Lanetli miyim?

+1 diyorum

Bence asik olunacak kadindan cok arkadas samimi olarak goruyorlardir
Ya bu erkeklere ne oluyo anlamıyorum çevremde o kadar çok yakınım var ki hepsi de güzel iyi kızlar,bence artık erkekler evliliğe korkuyo
Madiiyat giriyor birazda
Konu sahibine yazdim

"O adam" diyorsunuz çünkü idealleriniz var gerçekten begenmediginiz ideallerinize uymayan kişilere bakmıyorsunuz. E beğendiğiniz kişiler de kapılmış oluyor maalesef :) Siz yine acele etmeyin "o adam" gelecektir

Ben de aynı sorunları yaşıyorum çok kişi çıkıyor ama hala bu tamam işte evlenecegim adam diyemedim, hep saçma bi şekilde nedensiz bi şekilde olmuyor. Yada şöyle oluyor istediklerim olmuyor istemediklerim de uğraşıyor onları da ben istemiyorum.. Böyle böyle 32 yaşıma geldim bu gidişle evlenemeyeceğim gibi hissediyorum

instagramda iliskikocubal'ı takip et

o derki ideal erkeğinizi belirleyip yazın falan aşağı paylaşımlarında var onu bul

Belki bana bakmaz yada sevgilisi vardır diye düşündüklerinden böyle uzaklardır. Üzülmeyin kader kısmet meselesi etraf kalabalıkken yalnız olanda vardır

Benim anladığım kadarıyla insanlarla iletişim kuruyorsun ama yüzeysel kalıyor. Mesela hoşlandığım kişilerin sevgilisi olduğunu öğreniyorum demişsin. Yani önce hoşlanıp sonra sevgilisi olduğunu öğreniyorsan o insanlarla çok bir yakınlığın yok demektir. Erkeklere direkt hoşlanıyorum hoşlanmıyorum gözüyle bakma önce arkadaşlık kurmaya çalış. Nötr bir şekilde vakit geçir, erkek arkadaş çevreni genişlet. Dış görünüşe ya da belli etiketlere bağlı ilişkiler pek kalıcı olmaz zaten. Bir de “o erkek” demişsin ya kafanda bir idealize oluşturma, belki de tam senlik biri var ama görmüyorsun.

Blokajların vardır, bekaret olabilir, evlilik korkusu olabilir çok cesıtlı blokajlar var kendın bile farkında olmayabilirsin. Evlılık yası gelmıs uzun suredır yalnız olan ısı gucu olan kadınların sorunu buymus uzman bır profesor soylemişti bana psıkolog

Aynı dertten muzdaribim valla. Çevremde o kadar abuk insanların ilişkisi var ki şaşmamak elde değil! Bazen kendimi ‘bunlar ne yapıyorlar da mutlular, ben de mi hata var!’ diye düşünürken buluyorum
Adamı düzgün sanıyoruz, falsosu çıkıyor..
Artık hayatıma yeni girenlere de önyargılı bakmaya başladım; nasılsa bunda da bi halt çıkar diye...

Çevre falan da hikaye. Sosyalsin, çevren var, iletişimin sağlam ama yine de olmuyor. O istediğin ilişki iskeleti kurulamıyor....

Ben de o çevre olayına inanmıyorum. Yol sosyal ol kursa git yok çevren olsun yok yakın erkek arkadaşlarınla takıl gez vs diyenleri ciddiye bile almıyorum.
Ünide bir arkadaşım vardı nasıl sessiz nasıl izole. Dersi dinler çıkar kimseyle muhattap bile olmazdıı. Kimseyle hiçbir şeyini paylaşmazdı ve hiç arkadaşı yoktu çok küçük bir yerden geliyordu bize güvenmiyor sanırdık.
Kız sosyal medyadan sevgili yapıp yapıp ayrılıyordu. En sonda sosyal medyadan birini bulup evlendi gayette mutlu.

Zamanı gelmemiştir. Doğru insan karşınıza çıkmamıştır. Doğru insanı yanlış zamanda bulmuşsunuzdur.

Biraz akışına bırakın. Aramayın. Çevrenizdeki erkekleri potansiyel sevgili veya eş olarak değerlendirmeyin. Yeni çevreler edinin.

kızlar konuyla lalkalı size bir kitap önermek için yazıyorum. (aynı dert bende de var)seda dikerin duygu simyacısı kitabından faydalanabilirsiniz. benim işime yaradı. umarım size de faydası olur. bolşans.

kızlar konuyla lalkalı size bir kitap önermek için yazıyorum. (aynı dert bende de var)seda dikerin duygu simyacısı kitabından faydalanabilirsiniz. benim işime yaradı. umarım size de faydası olur. bolşans.
Tam olarak içeri hakkında bilgi alabilir miyim davranış psikolojisi gibi mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…