Lanet

Ona yazacağın en ağır hakaret bile,kendisini iyi hissetmesine yol açacaktır; ama sen içini dökecek olursan ve cvp beklersen ya da yazarsa, seni daha çok inciteceğini düşünüyorum.....Çünkü methiyeler dizip, aslında iyi hissetmeni sağlamaya çalışacak ve bence tam tersi olacak!

Ya hu ben mi cok kotuyum. Benim aklima direk karisina maili yollamak geldi. Sonucta konusahibini simdiki karisiyla aldatmadi mi adam?

Adama kesinlikle cevap vermeyin bence. Karisina " kocana soyle beni rahat biraksin. Zira evli erkeklerle duygusal anlamda maillesmek benim ahlak anlayisima sigmaz" yazin.

Sonra gorun cumbusu. Benim icim ancak boyle sogurdu.

Hem adam vay be beni tamamen silmis der. Hem karisi gider adama catar sen nasil mail atarsin diye. Hem adam bir daha mail atmaya cesaret edemez. mugehatun

Ben mügeye yazma diyemem
Cünkü ben olsam bende yazardim.
Ama sadece mugeninki gibi bir yazi olmazdi.
Kedini güclü,umursamaz gosterecek ama onuda yaptiklariyla ezecek bir yazi olmali
Hani cuk oturmalı

Evet o suan zaten tüm hakaretlere hazirliklidir.

Her katil bi süre sonra dönüp ne halde diye bakarmış ya o misali ne olduğunu merak etmiştir canım. Belki de ahın tutmuştur içinde kalanları yaz ben öyle yapmıştım inan kalbim ve beynim resetlenmişti

Ajitasyona erken başlamışsın. Yeni hayatindan bu kadar cabuk bikmani beklemiyordum. Yine şasirttin beni.
Neyse...
Ne yaptığın ne yaşadığın beni ilgilendirmiyor. Boşuna yazmışsın. Bilgilendireyim de rahatsız etme bundan sonra beni. Olur mu?
Derdim çok yazmak isteseydim. Ama ben olsam yazmazdım sanırım. Daha çok kudurmasını isterdim.

Yani bu da olur müge yazıp bloklayıp takip etmeyi bırakabilirse daha da güzel olur ama müge yapabilir mi? müge her konu açtığın da daha konusunu okumadan içim acımaya başlıyor müge nasıl dayaniyor?öyle birşey yazsın ki bir nebze içi sogusun artık devamını zaman getirir zaten

Sana yemin ediyorrumıeski eşim aynı tarz yazdı emin ol günah çıkarmaya çalışıyor içinden geleni yaz hatta evet haksızlık ettin hakkım haram olsun de

Ben mügeye yazma diyemem
Cünkü ben olsam bende yazardim.
Ama sadece mugeninki gibi bir yazi olmazdi.
Kedini güclü,umursamaz gosterecek ama onuda yaptiklariyla ezecek bir yazi olmali
Hani cuk oturmalı
duygusal düşünürsek evet rahatlatacak cevap vermek kısa vadede iç rahatlaması sağlıyacak
uzun vadede mantıklı düşünürsek çıkarım yaparsak mügeye aslında hibir menfaati olmayacak müge için iç acısı ve hatıralarının taze kalmasını sağlıyacak üzülecek
mügeyi takip ettiğim kadarıyla çok üzüldü
artık geçmişe bir sünger çekip geleceğe odaklanmalı
zaten şuan itibariyle müge galip durumda

Kadına göndermesi de bence sadece 1,2 saatlik bir tartışma yaratır;kadın müge varken kendini kötü hissetmedi ise, şimdi de bir kılıf bulur kendisine....Böyleleri geniş midelidir!
Kesinlikle cok haklisiniz
Kadin zaten bile bile lades demis.
Vicdan azabi cekiyordum.
Sarhostum falan der yine tatliya baglar bu adam.
Bu adam zaten pisman bence
Zaten cekecek er yada gec.
Ama mügenin artik onu unursamadigi gibi bir msj almasi canini yakar belki.

Kesinlikle galip!

Ex koca mailine 46 sayfa cevap geldigini gorse ne yapar acaba

Cok kararsız kaldim bu konuda. cevap verdikten sonra umutlanacak bir mail daha bekleyeceksin diye korkuyorum. umutlanmak derken barismak anlaminda soylemedim bu arada. bir sekilde iletisimi ssürdürme isteyebilirsin icindeki iyice dökmek adına.

Muge yazmaman taraftarıyım , yazınca zaten onun içi rahat edicek . Sessiz kalmak en büyük cevap olacak ona. Sen yazınca oda cevap verecek sonra ne olacak bi kaç mailleşme olacak aranızda bunlara hiç gerek yok. Bekle tekrar mail atıcak sana zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…