Canım ya kıyamam.Hiç kimseyi kafana takma.Hak etmediğin halde fazlasıyla acı çektin.
Görüşerek kendi kendine söyleğin sözleri o densizin yüzene söyleyip iyi yaptın.Bundan sonra hep mutlu ol
kadınların ahını alan erkeklerin mutlu olmadıklarını düşünüyorum, ve bunu gördüğüm kişilerde oldu.
Sessiz sessiz okuyodum. Hazir yazmisken soylemeden gecemeyecegimmugehatun umarim sert bi tokat olmustur
Sen çok fenasınnn. Bu tokatta var bi keramet haaa. Bnmde bi osmanlı tokatı sallamışlığım vardır
bende bu rahatlamanin sebebini bir umut hissettiginden kaynakli oldugunu dusunuyorum hakkinda hayirlisi seni anliyorumSanirim onu mutsuz gormek seni mutlu etti ve rahatlatti
Bi umut dogdugu icin olabilirmi. Umuttan kastim o mutsuz senin kiymetini bilmedigini soyledi pisman vs
Cunki bu bi gorusmede sorularina cevap olmus gibi degil. Bana boyle gelmis olabilir. Insallah hep mutlu olursun
Eski kocama. Aynı şeyleri yaşadık beybisi. Bnmki komsumla kaçtı orası farklı. Ama ne çakmıştım varya. İçimden böyle bişeyler kopmuştu. Boylu boyuca uzatmıştım onuNasıl rahatladım ama o tokatla var ya.. off yani
Sen kıme salladın yavrum koş anlat cabuk
Müge o sana ne dedi? Susup oturdu mu sadece?
Gerçekten sadece vedalaşmak için mi gelmek görmek istemiş?
İçinde kalmıştı söylemek istediklerin yüzüne bir bir söylemen iyi olmuş en azından
aklında kalmadı.. Bundan sonra hep iyi insanlarla karşılaşırsın İnşallah..
Vay anasını arkadaş yaaa. Neler olmuş. Yazık adam bi umutla geldi sandıki müge tekrar olalım dicek. Deseydin valla adam tamam derdi boşardı o kadını. Müge kalabalıkmıydı buluştugunuz yer. Tokatı çakınca gören oldumu. Keşke evlenmeseydim dedimi. İçlimi ağladı. Zayıflamışmı. Dedinmi maşallah gitmek istedigim yerlere götürmüşsün resimleriniz 32 dişdi diye dedinmi heeeulan varya bizde orda olcaktıkkiii paralardık onuuu
Eski kocama. Aynı şeyleri yaşadık beybisi. Bnmki komsumla kaçtı orası farklı. Ama ne çakmıştım varya. İçimden böyle bişeyler kopmuştu. Boylu boyuca uzatmıştım onu
bu sahte mutluluk şarkısı burada bitmeyecek gibi geliyor bana.
her aşamada oh çektin, mezdeke oynadın ama eski kocanın her adımına karşılık verdin.
onun senin hakkındaki sözlerini umursaman, o sözü bahane edip görüşmen, o tokat onu içten içe hala önemsediğini gösteriyor.
inşallah devamı gelmez.
Ay kız ben öyle konu açıp laf yazmasını şey edemem. 7 sene olmuş bitmiş bişe. İyikide boşamışım valla. Ama bi ara anlatırımKız nasıll... hiç anlatmadın ya!. aşk ol. dogru ozele koş. Anlatcaksın. çabıkkk
Ya canım neler olmuş iyi yapmışsın içten içe bunu istiyordum sen şimdi olumsuz yazanlar a aldırış keyfini bozma açıkta saçını başını yolaydin iyiydi
Allah razı olsun hayatım.
O bence konuşmaya geldi, af dileyecekti güzel güzel, vicdanını rahatlattı. Benım susacagımı dinleyecegımı sanıyordu galıba. Mal. Susarmıyım. Ben konusup durunca cok konusamadı. Vicdanını rahatlatmasına ızın vermedım dıye dusunuyorum ınsallah oyle yapmısımdır
Ay kız ben öyle konu açıp laf yazmasını şey edemem. 7 sene olmuş bitmiş bişe. İyikide boşamışım valla. Ama bi ara anlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?