- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
Yeni eşi yazmış olabilirYazmak istemiyordum aslında maili ama yazmasamda bir şey anlaşılmıyor. Yazmışki "Ben evlendim müge, çocuğum bile olacak. Sana çok haksızlık yaptım. Olmasaydı sonumuz böyle" yazmış. Vicdan azabımı bu? yeni hayatına bir şey olacak korkusumu ? ahım tutar fılan mı dıye korktu. Pişmanmı oldu. Bilmiyorum. Gecenin bir yarısı atmış. Sarhoştu belkide.Binkere okudum bu maili.
mugehatun ben bile şuan aşırı derecede hırslıyım ve nasıl bir cevap versen diye düşünüp duruyorum. Senin hissettiklerini hayal bile edemem...
Deminden beri düşünüyorum, sanırım ben olsam şunu yazardım :
"Olmasaydı sonumuz böyle" mi? Bu sonu ben seçmedim ki x.
Kafam acayip netleşti şu yorumunlaBuna olabilir diyorum. yada döşe gitsin buna da olabilir diyorum. yada önce sor sonra cevap gelirse döşe buna da olabilir diyorum.
Bence de hem mügenin durumunu yansıtmaz hemde devamlılık getirecek mail olurmugehatun ben bile şuan aşırı derecede hırslıyım ve nasıl bir cevap versen diye düşünüp duruyorum. Senin hissettiklerini hayal bile edemem...
Deminden beri düşünüyorum, sanırım ben olsam şunu yazardım :
"Olmasaydı sonumuz böyle" mi? Bu sonu ben seçmedim ki x.
Iyi de niye devamlilik gelsin? Niye eski kocasiyla maillesmeye devam etsin?Bence de hem mügenin durumunu yansıtmaz hemde devamlılık getirecek mail olur
Çünkü maili hangi kafayla attığı belirsiz ve müge çok iyi niyetliIyi de niye devamlilik gelsin? Niye eski kocasiyla maillesmeye devam etsin?
Hangi kafayla hangi niyetle attiginin onemi var mi artik?Çünkü maili hangi kafayla attığı belirsiz ve müge çok iyi niyetli
ve adam hayatına devam edecek müge tekrar başa dönüp bu taranvaları tekrar yaşayacak hiç gerek yokHangi kafayla hangi niyetle attiginin onemi var mi artik?
Maillesmeyi surdurmek Muge'nin inboxini kontrol edip durmasindan, cevap beklemesinden baska bir seye yaramayacak.
Adami yine hayatina aliyor bir sekilde eger karsilikli maillesirlerse.
O zaman geriye hiç cevap yazmayip adamı belirsizliğe gömmek kalıyor bence de bu olmalı ama müge illa birşey yazacak ve ben yazacağı kelimelerin adamın vicdanını rahatlatacak türden olması taraftarı değilimHangi kafayla hangi niyetle attiginin onemi var mi artik?
Maillesmeyi surdurmek Muge'nin inboxini kontrol edip durmasindan, cevap beklemesinden baska bir seye yaramayacak.
Adami yine hayatina aliyor bir sekilde eger karsilikli maillesirlerse.
Aynen oyle. Adam karisiyla yemek yedikten sonra koltukta otururken Muge'ye cevap yazacak ama Muge onun cevabini bekliyor olacak. Ne gerek var?ve adam hayatına devam edecek müge tekrar başa dönüp bu taranvaları tekrar yaşayacak hiç gerek yok
Maillesmeyi devam ettirmeden de yanit yazabilir.O zaman geriye hiç cevap yazmayip adamı belirsizliğe gömmek kalıyor bence de bu olmalı ama müge illa birşey yazacak ve ben yazacağı kelimelerin adamın vicdanını rahatlatacak türden olması taraftarı değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?