- 27 Eylül 2015
- 280
- 659
- 103
- Konu Sahibi Papatya129
-
+1 diyorumHayatınız boyunca ciddi bir ilişkiniz olmadığını, Tam 5 yildir hayatiniza kimsenin girmedigini dusunun.
Begendiginiz adamlarin da sanki lanetliymissiniz gibi hep sevgilisinin oldugunu ve bu durumu sonradan ogrendiginizi dusunun
Kendinizi guzel buluyorsunuz, gayet iyi bir akademik hayata ve meslege, duzgun bir aile hayatina sahipsiniz, e bakiminiza da dikkat ediyor guzel giyiniyor şıkır şıkır geziyorsunuz ortamlarda, güleryüzlü ve arkadaş canlısısınız, sosyal ilişkileriniz de iyi.
Sizce sıkıntı nerde olabilir?
Büyü müyü var diye düşünmeye başliycam üstümde.
O adam bazen hiç gelmeyecek gibi hissediyorum. Canım çok sıkkın kızlar. Yine umutlanıp sap gibi kaldım
Bence asik olunacak kadindan cok arkadas samimi olarak goruyorlardirHayatınız boyunca ciddi bir ilişkiniz olmadığını, Tam 5 yildir hayatiniza kimsenin girmedigini dusunun.
Begendiginiz adamlarin da sanki lanetliymissiniz gibi hep sevgilisinin oldugunu ve bu durumu sonradan ogrendiginizi dusunun
Kendinizi guzel buluyorsunuz, gayet iyi bir akademik hayata ve meslege, duzgun bir aile hayatina sahipsiniz, e bakiminiza da dikkat ediyor guzel giyiniyor şıkır şıkır geziyorsunuz ortamlarda, güleryüzlü ve arkadaş canlısısınız, sosyal ilişkileriniz de iyi.
O adam bazen hiç gelmeyecek gibi hissediyorum. Canım çok sıkkın kızlar. Yine umutlanıp sap gibi kaldım
Madiiyat giriyor birazdaYa bu erkeklere ne oluyo anlamıyorum çevremde o kadar çok yakınım var ki hepsi de güzel iyi kızlar,bence artık erkekler evliliğe korkuyo
Konu sahibine yazdimAynı dert
Fakirler biraz da . Evlenmek bu devirde kolay değil. Tonla masraf. Evlenme yetisinde olan erkeğin de artık etrafında aşırı kız var.++++
Tonla bekar kız arkadaşım var, iyi, dürüst, ahlaklı, güzel, kariyerli ama yalnız. Erkekler salak bence
Belki bana bakmaz yada sevgilisi vardır diye düşündüklerinden böyle uzaklardır. Üzülmeyin kader kısmet meselesi etraf kalabalıkken yalnız olanda vardırHayatınız boyunca ciddi bir ilişkiniz olmadığını, Tam 5 yildir hayatiniza kimsenin girmedigini dusunun.
Ben de o çevre olayına inanmıyorum. Yol sosyal ol kursa git yok çevren olsun yok yakın erkek arkadaşlarınla takıl gez vs diyenleri ciddiye bile almıyorum.Aynı dertten muzdaribim valla. Çevremde o kadar abuk insanların ilişkisi var ki şaşmamak elde değil! Bazen kendimi ‘bunlar ne yapıyorlar da mutlular, ben de mi hata var!’ diye düşünürken buluyorum
Çevre falan hikaye. Sosyalsin, çevren var, iletişimin sağlam ama yine de olmuyor. O istediğin ilişki iskeleti kurulamıyor....
Derken?OBSESİF KOMPULSİF BOZUKLUK
Bende de var o başak burcu kadın ve erkeklerde olan şey :)Derken?
Tam olarak içeri hakkında bilgi alabilir miyim davranış psikolojisi gibi mi??kızlar konuyla lalkalı size bir kitap önermek için yazıyorum. (aynı dert bende de var)seda dikerin duygu simyacısı kitabından faydalanabilirsiniz. benim işime yaradı. umarım size de faydası olur. bolşans.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?