- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
bence iyi fikir değil hele ilk hamle için değil son hamle olabilir ancak :)))))))))Bence bekle müge o yine yazacak emin ol.
Bide burdan yazma demek kolay ama sende içini dökmeden iyi olamayacaksın gibi geliyor bir yandan.
Eğer bir gün yazacak olursan sonuna "bana güven veren, beni aşka yeniden inandırmak için çabalayan bir adam var ve ona bir şans verdim. Bu yüzden bu yazıma cevap dahi atma." demeyi ihmal etme. Erkekler bir zamanlar ona çok bağlı olan kadının başkasıyla olmasını hazmedemez çünkü.
İşim düşerse kapinizi çalarımhifa'cım iltifatın için tesekkür ediyorum
İşim düşerse kapinizi çalarım
Adama açık kapı bırakma olayı bana doğru gelmiyor ya :/bence iyi fikir değil hele ilk hamle için değil son hamle olabilir ancak :)))))))))
öyle yapmayacak kafa karıştıracak açık kapı sonucunu o çıkaracak :))))Adama açık kapı bırakma olayı bana doğru gelmiyor ya :/
Hem Müge yapmaz bunu. Onlardan ne farkı kalır ki. Ne malum adamın rol kesmediği? Hadi diyelim ki Müge bu şekilde davrandı, ex derse Müge beni yargılayamazsın bak sende şu an evli bir adamla konuşuyorsun vs. Büyük yıkım olur. Adam herşeyini bırakıp koşmadı ki sadece sıradan bir mail attı. Ben böyle düşünüyorum şahsen :)
Kiz cagirma biraz geyikte yaptik tirsiyorumBenMune nin yorumlarını da çok beğeniyorum.Güzel bir fikir verebilir size ,ne yazıp yazmayacağınız konusunda.
Mune şimdi kesin kavga var diye etiketledim sanar.
bence iyi fikir değil hele ilk hamle için değil son hamle olabilir ancak :)))))))))
birak bı kapısı da var sansın gerızekalı...
mune kesin yazma derBenMune nin yorumlarını da çok beğeniyorum.Güzel bir fikir verebilir size ,ne yazıp yazmayacağınız konusunda.
Mune şimdi kesin kavga var diye etiketledim sanar.
Ben olsam soyle yazardim...
Hic degismemissin benimle evliyken o kadina yazdin,onunla evliyken bana yaziyorsun ama karinla beni karistirma brn evli erkeklerle muhabet etmem...
Bana bu maili neden attin vijdanin mi rahatsiz yoksa bana yasattiklarini baska surette yasarim diyemi korkuyorsun.
Senin karakterin de sadakT yok esin de ahlak yok (2.kadin) elbette yasayacaksin.
Beni rahatsiz etme benimde artik kendime gore bir ozel hayatim,kendime cizdigim bir yol var.
Umarim cocugun erkek olursa annesi gibi kadinlarin agina dusmez,kiz olursa da babasi gibi seref yoksunu erkeklere kanmaz.bu da sana son iyiligim olsun bebegin icin en hayitli duami ettim ..
Hadi simdi defol cirkeflesmis hayatina....
Aha boyle bisey yazsa nasil olar kizceler
araba alma işi ve japonya olayında kadının parmağı var zaten kadın para kazanan kariyerli biri neden kocası alsın arabayı ki bence öyle göstermeye çalışıyorEvet riskli bir yöntem bence de. Müge bağırıp çağırmadı sessizce hayatından çıktı. Üstüne adam hamile bıraktı, evlendi, balayına japonyaya gitti, kadına araba aldı müge hala sessiz. Bu da adamda hazımsızlık yapmış olabilir.M e g g senin mesajın üzerine yazdım alıntı yapmayı unutmuşum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?