunlar Eki Görüntüle 661836
Tek telefon vardı evde kızlara verse numarayı bana yakalanacak çünkü msn falan istemiş 5 adet belge var elimde sonraki konuşmaları eklemedim bile...Telefonu yokmuşmuş. Gerizekalılar, gül gibi karıları dururken yedikleri naneye bak!
bu koca nasıl ınsanın gozunde duser yerle bır olur boyle ya :SSSSS
:26:
Şu anda s.... alem denen sitede kocamın yediği herzeleri okuyorum. gözlerimde yaşlar ellerimde bir titreme ve arkamda uyuyan bebeğimle... ne yapmalıyım ne yaparım bilmiyorum.. Arkdaşlarımla çıkıyorum dediği anlarla burada yalan dolanla kandırdığı kadınlarla buluşuyor sanırım. Bana gelince 3 kuruşun hesabını yapan adam bi ton para verip paralı üye olmuş bide.. ALLAHIM yardı et bana..
adam ölçüde çlçüdıye tutturmuş nekadar iğrenç aslında yanı gerçekten tıksındrıcı eşinizden ayrımısınız hala bırlıktemısınız
Tek telefon vardı evde kızlara verse numarayı bana yakalanacak çünkü msn falan istemiş 5 adet belge var elimde sonraki konuşmaları eklemedim bile...
Söz de birlikteyiz ama mecburiyetten. Kendini altın tepsi ile de sunsa boş artık. Koca falan gözüm de yok onurumu yeterince kırdı mantıken tamamen bitti ben de.
Bu tarz erkekler baska bir kadin bulmadan kolay kolay bosanmazlar. Muhtemelen en kolayi internette arayis icine girerler. Neden internet? hem kadin sayisi, hem gizliligi, hem begenmedigiyle gorusmeme vs vs. Benim kocam yapmaz havalarinda olmasin kimse. Gozunuzu dort acin da, bu aptal erkeklerin sizi aptal yerine koymasina izin vermeyin.
çok haklısın affedılır gııb değil ama neden hala bırlıktesın sözdede olsa
böyle bır eşle evli kalıp kendını ccezalandırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?