Lanetli miyim?

Hayatin kuralıdır beklenen gelmez. Çok istenen olmaz.

Reactions: 000
Çevre olayına ben de inanmıyorum. Sosyal olup sevgilisi olmayan arkadaşlarım da var, asosyal olup sevgilisi olan da var. Biraz da beklentiyle alakalı sanırım bazıları şans veriyor, öylesine sevgili oluyor sonra zamanla seviyor. Ama ben eğer birisi flört etmek isterse o kişi aklıma, kalbime yeterince uymazsa 1-2 kere buluşup sonra soğuyorum kesiyorum muhabbeti falan.

28 yaşındayım. Şimdiye kadar kimse banada bakmadı, işimde var hani erkekler artık çalışan kadın istiyor ya , ne yapalım Olacağı varsa olur zaten.

En son ki iliskimi 5 sene önce bitirdim. Bu süreçlerde flörtler dısında herhangi bir özel hayatım olmadı. Son 9 aydır iliskim var mesela. Umut kesilmez.

Kesinlikle. Ben bana uymayan birine ilerde sevebilirim diye hiç şans vermedim mesela. Statüden ödün vermemek lazım

Güzelsiniz, akamedik hayat ve iş, iyi bı aile, bakım, şıkır şıkır giyinme, kendine bakma...
Bı şu kafadan çıkmak gerek bı erkeğin sizi beğenmesi için yukarıdaki kriterlerin mı olması gerektiğini mı sanıyorsunuz.

Sonra işte aaa ben ondan daha üstünüm ama nasıl bu kadını seçtiler dersiniz.

Bı komşunun görümcesi var, kızı bı gördüm su gibi, çok güzel insan dönüp bakar o derece ama kızın hiç sevgilisi olmamış.
Çok genç kanseri atlattı. İşi gücü hepsi var. 22 yaşında. Hastalık atlattığı halde çok çok güzel...

Demek ki güzellik, kariyer, iş, aile, para bunlarla olmuyor.

Özel hayat bı nokta da tamamen kader kısmettir.
Vermeyince mabud ne yapsın Mahmut...

Öyle bir yazmışsınız ki kız sanki güzel olmakla suç işlemiş.
Ayrıca eğitimli, güzel , iyi bir kzı daha alt birine tercih eden erkekde güzel kıza iyilik yapmış olur. Şunu da unutmayın ki asla bir erkek dış görünüşünden etkilenmeden birinin peşinden gitmiyor günümüzde istediğiniz kadar zeki olun. Erkek kafası daha alımlı daha farklı olana gider. İlkel beyin.

bence hayatında dogru kişiyi bulma zamanın gelmemiş acele etme neleri duyup görüyoruz

Bende başlıkta yerimi alayım. Benimde işim gücüm yerinde tip boy fena değilim ama yok olmadı hiç ve de olmuyor. Eskiden sevgilim olsun istemiyordum okudum, okul bitti.Şimdi çalışıyorum kaç yıldır ama kimse gelmiyor. Biraz huysuz görünüyorum herhalde.

Tam da saydığınız özelliklerden dolayi tercih edilmiyor olabilirsiniz. Erkekler özgüvenli, kendini geliştirmiş kadınlardan korkuyor. Kendi tabirleriyle yaşı küçük ve gözü açılmamış kız arıyorlar. Çünkü sizin gibilerin üzerinde hakimiyet kurmak zor olacaktır. Saçımı süpürge ederim falan deyin hemen bulursunuz

Hhahahashsh
Erkek kafası işte onun yoluna perperişan olunsun ölünsün çünkü dünyanın en yakışıklı ırkı(!)
Kendisi seç beğen al hatta birini de gizliden götür prensibiyle yaşamaya çalışssın

Çok doğru bi tespit bence

Henuz vakti gelmemistir, vakti gelince oluyo illaki, bidr artik evlenmek o kadar zor oldu ki, erkekler evlenmedende iliski surdurebiliyo, devir değişti

Buna benzer bir konu bende açmıştım uzun zaman önce. Çevremde ki erkeklerin işi gücü,evi, parası her şeyleri var. Fakat evliliğe sıcak bakmıyorlar. Hatta iclerinden bazıları sevgili bile istemiyor.Kadınlarsa haklı olarak belli bir yaştan sonra evlenmek yuvasını kurmak anne olmak istiyor. Erkekler de bu heves yok. Bazen bende düşünüyorum acaba yalnız mı kalacağım, hayatım boyunca elimden kimse tutmayacak mı yaşlanınca hastaneye tek mı gideceğim diye.
Neyse +1 de benden konuyu takip ediyorum bakalım

Yıllardır sülük gibi yapışan kocasından kurtulmaya çalışan yeni boşanmış bir kadın olarak yazıyorum , bekarlıgın tadını çıkar ne B... var birine bağlanmaktan anlamıyorum. Güzelsin işin gücünde var git özgürlüğün tadını çıkar , anca o zaman erkekler peşinden koşar . Öncelikle kendini sev ve kendine olan öz güvenini kaybetme , hiç bir erkek senden daha değerli değil ...

Hayir bi de guzelim demedim ki. Kendimi guzel buluyorum dedim. Ya bi de guzel olaydim
daha beter linc yerdim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…