Bebek İkinci El LANSİNOH 2'Lİ ELEKTRİKLİ SÜT POMPASI!!

yasemincc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
830
49
Sadece 2 hafta kullandim.Herşeyi tastamam, eksiksiz hatta fazlasi var. Ekstra süt saklama kaplarini da telaşli olduğumuz için fazladan almistik. Onlarida ekledim. Amacim elden cikarmak, ihtiyaci olanin işi görülsün. Saklayacak yerim yok.
Fiyati : 75 tl
Studio_20150712_211327.jpg
Studio_20150712_211348.jpg

Merhaba hwnuz satilmadiysa ben almak istiyorum. Doguma cok var ama hazir dursun. Bu arada faturasi mevcut mu urunun?

Iyi de ben.sizden.haber bekliyodum alacagimi soylemistim ozelden msj attiniz benimle konusurkn baskasina mi sattiniz ne kadar edepli bi davranis

Ben size alisverisin sartlarini yazdim sizden gelen cevap izmirdeyim oldu. Cevabinizida olumsuz olarak anladim.. Satis baska sitede gerceklesince ozel mesaj atan arkadaslarin hic birine cevap yazmadim. Ana konuya satildi yazdim ve tesekkur ettim.

Ben size sonra tekrr msj attim soru sordum sizden haber bekliyodumm olumsuz olsa niye enson msji ben atayim?? Ki geceden beri cevap bekliyorum sizden msj kutunuzu kontrol ederseniz gorursunuz msjimi.. ben size guvenerek baska bir siparisini iptal ettim neyse

Yasemincc istiyorsanız bende var. Süt saklama kabından da istemediğiniz kada var. 100 tlye satıyorum. İşgiderken kullandım 3 kez sonra işten çıktım çocuğu emzirdiğim içingerek duymadım kullanmaya. Çekiş gücü süper. Hem bayandan istediğiniz modelden değil ikili yeni çıkanmodel...199 tl ye almıştım.

Ben size sonra tekrr msj attim soru sordum sizden haber bekliyodumm olumsuz olsa niye enson msji ben atayim?? Ki geceden beri cevap bekliyorum sizden msj kutunuzu kontrol ederseniz gorursunuz msjimi.. ben size guvenerek baska bir siparisini iptal ettim neyse
bendede var düşünürseniz 85tl

Bu ürünün çiftlisi harika. Teklisi ile uğraşmak yerine çiftlisini alın derim. Fiyat farkı çok yok. Çekiş gücü cidden mükemmel....

Resim gonderebilmeniz mumkun mu acaba?
Yasemincc istiyorsanız bende var. Süt saklama kabından da istemediğiniz kada var. 100 tlye satıyorum. İşgiderken kullandım 3 kez sonra işten çıktım çocuğu emzirdiğim içingerek duymadım kullanmaya. Çekiş gücü süper. Hem bayandan istediğiniz modelden değil ikili yeni çıkanmodel...199 tl ye almıştım.

image.jpg

X