- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Evet o suan zaten tüm hakaretlere hazirliklidir.Ona yazacağın en ağır hakaret bile,kendisini iyi hissetmesine yol açacaktır; ama sen içini dökecek olursan ve cvp beklersen ya da yazarsa, seni daha çok inciteceğini düşünüyorum.....Çünkü methiyeler dizip, aslında iyi hissetmeni sağlamaya çalışacak ve bence tam tersi olacak!
Kadına göndermesi de bence sadece 1,2 saatlik bir tartışma yaratır;kadın müge varken kendini kötü hissetmedi ise, şimdi de bir kılıf bulur kendisine....Böyleleri geniş midelidir!Evet o suan zaten tüm hakaretlere hazirliklidir.
Ya iki seçenek de muhtemel mesajlardan daha iyi değil mi ama?Kafam acayip netleşti şu yorumunlahangisini yazacak hatun
Yani bu da olur müge yazıp bloklayıp takip etmeyi bırakabilirse daha da güzel olur ama müge yapabilir mi? müge her konu açtığın da daha konusunu okumadan içim acımaya başlıyor müge nasıl dayaniyor?öyle birşey yazsın ki bir nebze içi sogusun artık devamını zaman getirir zatenAynen oyle. Adam karisiyla yemek yedikten sonra koltukta otururken Muge'ye cevap yazacak ama Muge onun cevabini bekliyor olacak. Ne gerek var?
Maillesmeyi devam ettirmeden de yanit yazabilir.
Diyecegini der, hoscakal der kapatir konuyu. Hatta adam yaziyorsa bloklar.
Bu adamla maillesmesinin hicbir faydasi yok.
Sana yemin ediyorrumıeski eşim aynı tarz yazdı emin ol günah çıkarmaya çalışıyor içinden geleni yaz hatta evet haksızlık ettin hakkım haram olsun deYazmak istemiyordum aslında maili ama yazmasamda bir şey anlaşılmıyor. Yazmışki "Ben evlendim müge, çocuğum bile olacak. Sana çok haksızlık yaptım. Olmasaydı sonumuz böyle" yazmış. Vicdan azabımı bu? yeni hayatına bir şey olacak korkusumu ? ahım tutar fılan mı dıye korktu. Pişmanmı oldu. Bilmiyorum. Gecenin bir yarısı atmış. Sarhoştu belkide.Binkere okudum bu maili.
duygusal düşünürsek evet rahatlatacak cevap vermek kısa vadede iç rahatlaması sağlıyacakBen mügeye yazma diyemem
Cünkü ben olsam bende yazardim.
Ama sadece mugeninki gibi bir yazi olmazdi.
Kedini güclü,umursamaz gosterecek ama onuda yaptiklariyla ezecek bir yazi olmali
Hani cuk oturmalı
Kesinlikle cok haklisinizKadına göndermesi de bence sadece 1,2 saatlik bir tartışma yaratır;kadın müge varken kendini kötü hissetmedi ise, şimdi de bir kılıf bulur kendisine....Böyleleri geniş midelidir!
Kesinlikle galip!duygusal düşünürsek evet rahatlatacak cevap vermek kısa vadede iç rahatlaması sağlıyacak
uzun vadede mantıklı düşünürsek çıkarım yaparsak mügeye aslında hibir menfaati olmayacak müge için iç acısı ve hatıralarının taze kalmasını sağlıyacak üzülecek
mügeyi takip ettiğim kadarıyla çok üzüldü
artık geçmişe bir sünger çekip geleceğe odaklanmalı
zaten şuan itibariyle müge galip durumda
1 hafta bekle.
Sonra "?" gönder bence illa yazcam diyorsan.
Hiçbirşey yazmayın benceKız bekleyemem artık beklersemde yazmam. Ben bir şeyler yazmak istiyorum şöyle koyucu benımde ıcımı sogutan cınsten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?