Müge bu adam seni tekrar arayacak bak gör. Aman diyim uzak tut kendini.
Müge o ne anlattı ondan haber ver hayatım ne diyor öküz azcık ayrıntı :)bende ne olsun 3 çocuk la seni merak etmek hiç kolay olmadı
Yok yok aramaz.Zaten teyzem arayınca o kendınce veda maili atmıştı.Ben ona ayrılırken alyansını gösterdim. Sen busun artık dedim. Bana kıyamet kopsa ulasma artık dedim. Bu görüşmeyi kendim için istedim, gözlerine bakıp yedıgın b.kun ıkı dunyayada da yakanı bırakmayacagını bıl dıye dedım. Benı arayacagına bi natasha arasın tatyana arasın daha mantıklı :))
Valla bu adamda bu hazımsızlık varken bana arar gibi geliyor. Ama sırf egosunu kurtarmak için tabii. Sen yine düşünme, ihtimal verme ama öyle birşey olursa da cevap verme bence
bosat kiz seytanin bol olsunDevamı gelse nolucak :)
Boşatırım onu napalım aşık olursam artık ahaha
bosat kiz seytanin bol olsun
ayy onlari mi takiyorsun bak ben takmazdimahahah sebatiyeee kızzz :)))
Ben onu boşatsam bırda beni kötü kadın ilan etcekler var sen ne diyon :))
Eski kocama. Aynı şeyleri yaşadık beybisi. Bnmki komsumla kaçtı orası farklı. Ama ne çakmıştım varya. İçimden böyle bişeyler kopmuştu. Boylu boyuca uzatmıştım onu
Ha ha ha zamanı gelince anlatırım bendeAmaann burada en az mügenin yaşadıkları kadar ilgi çekici bi konu daha var
bosat kiz seytanin bol olsun
mugeye guveniyorumabla yaaa çok fenasın :)))
aslında bir şeyler yapmalıda müge yapmaz, Allahından bulsun pis herif
hem pastam dursun, hem karnım doysun diyor.
keske tum erkekler arafta kalsa bir muddetMuge sen bu heriften nafaka bile almadin..
Sen sag ben selamet o kariya teslim ettin.
Bu herif durmayacak arayacak.
Kafasini karistirirdim ben olsam kalsin it arafta :/
Diger kariya araba almalar japonyalar...
Adaletin bumu dunya neyse allahtan bulsun belasini
keske tum erkekler arafta kalsa bir muddet
Muge sen bu heriften nafaka bile almadin..
Sen sag ben selamet o kariya teslim ettin.
Bu herif durmayacak arayacak.
Kafasini karistirirdim ben olsam kalsin it arafta :/
Diger kariya araba almalar japonyalar...
Adaletin bumu dunya neyse allahtan bulsun belasini
Müge niye nafaka almadın? Ben olsam çatır çatır alır kursağımdan geçmesini istemiyorsam bile kedi köpek maması alıp barınaklara bağışlardım. Onun cebinden çıksın da.
mugeye guveniyorum
Çünkü yeterki bir daha asla yüzyüze gelmek görüşmek zorunda kalmayayım düşüncesi vardı o dönem :) Apar topar boşandık oo görsen. Salagım.net :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?