- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Muge yanlış anlama ama mail attim daha atmam muhatap olmam derken telefonda konustun artik asla derken görüştün. Bu is iyice b.ka sariyor farkinda misin?Biliyorum
Ama görüştüm gitti
Görüşmek doğruymuş gibi geldi. Bilmiyorum. Şuan pişman değilim. İyiki görüşmüşüm diyorum. İleride ne olur bilmiyorum. İlerisini de o zaman düşünürüm artık :/
Muge ilk karislasmada nasil selamlastiniz tokatlami karsiladin herifi
Bosver iyi yapmassin.icinde yasiyordun bize yaziyordun o bilmiyordu iyi yapmiassin.
En merka ettigimiz seyde mutlumu unuttumu idi onun cevabini biliyiruz artik
Muge yanlış anlama ama mail attim daha atmam muhatap olmam derken telefonda konustun artik asla derken görüştün. Bu is iyice b.ka sariyor farkinda misin?
Sasirmadim gorusmenize boyle olacagi belliydi zaten.. Iyice karmakarisik oldu bu durum . Suanki duygun ne muge ne hissediyorsun?
Mugeeeee ben sok...
Gunlerdir siteye girmiyordum, aklima dustun acaba mugis napti diye bakim dedim. Sen napmissin kuzum yaaa.
Bosver kimseyi de takma bik bik naptin da bilmem ne de diye sayip dokenleri falan yani...
Sen ne istedin ne hissettin o onemli. Sana iyi geldi mi geldi, bitti yani
Ohh iyi ki de yapmissin, rahatladin en azindan icinde bitirdin. Bitirdin di mi
Ooohhh
Aman çok karıştı, aman çok kötü oldu, şimdi ne yapacaksın, durum çok kötü...
Bunları söyleyenleri hiç umursama bile. Umursamıyorsun da eminim.
Ne kadar rahatladığın belliÇok sevindim içini döktüğüne
Bunlari mailde döküldükten sonra da söylemiştin Müge. Artık kesinlikle sana ulasmasini engelle. Cunku ne oluyosa onun istedigi seye geliyorsun. Insallah bu bulusma canını sıkmaz pisman olmazsinBilmiyorum kendimi artık çok iyi hissediyorum. Sanki böyle şeyler yaşamadım. Sıfırlandım sanki. içimdekileri dökünce bir rahatladım.
Herkese tavsiyem, edecegınız kavgayı da vaktınde edın. Bir şey kalmasın içinizde.
Ohh be sen rahatladın biz rahatladık vallaSagol bebegım. Aynen ya rahatladım ve takmıyorum. Kım ne dusunurse dusunsun. Aman.
Ohh be sen rahatladın biz rahatladık valla
Canım ya kıyamam.Hiç kimseyi kafana takma.Hak etmediğin halde fazlasıyla acı çektin.Hiç mutlu değil. Gördüm gözlerimle.
O ilk beni görünce bir gülümsedi bende tokatladım salagı :) Sarılcam fılan zannedıyodu galiba ahaha :)
Baya rahatladım. Bayaaa. Çok şükür ya. valla.
Sen çok fenasınnn. Bu tokatta var bi keramet haaa. Bnmde bi osmanlı tokatı sallamışlığım vardırKimseye söylemedim tabi, hala kimsenin haberi yok. Söylemeyi düşünmüyorum. Ben bilmiyorum onu görmek istedim. İnanamıyodum çünkü bana bunları yaşatan adamın o olduguna. Hepte yazıyordum ya sankı o degılde baskası gıbı gelıyor dıye. Ya bir görmek istedim. Yuzyuze de benı aynı sekılde suclayacak mı? yuzume de utanmadan bakacak mı?
Bulustuk. Ben cok kotu olacagımı dusunuyordum gorunce hemen, olmadım. Aksıne gayet ıyıydım. Karsı karsıya gelınce ben bı tokat attım. Icımde kalmıstı. Ben tokat atınca o basladı aglamaya. Sonra bende basladım tabı. Bir sure aglastık. Sonra ne hıssedıyorsam ne dusunuyorsam ne hıssettıysem ne uzulduysem soyledım.O her zamanki gibi sustu sustu dınledı. Bana yazarken benı suclarken ne dusunuyorsun dedım. Ben miyim yani. yok dedi ben yediğim boktan kurtulamıyorum kafayı yıyecek gıbı oluyorum. Baya konuştum,ben konuştum zaten hep. Hiç bana sevgılın su bu muhabbetı yapmadı.Ayrılırken dedım hakkım helal degıl, yaptıklarının sıkıntısını daha çok cekıceksın.
Öyle ayrıldık.Ruyalarımda hep böyle hesap sorardım. Artık sormam herhalde :)
Sanirim onu mutsuz gormek seni mutlu etti ve rahatlatti
Bi umut dogdugu icin olabilirmi. Umuttan kastim o mutsuz senin kiymetini bilmedigini soyledi pisman vs
Cunki bu bi gorusmede sorularina cevap olmus gibi degil. Bana boyle gelmis olabilir. Insallah hep mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?