Lanetli miyim?

Anacım o koca değil ki sülük:)) Şu kocamı seviyorum çok şükür çok mutluyuzcular var bak onlar güzel örnekler,biz onlardan bakıyoz,nerde bulunuyosalar bizde gidek :)

Varya tam bu işleri kafanızdan atacaksınız o zaman biri gelip sizi bulacak.. Bu işler hep böyle olmaz mı ki? Düşünüp isteyip kafa yorarsan mümkün olmuyor ama sonra bi bakmışsın aaaa çok aşığım yaaaa Adamlara alıcı gözüyle bakma kız artık : ) bırak onlardan biri gelsin seni bulsun oh kafan rahat.. Yani ne bilim herşeyin bir zamanı oluyor hiç niyeti olmayan biri bakıyorsun davetiye veriyor millete nasip işte.. Bir de sanırım şuan daha zor.. Üniversitede ya da iş ortamında daha olası sanki hayatına birini sokmak.. Sonradan daha zor oluyor gibi.. Ama nasip nerdeyse yeri zamanı aramaz bir şekilde gelir bulur seni yaa.. Allah iyilerle karşılaştırsın

Anacım o koca değil ki sülük:)) Şu kocamı seviyorum çok şükür çok mutluyuzcular var bak onlar güzel örnekler,biz onlardan bakıyoz,nerde bulunuyosalar bizde gidek :)

Ben bulamadım , bulduklarımsa sonunda kaçmak istediklerim oldu ...Ve şimdi tekrar singelim ve birazda böyle deneyeyim diyorum. “Sahi nerden buluyorlar ? Hani bekarlıktan sıkılırsam aklımın bir köşesinde kalsın diyorum

Panlı olduğum için konuya Yeni yorum yasabiliom....

Lanetli değilsin merak etme..

Erkekler aynı anda hem güzel hem kafası çalışan hem kariyerli kadın istemiyor... Çünkü bunlardan biri eksik olacak ki beyimiz kendini erkek gibi hissedip hükmedebilsin....

Özetle bir insanla evlenmek isteyen erkek sayısı çok az onlar kendilerine köle arıyor genelde...

Köle olayı aslında kendini kadından daha üstün görmek istemeleri. Yani maaş ve title olarak üstte istiyorlar. Çalıştığım yerden biriyle konuşuyordum ve ben yönetici olduğum için ondan fazla maaş aldığım için red edildim. Komik ama gerçek.
Erkekler çok garip.

Hiç anlamıyorum biz aşk sevgi istiyorum diye anlatırken “bende koca vardı da noldu al Boşanıyorum hödhödhöd” tarzı giriş yapanları.
Ulen istediğimiz sendeki model değil ki zaten.

Kismet bu isler sanirim:) bulup ta evlenip,evlenip te bosananlar da hic azinlikte degil:) siz iyiyi cagirin ,hayirlisini isteyin.yapacak bisi yok :)

Buna tek cevabim var.
O da beklenti halindesiniz.
Ve beklenti enerjiyi bloke eder.
Yani sürekli şöyle böyle birini bulmalıyım derseniz bulamazsınız.
Hep olmayacak kişiler gelir.
Beklentiyi sıfırlayın.
Umutlu olun ama illa şu an olacak modundan çıkın.

Bir de eğer kıyaslama yapıyorsanız da olmaz. Ben çevrenizdeki kadınlarla kendinizi kıyasladığınızı hissettim. Yani onda öyle eş var bende niye yok gibi..
Mesela cevrenizde bir kadın vardır size göre sizden az alımlı kariyerli vs olabilir. Ama eşi tam sizin istediğiniz özelliktedir. Bu adam buna nasıl bakmış derseniz de olmaz.
Negatif bir enerji yayarsınız. Kıyaslama yaparsanız o adama benzer biri asla size gelmez.

Size tavsiyem beklentiyi bırakın.
Ve kimseyle kendinizi kıyaslamayın.
Bu işler nasiptir.
Denklik gönül işlerinde sadece maddiyat statü kariyer değildir. Maneviyat enerji uyuşma ruhsal kafa denkliği çok önemlidir. Çok örneğini gördüm.
O yüzden bence kıyaslamayı bırakın ve beklentiyi sıfırlayın.
Umut var olun ama gereksiz beklenti negatif enerji oluşturur. Olacağı varsa da olmaz..

Nasipte varsa olacaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…